applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Llama said: rıdvan dışında kürt tanımam ne yazık ettiniz adama.. geri getirin la adamı o zaten buralarda değil mi ? mesajı okurken kokusundan belli ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evrimcikmazi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 di said: Yeter. Noyansiz ve sensiz cok daha guzel bu forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 baskasini suclarken herkes pamuk prenses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 applev0dka said: Llama said: rıdvan dışında kürt tanımam ne yazık ettiniz adama.. geri getirin la adamı o zaten buralarda değil mi ? mesajı okurken kokusundan belli ediyor Peregrin değil mi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 aynen ya o :D rıdvancım kendini belli ediyor :D ayrıca sequo yine haksız hep haksız. bu adam forumda sadece ban yediği zamanlar haklı, hakkını vermişsiniz elinize sağlık. ne salak devrik bir cümle oldu lan toplayamadım sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 YA ÖF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Grego said: ahahaaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 di said: Selam gencler, Oncelikle sozu gecen mesaj su; http://i.imgur.com/QmHoexf.png Sikayet ustune silindi cunku hos degil. Okuzlugun daniskasi. Ortada hic lafi gecmiyoken "su kisi bile bundan guzel" demek icin sorunlu olmak lazim, okuz olmak lazim. Siz bi sorun gormuyosaniz mesajda, birden bire bu kisinin bilinc altindan boyle bir mesajin cikmasi normal geliyosa, sorun forumda degil sizde. Sequo sana gelince cicegim, sen bi daha gelme buraya. Bak cok acik, cok net yaziyorum. Benim bu forumda yetkim oldugu surece senin burada yerin yok zira laftan anlamayan ne oldugu belirsiz herifin birisin. Ortaligi karistirmaktan, insanlara hakaret etmekten zevk aliyorsun. Noyan'in bi tik alti gibi davranip her yedigin ayarda "beni kiskaniyorlar", "beni cekemiyorlar" triplerine giriyorsun, iyice biktiriyosun. Yeter. Noyansiz ve sensiz cok daha guzel bu forum. Mesaja (tu) ama lütfen artık şu laflarınızı yutmayın, "Noyansız daha güzel", "Sequo, bir daha gelme git" falan dendikten sonra hep geldi bu tipler geri. Aynı nickle ya da farklı nickle bir şekilde geldiler geri. Gelmesinler artık tükürdüğünüzü yalamayın tekrar tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 aquila said: baskasini suclarken herkes pamuk prenses. chaotic neutral'ım nasıl summon olmuş hemen hahausdha dengeyi getiren güç gibi yemin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 jacabo said: axedice said: di said: Yeter. Noyansiz ve sensiz cok daha guzel bu forum. brad pitt öndeki zenciye " hay sokayım ne kalktın ayağa şimdi mecbur biz de kalkacağız" diye içinden söylenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 imamizer said: laurelin gelse şimdi, sze ne grizklılr, sze mi kldı bni svunmk ne snıyrsunz kendnzi falan dese. sze ne grizklılr, sze mi kldı bni svunmk ne snıyrsunz kendnzi? Ya bisi var denildi geldimde sequ tier olaymis, I paused fallout 4 for this shit? Neyse back to work... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 bisi var gel diyen keko kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 sequo'dur o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 dat plot twist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 kequo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 agasfdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 aquila said: kequo Ya uf 1 yil onceki espri o Oldun cik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 gidiyorum zaten, daha da gelmicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Laurelin said: Neyse back to work... back to work dediği fallout 4 ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Olgar dayak yiyor dediler elimde çekirdeklen geldim ama adam ölmüş vurmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 loot topluyorlar daha dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 aquila said: gidiyorum zaten, daha da gelmicem. Sensiz cennet zulum bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 bisi var asdsdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 nolmus lan burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar