tomkat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Bi kac gun anyalyada kalicam ve kopek aliyim dedim gelmisken Terra city diye bi yere gittim orda yoktu Lara civarinda bi kac yere sordum ya kopek yok ya da yavru satmiyolar Guvenilir bi pet shop bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 bildigim baliktan-akvaryum hayvani- baska hayvan satisi yasak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 nası yasak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 İki kilo soğan, bi bağ maydonoz, iki de köpek sar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 ben burada goruyorum kafeslerde kopek falan var amk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 http://www.petshopboys.co.uk/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 cık cık yapıp sosyal mesaj verecektim, banane ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Yasak değil ama ölme oranları %50 ye yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Üçkapılara git, kuşçular çarşısı nerde diye sor, orda var büssürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 d garajından alacağın hayvandan hayır gelmez. aldıktan sonra hayrına git veterinerde uyut. hayvan çile çekmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Annemin sokakta bulduğu bebek kedi için biberon almaya gittim şırıngayla hayvanın burnuna kaçırdığımızdan mamayı, biberonu satan adam ayaküstü bana iran kedisi de satmaya çalıştı. ÇOK sinirlendim adama ya, öyle böyle değil. Beyaz kadın ticareti yapar gibi kedi köpek satıyo adamlar. Birine de frenç buldog satmaya çalışıyodu, bi sorun olursa getir iade alırım köpeği dedi. Ruhospu herif sanki ayakkabı satıyo anasını satiyim. Lidırıli, anasını satiyim o herifin. Çok sinirliyim antalyadaki petşoplara, istanbula sinir yüklü indim az önce. Petşoptan kedi köpek satın alan insanlarla kavga edesim geldi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 tomkat said: Bi kac gun anyalyada kalicam ve kopek aliyim dedim gelmisken Gelmişken köpek alayım ? İlginç miş biraz senin durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 antalya'Nın köpeği meşhur bilmiyon mu sen? sanki izmit'ten pişmaniye alıyor. tey allam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Narstil said: tomkat said: Bi kac gun anyalyada kalicam ve kopek aliyim dedim gelmisken Gelmişken köpek alayım ? İlginç miş biraz senin durum. Bilmezmisin antalya'nın muzu ve kopeği meşhurdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 o espri yapıldı mati sen başka bul. saniye farkıyla öndeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 normalde hangi şehirdesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 barınaktan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Barınak iyidir ama almasan da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar