k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 senin dediğine nasıl çıkıyor? en pahalı deckler = en iyi deckler olmadı ki doğru dürüst. son zamanlarda cw ön planda ama aggro deckler oyun çıktığından beri hep revaçta ve ucuzlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 classic kartlar varken dediğin doğru ama exp ler çıktıkdan sonra rank 5 den sonrası çoğunluk cüzdan warrior ve control deckler bu saatten sonrada ucuz aggro decklerle legend olunmaz demiyorum ama olanın sabrına helal olsun diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Yapilmis tercihlerin anlamsizca olumune savunulmasina dair case study konusu olmus burasi, katkisi olanlari tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 yahu, kaç kere açıkladım gömdüğünüz zamana oranla verdiğiniz parayı kıyasladığınızda aslında saat başı 0.1 ile 0.5 TL arası bir tasarruf ettiğinizi göreceksiniz. bu size mantıklı geliyorsa tabii ki para harcamayın. ama gelip ak seçmeni gibi de savunmayın körü körüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 free oyuna vermediğimiz paradan ettiğimiz tasarruf mu ? whaat ? gs bugün de messi'yi almayarak 100 melyor dolar kar etti.. gibi bişey sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 sabonis said: yahu, kaç kere açıkladım gömdüğünüz zamana oranla verdiğiniz parayı kıyasladığınızda aslında saat başı 0.1 ile 0.5 TL arası bir tasarruf ettiğinizi göreceksiniz. bu size mantıklı geliyorsa tabii ki para harcamayın. ama gelip ak seçmeni gibi de savunmayın körü körüne. ha adam f2p oyuna para harcamayan oynamasın diyince gayet normal, ben harcamam diyince körü körüne savunmuş oluyorum. yav he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 açıldı the league of explorers 52,90 app store yarısı iade enparadan aldım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 para harcamanın mantıksızlığını savunmanıza dedim. başkasının dedikleri beni ilgilendirmiyor. ayrıca çıktı. 42 tl yani 17 tl verdim, aldım. tertemiz. siz manyak gibi 3k gold kasın. aferin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 abi bu android ile app store arasındaki farkda canımı sıkar oldu artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 ben para harcayanlara laf etmedim hiç. bi de bende enpara yok ki alamıyorum 17 liraya yoksa niye almıyım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 5 dk da bitti ilk wing son escape olayı güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 21 liraya adventure aldık. 15 pack veriyor blizz o paraya.. 2800 gold ile 28 pack açıyorum. Neyse, dayanamayıp verdik parayı.. 5dk da bitti :) kartlar da bi işime yaramıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Eğlenceli bir adventure a benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 son quest cidden güzel olmuş blizz öğreniyo bu kadar dar bi motorla değişik şeyler yapmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 değişik ama çok basitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 reno jackson control decklerin agrolara karşı eksik olan tarafını bitirmiş resmen. 4/6 da stat olarak iyi baya. controller daha da akar bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 ahmedinejad said: reno jackson control decklerin agrolara karşı eksik olan tarafını bitirmiş resmen. 4/6 da stat olarak iyi baya. controller daha da akar bundan sonra o iş öle olmuyor :D evet eyvallah çok güzel kart. ama getirdiği zorunluluk consistency'nin ağzına sıçıyor. kart oyunları tarihi boyunca kontrol decklerinin olayı consistency olmuştur. yani şu anki jackson kontrol decklerinde "6. turn'e kadar X kart'ı çekersem muhtemelen kazanırım" gibi bir düşünce tarzına yer yok, çünkü o kartı çekme olasılığın baya düşük ha çok güzel kart ve pala deckini de şu ana kadar beğendim ve oynuyorum. ama consistency çok önemli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 reno paladin de neymiş bakalım hemen yalnız "ahah" gene ilk paladin deck'i mi çıktı ortaya yeni exp ile o/ bu mu? http://www.hearthpwn.com/decks/367413-lifecoachs-reno-jackson-paladin bakıyorum şimdi de, keyifli bişeye benziyor. fikrimce ilerleyen zamanlarda bu tarz decklerde bir takım kritik kartlar çiftlenerek alınabilecek değer iyice artabilir. Neticede reno'yu son 10-15 kart içinde kullanacaksın health'ini fullemek için ideal koşullarda. Bu durumda 2xmuster'in yanına atıyorum 2. consecration 2.shredder&belcher vs. de eklenebilir. ilk kartları midgame bitmeden kullanırsın pekala. sevdim ben bu fikri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 reno deckleri inanılmaz eğlenceli, tabii ki hiçbir zaman stabil olamayacak da bu kadar fazla opsiyonla oyun oynamak çok iyi hissettiriyor. an itibariyle de çok etkili çünkü oynadığın kartlardan deck konseptin anlaşılmıyor ve nasıl counterlayabileceğini kestiremiyorsun. ben savjz'ın warlock deckiyle oynuyorum ve karşımdakilerin acı çektiğini hissedebiliyorum :):) zaten ilk trollden'de neler olabildiğini görücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 şunla oynadım az önce adam kart çekerek öldürdü kendini :D http://www.hearthpwn.com/decks/368355-loe-annoying-fatigue-mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 heroic zinaarı face hunterla geçtim asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 reno'lu fatigue warrior yapsam olur mu acaba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 sloth said: reno deckleri inanılmaz eğlenceli, tabii ki hiçbir zaman stabil olamayacak da bu kadar fazla opsiyonla oyun oynamak çok iyi hissettiriyor. an itibariyle de çok etkili çünkü oynadığın kartlardan deck konseptin anlaşılmıyor ve nasıl counterlayabileceğini kestiremiyorsun. ben savjz'ın warlock deckiyle oynuyorum ve karşımdakilerin acı çektiğini hissedebiliyorum :):) zaten ilk trollden'de neler olabildiğini görücez keske replay olsa da gosterebilsem.. bu savjz'in decki baya iyi calisiyor nedenini bilmesem de.. rank 5'te 50% uzerinde win rate'im var.. oysa her karttan bir tane oldugu icin hic stabil bir deck degil gibi ama sanirim lock olmasindan dolayi isliyor.. hem cok kart cekebilmesi (ki reno kaybolan canlari telafi ediyor sonra) hem de guclu board clearlar ile tam bir comeback decki.. face hunter "bir sonraki tur acaba hangi kartla oldursem" diye dusunurken reno'yu inme hazzi hicbir seyde yok bi de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Geçen reno priest geldi karşıma Başarılıydı deck baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Spyro said: face hunter "bir sonraki tur acaba hangi kartla oldursem" diye dusunurken reno'yu inme hazzi hicbir seyde yok bi de :) bunlar gibi: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar