µh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 closed betasi vardi kisa sure once. daha once heroes of the storm releasede de aynisi oldu aylarca ellemediler diabloyu, maksimim oyuncu cekebilmem icin takvimlerini ona gore ayarliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 oyunda suan parayla sattıkları içerik yok, rmah kalkalı yıllar oldu. diablo'ya max oyuncu cekmek ne kazandıracak ki blizze ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 diabloya cekmiyor zaten abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 ha diğer oyunlarına max oyuncu cekmek için diablo'yu ona göre ayarlıyor sdsafa saat 4 sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Yaptıkları en büyük patch zaten napcaklar oyuncu çekmek için, mankenli gösteri mi duzenleyecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 overwatch deluxe wingi eklendi mi oyuna bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Offf her sezon barbar oynamaktan sıkıldım. Bakıyorum diğer class' lara ama sadece bakıyorum. Sonum yine barbar oluyo. Sonra dön baba dön. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Season 4 ww mi oynadin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Evet. Aluriel said: Season 4 ww mi oynadin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 rmah döneminden beri oynamamıştım oyunu. Başladık arkadaşlarla yine, oyun süper hale gelmiş resmen. Ben hayatta end game olayını sevmem ama bunda oynuyorum yani paragon maragon. Bounty'leri yapıyorum, hell rift falan filan. Hardcore karakterle ilerliyoruz. Bu season olayı nedir? Ne gibi avantajı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Bi avantajı yok fakirlik yaşıyorsun işte başta yeniden başlamak bir nevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Tek farkı işte yeni itemler gelince ilk sezon' a geliyo sonra normale düşüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 artık o da olmayacak. sezon journey stash sayfası vercek 1 tane her sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 çerçeve ve pennant tarzı görsel hediyeler oluyor bir de sezonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 taşındı'nın bile madalyası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Başladı mı sezon 5'inde değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 15'inde baslıyor sezon 5. bu arada ptr 2.4 takılan var mı? varsa akalım beraber. gelecek varsa boostda yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Sparkcaster said: artık o da olmayacak. sezon journey stash sayfası vercek 1 tane her sezon Beleş setler iyi oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ptr 2.4 deneyenlerden yorumları alalım? https://www.youtube.com/watch?v=ZGXH3t3P9wQ&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 mevcut build karsılastırmaları: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sdWUjBqrnXc4nMTvc9G0onHCL1WY6XsF-avLsYOrmOM/htmlview?usp=sharing&sle=true http://www.diablofans.com/forums/diablo-iii-general-forums/diablo-iii-general-discussion/142438-patch-2-4-ultimate-guide-for-season-5#c13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 gelecek hafta dendi 2.4 için official olarak. zaten 15'inde yeni sezon başlayacaktı 3 gün önce de yeni patch gelecek herhalde. adam gibi bu hafta gelseydi ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 abi gelin %2000 buffla oynayacaginiz buildi test edin iste ptr'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 bombilo said: mevcut build karsılastırmaları: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sdWUjBqrnXc4nMTvc9G0onHCL1WY6XsF-avLsYOrmOM/htmlview?usp=sharing&sle=true http://www.diablofans.com/forums/diablo-iii-general-forums/diablo-iii-general-discussion/142438-patch-2-4-ultimate-guide-for-season-5#c13 hangisi iyi hangisi kötü anlayamadım ki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Crusader 'ın blessed shield buildi nolmuş öyle ya tek atıcak utanmasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 14 de finallerim bitiyo 15 sezon geliyo thank u blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar