xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 http://tr.ign.com/playstation-vr-project-morpheus-ps4/72898/news/project-morpheus-2016da-geliyor hmm acaba fifa neyimde oynanir mi ki ? :)
Gluskap Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Ben gelecek oyunları merak ediyorum. Gösterdikleri bir tane çok oyunculu dışında diğer hepsi demo. Buna özel tam oyunların çıkması için önce satması lazım. Satması için de yeni AAA ve bağımsızları (başka firma oyunları yani) direkt VR destekli çıkartmaları gerekiyor. Ha derseniz ki hitap edilen kitlenin senin bahsettiğin ile alakası yok, tamam o zaman.
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Bence bütün fpsleri buna uyarlasınlar böyle yeni yapımla fln uğraşılmaz. Edit: Motion sensor çalışmasa da olur ilk aşamada en azından gözümüz alabildiğine ekran görsün.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 VR'lar içinde en çok merak ettiğim Sony'nin ki :)
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Log dergisinde 400$ abd vs cikisi bekleniyordu. rusya'da 500$a falan bulursun diyor burda ki agalar.
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Umuyorumki şu Point otel'deki mekanda bir demo yaparlar. deneme yapmadan almam. Fakat eleştiriler gayet olumlu cihaz için. Oculus kadar Hype'ı var.
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 oculus dan gına geldi ya. yılalr geçti herifler daha adam gibi çözünürlük bile veremiyorlardı vs. sony işte hiaa ben yaptım 2016 elinizde diye çıktı. adam gibi çözünürlükle falan. budur yani.
kayserili Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Köpekbalığı gördüm bi dene. Aman tanrım didim. Fifa, WRC tarzı oyunlar olursa hiç affetmem alırım ama köpekbalığı(td)
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 imamizer said: oculus dan gına geldi ya. yılalr geçti herifler daha adam gibi çözünürlük bile veremiyorlardı vs. sony işte hiaa ben yaptım 2016 elinizde diye çıktı. adam gibi çözünürlükle falan. budur yani. Bu değil. Facebook tarafından satın alındıktan sonra kapalı kapılar ardına geçtiler. Bütün parçaları custom dizayn ettiler. Üstesinden gelmeleri gereken sadece cihaz değil aynı zamanda yazılımdı ve ona da yüklendiler. Bütün bu işlemler sadece 1 sene sürdü. Sony ve HTC kendi mali güçlerini kullanarak Oculus'un "adam akıllı VR" için olan kıstaslarını kullanarak kendi cihazlarını tasarladı. Sony, PS4'ü ve elindeki stüdyoların gücünü arkasına aldı, HTC'de Valve ile işbirliği yaparak Valve'ın Oculus ile beraber çalıştığı dönemden elde ettiği bütün bilgiye ve oyun kataloğuna çömerek güç elde ettiler. Onlar da bu yüzden erkenden çıkarabiliyorlar. Bütün olan biten aslında son 1 senede oldu yani. Bunun nedenide bunlar olmadan evvel Oculus'un çıkardığı Prototip'in yarattığı hype.
mardox Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Bayagi basari elde etmis alet, birden fazla kaynakta sony'nin beklentisinden cok satildigi belirtilmis. Fakat burada baslik eski kalmis. (Belki basliga da bir ayar cekmek gerekir, sadece VR yeterli) PS Pro olsa daha iyi ama sart degil, alet kendi kendine fps'i belli bir aralikta tutabilmek icin cozunurluk dusuruyor. İyi bir fiyata bundle bulursaniz acimayin, kristmas oncesi cok guzel fiyatlar var. Vr worlds giris icin cok eglenceli, london heist ve shark attack icin aldim ben, su an 6$ ken kacmaz fiyat. Dino frontiers da cok iyi ama hizli eskiyor dedikleri icin indirimi beklicem. Skyrim VR hype'i nasil olmaz sasirdim.
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 bi konsol parası bu da. bende istiyorum ama güzel indirim görmesi lazım
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 ps4'ten pahalı olduğu için başlığın ölü kalması doğal ya. 3te1 fiyatına falan düşerse anca alınır
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 geçen gün denedim 3-4 saat falan. tabi ara vererek. çünkü midem bulandı. benim merak ettiğim tek şey bu teknolojinin gelecek aşamaları. çünkü şu hali amatör eğlendirir. görüntünün cam gibi olması gerek. çözünürlük düşük. bulanıklıklar var bu da baş dönmesi yapıyor ve göz yoruyor. hissiyat başarılı. gerçekten bilimkurgu filmindeymişim gibi hissettim. yine de o kadar para verilmez. devamlı kullanılabilirliği yok. alıp köşede durur millete gösterirsin. bir de oyun değil de bence vr teknolojisi filmlerde yayılmalı. daha güzel olur gibi.
senko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 yok abi filmler 2d kalsın lütfen şu 3d furyası zar zor bitti. leş leş karanlık ekranlarda 3d vr fln istemiyorum.
Öne çıkan mesajlar