Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sony PS VR Project Morpheus


xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

Ben gelecek oyunları merak ediyorum. Gösterdikleri bir tane çok oyunculu dışında diğer hepsi demo. Buna özel tam oyunların çıkması için önce satması lazım. Satması için de yeni AAA ve bağımsızları (başka firma oyunları yani) direkt VR destekli çıkartmaları gerekiyor.

Ha derseniz ki hitap edilen kitlenin senin bahsettiğin ile alakası yok, tamam o zaman.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

oculus dan gına geldi ya. yılalr geçti herifler daha adam gibi çözünürlük bile veremiyorlardı vs.

sony işte hiaa ben yaptım 2016 elinizde diye çıktı. adam gibi çözünürlükle falan. budur yani.


Bu değil. Facebook tarafından satın alındıktan sonra kapalı kapılar ardına geçtiler. Bütün parçaları custom dizayn ettiler. Üstesinden gelmeleri gereken sadece cihaz değil aynı zamanda yazılımdı ve ona da yüklendiler. Bütün bu işlemler sadece 1 sene sürdü.

Sony ve HTC kendi mali güçlerini kullanarak Oculus'un "adam akıllı VR" için olan kıstaslarını kullanarak kendi cihazlarını tasarladı. Sony, PS4'ü ve elindeki stüdyoların gücünü arkasına aldı, HTC'de Valve ile işbirliği yaparak Valve'ın Oculus ile beraber çalıştığı dönemden elde ettiği bütün bilgiye ve oyun kataloğuna çömerek güç elde ettiler. Onlar da bu yüzden erkenden çıkarabiliyorlar.

Bütün olan biten aslında son 1 senede oldu yani. Bunun nedenide bunlar olmadan evvel Oculus'un çıkardığı Prototip'in yarattığı hype.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 yıl sonra ...
Bayagi basari elde etmis alet, birden fazla kaynakta sony'nin beklentisinden cok satildigi belirtilmis. Fakat burada baslik eski kalmis. (Belki basliga da bir ayar cekmek gerekir, sadece VR yeterli)

PS Pro olsa daha iyi ama sart degil, alet kendi kendine fps'i belli bir aralikta tutabilmek icin cozunurluk dusuruyor. İyi bir fiyata bundle bulursaniz acimayin, kristmas oncesi cok guzel fiyatlar var.

Vr worlds giris icin cok eglenceli, london heist ve shark attack icin aldim ben, su an 6$ ken kacmaz fiyat.
Dino frontiers da cok iyi ama hizli eskiyor dedikleri icin indirimi beklicem.
Skyrim VR hype'i nasil olmaz sasirdim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
geçen gün denedim 3-4 saat falan. tabi ara vererek. çünkü midem bulandı. benim merak ettiğim tek şey bu teknolojinin gelecek aşamaları. çünkü şu hali amatör eğlendirir. görüntünün cam gibi olması gerek. çözünürlük düşük. bulanıklıklar var bu da baş dönmesi yapıyor ve göz yoruyor. hissiyat başarılı. gerçekten bilimkurgu filmindeymişim gibi hissettim. yine de o kadar para verilmez. devamlı kullanılabilirliği yok. alıp köşede durur millete gösterirsin.

bir de oyun değil de bence vr teknolojisi filmlerde yayılmalı. daha güzel olur gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...