chrome Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 çok detayı olan bir konuymuş bu aslında. mesela kalite kalite değişiyor http://www.pirlanta.net/pirlanta-bicim şuradan inceleyebilirsiniz. benim merak ettiğim şey şu, en büyük ama en optimum fiyatla bu pırlanta nasıl alınır? mesela .50 karat fiyatına 1 karat, 1 karat fiyatına 1.43 karat da alınabiliyor. bu nasıl oluyor? böyle bir şey alınacağı zaman nelere dikkat edilmesi lazım sertifika dışında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Netlikleri falan vardı bunların. G h falan. Öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 yurtdışından alırsan daha ucuz oluyormuş bir de sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Berraklığa göre http://www.goldstore.com.tr/kuyumculuk/pirlanta-berraklik/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 karat değerinden çok daha önemlisi "clarity" ve "cut" olayı.pırlantanın özelliği parlaklığında olduğundan bu değerler çok daha fazla etkiliyor.bir de "color" olayı var ki, ben de çok bilmiyorum açıkçası. yüzük için düşünecek olursak bir de montür olayı var ki efekt gibi düşün, görsellik olarak daha göze çarpar hale getirebiliyor ya da gölgeliyor falan. misal tiffanyco denen markanın the tiffany setting yüzüğündeki altılı montür dizaynının en gösterişli halini sergilediği falan söylenir. gibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 tutturabildiğine kazıklıyorsun işte, oo bu muhteşem kesilmiş falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Elmas daha güzel değil mi ya pırlantadan O değil de hanımlarınız tek taş takacak olursa ne olursumuz o parmakta sadece tektaşın olmasını sağlayın. Tektaşla alyansı aynı parmağa takıyolar sonra gözümün önünde yeşil abiyeli, simli suratlı ve kabarık saçlı halleri canlanıyo, yoruluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 abi bi dakka direk ohyeah'a haber veriyorum adam gelip azınıza vursun adam pırlanta toptancısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Pırlantayla elmas aynı değil mi yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 bu arada özet geçiyim pırlantanın 4 C'si var clarity color carat cut berraklık : s (slight) very slight (az bulanık) vvs(very very slight) felan diye gidiyo ne kadar az bulanıklık vars ao kadar iyi color: renklerin bazısı iyi bazısı kötü özellikle sarı alabilirsin mesela ama genelde şaffafı makbul carat: işte direk ağırlığı 1 karat 0.2 gram cut: kesilme şekli hem şeklini belirliyor(yağmur damlası dikdörtgen felan) hemde ne kadar iyi kesilmişse o akdar değeri artar satın alıcaksan cidden summonlıyım ohyeah'i hem guvenilir hem ucuza verir kafan rahat eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 kayserili said: Pırlantayla elmas aynı değil mi yahu? özünde elmas hepsi pırlante özel bir kesim olabilir kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 elmas ham madde pırlanta kesilmiş hali : hatta özellikle bir çok yüzlüğ kesilmiş taşın adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 hepsi karbon olm onlarin hehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Abi pırlanta hakkında bi sorunuz varsa ya buraya yazın yada özel mesaj atın telefonu vereyim sorun abi. Pırlanta toptancısı olarak kapalıçarşıdayım. Hrd gemmologist olarak hizmetinizdeyim ahana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 pascalnouman said: hepsi karbon olm onlarin hehehehehe https://pbs.twimg.com/profile_images/458628429957443584/iXP5Riuf_400x400.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 hah summon tuttu her seferinde yazıyorum ohyeah çok aktif değil forumda ama kardeşim sayılır almayı düşünen varsa fiyat almadan gidip hele hele bide böle altınbaş felan gibi yerlerden satın taş yüzük müzük almasın bildiğin yarı fiyatına daha kaliteli taşı alırsınız onurdan bide nargile ısmarlar üzerine mis gibi medresede fasfasfas(onur komisyonumu istiyorum çarşıda dönere gideriz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 pascalnouman said: hepsi karbon olm onlarin hehehehehe sunu demeyeyim diye cok kastim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Abi sıkıntı yok. Tek taş beş taş ne bileym set falan alayı ucuza gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 BonePART said: bide nargile ısmarlar üzerine mis gibi medresede fasfasfas(onur komisyonumu istiyorum çarşıda dönere gideriz) tasi masi bosver bu daha cazip.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 evlenmis adam kendini nede guzel belli ediyor ya. forumun yas ortalamasinin artmasindaki en guzel olay olabilir su. Eskiden collect item, map, indirim sorardik simdi beyaz esya soruyoruz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 abicim kim ne derse desin he hatun seviyo parlak şeyleri bildiğin kuş gibi ay bence elmas çok banal diyene bi şöle kafam kadar teş taşı görünce dibi düşüyo ha bana sorarsan en mantıklı elmas hala şu http://www.diamondland.be/wp-content/uploads/2014/06/Diamond-drill-bit.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 ben bu aralar yatırım amaçlı almayı düşünüyorum mesela, fikir vermesi açısından bir kaç tane beğendiğin tek taş, tam turların fotolarını çekip fiyatlarıyla birlikte koyar mısın buraya ? terazine dürüm mürüm atarım valla :) ohyeah said: Abi sıkıntı yok. Tek taş beş taş ne bileym set falan alayı ucuza gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 bunu koymazsam çatlarım ama https://www.youtube.com/watch?v=N5kWu1ifBGU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Zikko said: ben bu aralar yatırım amaçlı almayı düşünüyorum mesela, fikir vermesi açısından bir kaç tane beğendiğin tek taş, tam turların fotolarını çekip fiyatlarıyla birlikte koyar mısın buraya ? terazine dürüm mürüm atarım valla :) ohyeah said: Abi sıkıntı yok. Tek taş beş taş ne bileym set falan alayı ucuza gelir Abi yatırım amaçlı alınmaz bu. 100-200k doların yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 yüzük şeklinde yok mu sizde ? taş mı satıyosun sadece. atölye misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar