Sequo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Bir kaç kişi bunun cevabını merak ediyoruz. Forumda beni trollemeye calışan, laf sokmaya calışan yada başkasına karşı bir ton adam var. Bende buna dahilim hatta hepimiz yapıyoruz. Peki neden @Laurelin'i trolleyemiyoruz. Şahsımıza yapılacak troll mesajların anında silinmesi için illa cinsiyet mi değiştirmemiz gerekiyor. Madem sileceksiniz hiç kimseye karşı izin vermeyin. Cinsiyet değiştirenlere karşı ekstra duyarlı olmak diye bir olay yok. Hepimiz aynıyız neden Laurelin'i ayrı tutuyorsunuz çok dikkat çekiyor. Olayıda bilmeyenler için Zoe Quinn konusunda birisi http://forum.paticik.com/thumbnails/ebc/e51/05b/5c1/c10/dd5/bc8/d28/936/7bf/87_450xNULL.jpg fotoğrafı paylaşınca bunun hakkındamı 60 sayfa tartışıyorsunuz Laurelin daha güzel bundan yazdım. Anında silinmiş. Ulan bana milyon adam kürt dedi bişey olmadı. Yada fakir dedik millete silmediniz hatta sığır mısın dedik yine silmediniz. Laurelin bu forumun özeli mi oldu hayırdır gardaşlarım. Oda bizden panpamız sonuçta sizin ekstra özen göstermenize gerek yok. Victor olunca trolleniyor da victorya olunca neden sipirmin gibi yetişiyorsunuz sevgili yönetolar. Saygılar öptüm. Muck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 bu kızda mı erkekmiş eskiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 asdasf eskiden aygırmış bu ya insan olamaz asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Garbage'a ciddi soru diye başlık mı atılır afdsfsgs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 fotodaki kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 bu kizin gideri var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 "nutella yerim" said: fotodaki kim https://forum.paticik.com/read.php?35,7723140,7723140#msg-7723140 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 kız çok tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Sequo said: "nutella yerim" said: fotodaki kim https://forum.paticik.com/read.php?35,7723140,7723140#msg-7723140 60 sayfa konuşulmuş karı ya ulan beni bu kadar konuşmazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 ıslak ve dar yerlerin varsa seni de konusurlar abi dşlfshkşsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 llama iyidir. ata tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 bir ostrich değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 hep lemurcuydum. ta ki llama ile tanisana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 lemur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 abi bana bi tezgah tipi testere al arkandayım her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Ben de sequya hiç kürt dediğimi hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 laf etmekle trol aynı şeye düştü ya ben ona yanarım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 lemur değil o, panda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 fakir demek serbest mi yeni duydum pis fakirler sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 llama kafasını toprağa gömen miydi koala daha iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 fakire fakir demekte sorun yok. ben tam bir fakirim. o lemur bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 seku kürt müymüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=kaOHaVq8OYw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 salak insanlarla dalga geçiyoruz salak olmayanlarla geçmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 çok tuhaf bi video lan. kapatamıyorsun video değişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar