Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The League of Explorers

Masticore

Öne çıkan mesajlar

yahu, kaç kere açıkladım gömdüğünüz zamana oranla verdiğiniz parayı kıyasladığınızda aslında saat başı 0.1 ile 0.5 TL arası bir tasarruf ettiğinizi göreceksiniz. bu size mantıklı geliyorsa tabii ki para harcamayın. ama gelip ak seçmeni gibi de savunmayın körü körüne.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

yahu, kaç kere açıkladım gömdüğünüz zamana oranla verdiğiniz parayı kıyasladığınızda aslında saat başı 0.1 ile 0.5 TL arası bir tasarruf ettiğinizi göreceksiniz. bu size mantıklı geliyorsa tabii ki para harcamayın. ama gelip ak seçmeni gibi de savunmayın körü körüne.

ha adam f2p oyuna para harcamayan oynamasın diyince gayet normal, ben harcamam diyince körü körüne savunmuş oluyorum.
yav he.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

reno jackson control decklerin agrolara karşı eksik olan tarafını bitirmiş resmen. 4/6 da stat olarak iyi baya.

controller daha da akar bundan sonra

o iş öle olmuyor :D

evet eyvallah çok güzel kart. ama getirdiği zorunluluk consistency'nin ağzına sıçıyor. kart oyunları tarihi boyunca kontrol decklerinin olayı consistency olmuştur. yani şu anki jackson kontrol decklerinde "6. turn'e kadar X kart'ı çekersem muhtemelen kazanırım" gibi bir düşünce tarzına yer yok, çünkü o kartı çekme olasılığın baya düşük

ha çok güzel kart ve pala deckini de şu ana kadar beğendim ve oynuyorum. ama consistency çok önemli..
Sosyal ağlarda paylaş

reno paladin de neymiş bakalım hemen

yalnız "ahah" gene ilk paladin deck'i mi çıktı ortaya yeni exp ile o/

bu mu? http://www.hearthpwn.com/decks/367413-lifecoachs-reno-jackson-paladin
bakıyorum şimdi de, keyifli bişeye benziyor.

fikrimce ilerleyen zamanlarda bu tarz decklerde bir takım kritik kartlar çiftlenerek alınabilecek değer iyice artabilir. Neticede reno'yu son 10-15 kart içinde kullanacaksın health'ini fullemek için ideal koşullarda. Bu durumda 2xmuster'in yanına atıyorum 2. consecration 2.shredder&belcher vs. de eklenebilir. ilk kartları midgame bitmeden kullanırsın pekala. sevdim ben bu fikri
Sosyal ağlarda paylaş

reno deckleri inanılmaz eğlenceli, tabii ki hiçbir zaman stabil olamayacak da bu kadar fazla opsiyonla oyun oynamak çok iyi hissettiriyor. an itibariyle de çok etkili çünkü oynadığın kartlardan deck konseptin anlaşılmıyor ve nasıl counterlayabileceğini kestiremiyorsun. ben savjz'ın warlock deckiyle oynuyorum ve karşımdakilerin acı çektiğini hissedebiliyorum :):) zaten ilk trollden'de neler olabildiğini görücez
Sosyal ağlarda paylaş

sloth said:
reno deckleri inanılmaz eğlenceli, tabii ki hiçbir zaman stabil olamayacak da bu kadar fazla opsiyonla oyun oynamak çok iyi hissettiriyor. an itibariyle de çok etkili çünkü oynadığın kartlardan deck konseptin anlaşılmıyor ve nasıl counterlayabileceğini kestiremiyorsun. ben savjz'ın warlock deckiyle oynuyorum ve karşımdakilerin acı çektiğini hissedebiliyorum :):) zaten ilk trollden'de neler olabildiğini görücez

keske replay olsa da gosterebilsem.. bu savjz'in decki baya iyi calisiyor nedenini bilmesem de.. rank 5'te 50% uzerinde win rate'im var..

oysa her karttan bir tane oldugu icin hic stabil bir deck degil gibi ama sanirim lock olmasindan dolayi isliyor.. hem cok kart cekebilmesi (ki reno kaybolan canlari telafi ediyor sonra) hem de guclu board clearlar ile tam bir comeback decki..

face hunter "bir sonraki tur acaba hangi kartla oldursem" diye dusunurken reno'yu inme hazzi hicbir seyde yok bi de :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...