Tim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Mt. Gox ile giden bitcoin'lerimin ederi yarim milyon dolari gecmis. $1M falan olunca kafama sikayim diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 oha harbi mi? bilmiodum. tövbe etmedin mi bitcoine peki fdfsdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 piu tamam tamam, kötülemiyorum martian ı. vuran vurmuş sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Binance'e 0,4 BTC attım. 2 dolara doğru gevşerse Iota alacağım. Sonrasında wallet'a alıp unutacağım bakalım 3-5 sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Şu anki IOTA walletları sanırım sorunlu. Ayrıca exchangelerden kaynaklı withdraw işlemleri baya uzun sürüyormuş. Ocak ayında falan temiz , bugsuz bir wallet çıkartacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Tim said: Mt. Gox ile giden bitcoin'lerimin ederi yarim milyon dolari gecmis. $1M falan olunca kafama sikayim diyorum :) waaaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 alt coinler çok saçma hype yapıyor 1 haftada %300 veren %150 veren %80-90 veren falan. cidden herkesin karını finanse edecek kadar hacim var mı bunlarda, yoksa sağlam mı patlayacak bu coin olayları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 IOTA'nın patlayacağını düşünmüyorum. Tesla ile anlaşma açıklanabilir yakında.. Ha patlarsa da canı sağolsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Ben daha ziyade BINANCE'de paramın güvenliğinden endişeliyim :) düzgün wallet çıksa da atıp rahat etsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 2-4 arası gezdiği sürece sorun yok, tanesi 15 dolar olursa patlatırlar sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 peki bir soru sorucam. ezmeyin ama :) btc için de olsa başka coin için de olsa kendi wallet'ına gönderme ve kendi walletında böyle sitelere göndermede işlem bedeli alınmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 her btc transactioninin bir fee'si var evet, sag cebinden sol cebine veya cebinden exchang'e veya tam tersi, bu deger de yaklasik 5-6 dolar suanda. cok gelebilir dogru en buyuk sikintilardan biri de bu zaten baska coinler icin muhtemelen bu deger cok daha dusuktur zaten talep olmadigi icin veya btc'deki eksigi gorup ona gore tasarladiklari icin. Ethereum icin 10-20 sent idi sanirim, belki daha azdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GearPedo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Tim said: Mt. Gox ile giden bitcoin'lerimin ederi yarim milyon dolari gecmis. $1M falan olunca kafama sikayim diyorum :) Merhaba, O dönemde cüzdanda saklamıyor muydunuz? Yoksa nispeten küçük meblağlar ediyor diye mi exchange içinde bırakmıştınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 herkese girdi o donem sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 o dönem fantastikti. diğer exchangelerde btc 500-600$'ken, mtgox'a 80-100$'a falan indiydi. sitede $/btc withdrawal kalkmışken, $/btc deposit açıktı. büyük kumardı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 mtgox olayinda ne vurgun yapildi birader, acamadik surada bir exchange. zaten yasa masa da yok, bi' bakana 10luk atsan korur seni, temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 bu binance böyle gidip geliyor mu hep? hoş gitti gelmedi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Bugün biraz aşırı yüklenme var sanırım :) birkaç kere gitti gün içerisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Dark_Soul said: Şu anki IOTA walletları sanırım sorunlu. Ayrıca exchangelerden kaynaklı withdraw işlemleri baya uzun sürüyormuş. Ocak ayında falan temiz , bugsuz bir wallet çıkartacaklar. light node olarak çalışıyor, ama işte ara ara bağlantı sorunlarından dolayı saçmalayabiliyor. bitfinex'in tx'i göndermesi 2 saat filan aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Binance'de IOTA withdrawal'a izin vermiyor. Hayra alamet değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 2.71 den girdim saat akşam 6 da. 2.95 i görmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 binance mi? bitfinex mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Kenarda dursun diye üç-beş iota alıp unutacağım. Binance hesabı lazım, ilk referanslı linki tıklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 etoro dan cikariyim parayi bari de bende giriyim iotaya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 cacodemon said: Kenarda dursun diye üç-beş iota alıp unutacağım. Binance hesabı lazım, ilk referanslı linki tıklarım. buyrunuz https://www.binance.com/?ref=11555760 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar