Wispy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 applev0dka said: paribu'ya direkt kredi kartından para aktarımı yok mu ya ? hesap numarası veriyor havale de bu saaate yapılmıyor mesai saati olması gerekiyor :S Yok. Havale/EFT maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Dark_Soul said: Feyz alma capsi sfdsdfs. 0.025 usd'den 1000 dolarlık girişmiş zamanında 4-5 ay önceydi açıklanırken bitfinexte tradeine başlamasını bekliyordum, başladı. Aylarca baktım girsem mi girmesem mi diye zerre hareket etmedi ufak ufak daha doğrusu girmedim. Gerçi girsem de 100 dolar yatırırdım max ama para paradır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Bitfinex'te hesabiniz verified mi? Baktim simdi verify olmak icin zibilyon tane sey istiyolar dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GearPedo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 İyi geceler arkadaşlar, Binance'de verified olmasam ne olur? günde 2 btc withdraw edecek kadar malvarlığını zaten hiç göremem herhalde. Herkes BTCde kazanırken seyrettik, şimdi hepsini iotaya geçirip tavan fiyattan elinizdekileri alma vakti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Dark_Soul said: Feyz alma capsi sfdsdfs. 0.025 usd'den 1000 dolarlık girişmiş zamanında Hll team :D Secvindim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 reddit'ten almış onu ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 ulan IOTA'ya 3.92 den satis vermistim sonra vazgecip sattim 3.7den karsiz falan sdf 3.9'u gecmek uzere suan ehuh, ama girmeye cesaret edemiyorum bu kadar tepeden. Dip bekliyoruz hadi bakalim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Korax bu kadar heyecanla donunu alacaklar bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 eheuhe yok bisi olmaz sdf cok bisi atmadim zaten ya 500 dolar attim. Beklemedeyim ben bakalim, soluksuz artiyo aksamdan beri 3.97 yi buldu sdf sattigima pismanim ama suan girmek cok riskli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Kisa donemde 10'a kadar yolu var bence Iota'nin, Samsung - Microsoft - Fujitsu işbirliği muabbeti zincirlerini kirdirdi gençlerin. Ben 65 cent'ken girmistim, daha 5 aylik coin en az 1 sene daha tutarim. Alakali linki de birakayim:https://cointelegraph.com/news/iota-partners-with-microsoft-fujitsu-others-for-iot-data-monetization Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 su microsoft partnered kısmı tamamen yalan. azure payment'a eklemis microsoft ki envai cesit coin var zaten o olay için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GearPedo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Günaydın, Binance sizde de aşırı yavaş mı? Login olabilmem bile 10-15 dakikamı aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Öyle bende de şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Çok hızlı yükseldi ya. Bir de Binance sürekli çöküp duruyor, withdraw'a da izin vermiyor. Pek güvenemiyorum. Bugün 6'ya yaklaşırsa satıp bekleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Binance'e güveniniz nasıl? Ben ilk duyduğumdan beri şüpheli bakmıştım, son zamanlarda yaşattıkları sıkıntılar da geriyor iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 bi noktada patlıcak, ama daha patlamasına baya yol var. 100k civarı olcak daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GearPedo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Ben Binance bakiyesini BTC yapıp Bitfinex'e çekmeye çalışıyorum şu an. İki exchange arası inanılmaz bir makas var, hızlı olsa carry trade çeviririz birkaç tur ama sitede hep bir anda kapanıp "Bakiyeniz Çin Halk Cumhuriyeti'nin size ucuz mallar sağlamaya devam etmesi için devlete bağışlanmıştır, hoşçakalın" yazacakmış havası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Bitfinex patladı , çökmeseler bari hesaplara sfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GearPedo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Deme öyle, daha yeni BTC yolladım, network'ten tutup yakalayamam da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Millet 100 dolar olacak, 500 dolar olacak diye sallıyor da bunun marketcap olarak Bitcoin'i yakalama ihtimali var mı ? Değeri 77 dolar olduğunda Bitcoin marketcap'i yakalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 1 saattir giremiyorum binance'ye. oh shit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GearPedo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Bitfinex de patlak. IOTAcılar çökertiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Ulan bu kripto dünyası aynı Türk milleti gibi ha sadece gazla çalışıyor. Ortada daha gerçek hayatta çalışan bir proje yok birşey yok millet deli gibi IOTA'ya abandı. IOTA Dev'lerde maşallah çok güzel spekülasyon yapıyor, düzgün çalışan wallet çıkaramadılar daha. Bizim yerli uçak muhabbetine doğru gitmez inşalla dsdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 ripple'dan sonra yeni fad gibi geliyor bana iota. ethereum seviyesine bile gelmesi zor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Binance android app ile login olabildim bu arada hala merak eden varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar