Korax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Rotweiler said: sardalya said: Korax bu kadar heyecanla donunu alacaklar bak :D O 2013de de öyleydi. Bana bi havale gönderdi diye uçbuçuk atıyordu. Parası kıymetli onun sdf ahaha ya olm ne alaka, sana gönderdigim havalede öyle bisi olmadi, ltc göctugunde baya moraller sifirdi ama :D 500 dolar attim alt tarafi simdi hepsi gitse nolcak, amac heyecan olsun sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Korax said: Rotweiler said: sardalya said: Korax bu kadar heyecanla donunu alacaklar bak :D O 2013de de öyleydi. Bana bi havale gönderdi diye uçbuçuk atıyordu. Parası kıymetli onun sdf ahaha ya olm ne alaka, sana gönderdigim havalede öyle bisi olmadi, ltc göctugunde baya moraller sifirdi ama :D 500 dolar attim alt tarafi simdi hepsi gitse nolcak, amac heyecan olsun sdgf heyecan için 100-200 dolarda bana atar mısın acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 yok, kendim batinca daha keyifli oluyo sdgf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 belki kar edersin belli mi olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Gidip oluklu mukavvaya yatirirsin kar etmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 bitfinexe transfer gönderdim 3 saate yakalşıyor tx hashte de gözükmüyor acaba yandı mı paralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Iota 5.30 garanti hedef short term. Evi arabayı sat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 ben trx aldım sıfırdan yatıyorum şu anda iota deli gibi düşüyor dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 iota alanlar batarsa hakeder valla bikere sistemine ters bence currency olmasi.. bitcoin diyoruz cocuklarinizi milyoner yapacaksiniz 9% artmis 24 saatte, yetmiyor da mi alternatif seyler ariyorsunuz? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Genesis vision (GVT)'ın nisanda yatırımı 3 ve 5 kat arası katlayacağını düşünüyorum. Bu mesajı 4 ay sonra editleyeceğim.YTD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 IOTA kaptırdı gidiyor kaç gündür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 şu an çakılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Buna çakılıyor mu diyosunuz? Nankörlük olur bu, son 24 saatte %20+ yükseldi, ne bekliosunuz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Bi trx e bakın isterseniz ben inceledim forbeste filanda çıkmış şu an da güzel artış oranı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 IOTA'ya nazarım değdi galiba ama düzeltme yapıyor biraz daha artışa devam edecek gibi geliyor. Kısmetse bu akşam biraz alacağım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 buda burda dursun :o https://www.pcmag.com/news/357717/winklevoss-twins-turn-11m-into-1b-bitcoin-fortune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 xaty said: Buna çakılıyor mu diyosunuz? Nankörlük olur bu, son 24 saatte %20+ yükseldi, ne bekliosunuz ki Son 6 ayda %707, 1 haftada %215 artti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 CEX.IO'da BTC/USD şuan 13,513 küsürlerde gezinirken Bitfinex'de 12.570'de geziniyor. Eminim muhabbeti dönmüştür ama neden bu kadar makas var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 herkesin marketi kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Kediler ether’i dağıtmış, kaldı işlem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 vay be buradan 3k olacak muhabbeti çeviriyoduk en son heh olmuş 14k, nese btc'de son gelişmeler falan https://eksisozluk.com/entry/72643552 bu arada gelin siz de gruba, gelirseniz bana (razz) bi şeyttirin de paticik kanalına alayım. https://www.dpara.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Abi haftadan haftaya sinir bozuyor btc. Bıktım lan keşke şu kadarken alsaydım artık alınmaz diyorum 8'e katlanıyor yıllardır aaakikiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 bisi olmaz abi hala herkes fakir. elin 5000btc si olan adamini multimilyarder yapmaktan baska bi boka yaramiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 xunn said: Abi haftadan haftaya sinir bozuyor btc. Bıktım lan keşke şu kadarken alsaydım artık alınmaz diyorum 8'e katlanıyor yıllardır aaakikiki. https://i.imgur.com/L8GbE2j.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 ufak ufak gir abi işte, ben öğrenmek için girdim al sat yapıyorum oyun oynar gibi eve deki market kafası, 1600mmplate e bas geç. hiç stabil değil artması veya azalması için gerçek bi sebep yok o yüzden low buy order yapıştır, illaki düşüo oralara, sonra high sell. bunun dışında kullanım alanı adam gibi oturmadıgından mantıksız büyük yatırım yapmak. riskli yani xunn said: Abi haftadan haftaya sinir bozuyor btc. Bıktım lan keşke şu kadarken alsaydım artık alınmaz diyorum 8'e katlanıyor yıllardır aaakikiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar