Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Novo Mutfak


xaty

Öne çıkan mesajlar

Yemek yapmayı sevip değişik bir şeyler denemek istiyorsanız veya yemek yapmaya özenip malzeme almaya üşeniyorsanız tam sizlik.
Onun dışında da özel bir gün, bir süpriz, birine güzellik, veya eğlence arayışı için de gayet başarılı bence.

Başlığı açıcaktım geçenlerde de önce bir deniyim dedim. Şimdi Sushi siparişi vercem, bayadır yapmak isteyip malzeme toplamakla uğraşamadığım birşeydi. Daha deneyemeden başka da Sushi isteyen olur diye paylaşıyım dedim, ürünleri sanırım stoklu ve belirli bir süreliğine oluyor. Sonrasında yeni tarifler ekleniyor vb.

Siteyi yemeksepeti gibi düşünmeyin, sonuçta kendi kuryeleri dağıtım yapıyor ve size pişmemiş halde malzemeler geliyor. Gelen tarife göre siz hazırlayıp yapıp yiyorsunuz. Biraz zaman ayırmanız ve uğraşmanız gerekiyor vb.

Fiyat olarak malzemeleri direk alsanız tabi ki daha ucuza gelir ama o yemeği dışarıda yiyeceğinizden çok daha ucuza mal etmiş oluyorsunuz. Ayrıca özel bir anlamı oluyor.

Tarihi ve saati seçtim, siparişi bekliyorum. Siparişim geldikten ve yemeği yedikten sonra da fikirlerimi paylaşırım.

http://www.novomutfak.com/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence güzel fikir. tutabilir.
sonuçta özel bir yemek yapmak istediğinde her malzeme evinde olmuyor ve hepsini rahatlıkla tedarik edemeyebiliyorsun.
ayrıca pahalı olayına da pek katılamadım. evde düzenli yemek yapamıyorum. misal roka ve parmesanlı ızgara bonfile yapmaya kalkacak olsam 200 gram yerine 400gr et almayı bırak, evde olmayan;
Parmesan Peyniri
Roka
Çam Fıstığı
Tatlı Mısır Koçanı
Cherry Domates
Balzamik Glaze
alsam zaten 100 grlık et parası kalır
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi yalnız yorumlarıo koudum. market gibi bir şey sandım, adam gayet tarifleri, adım adım nasıl yapılacağını falan anlatıyor. ayrıca işte x yemeğini yapacak malzemeleyi alırım evet, ama unuttuğum falan yanlış aldığım şeyler olabilr. bu site onun önüne geçiyor. her malzeme geliyor, tarifleri vs de var. kullanışlı olabilir. denemk lazım tabi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dün yaptım Sushi, 45dk dediği 2 saati buldu ama güzel oldu.


http://img.ctrlv.in/img/15/11/04/56398fb0f1efc.png



Bu arada adamlar bisikletle getiriyor yemeği. Kağıthane'den Ataşehir'e bisiklet biraz sıkıntılı olmuştur ama takdir ettim.

Saat 18.00 - 20.30 arasına teslimat seçmiştim, 19:30'da geldi yemek. Geliş saati o kadar geniş bir aralık olmasaydı daha iyiydi.

Malzemeler tek tek paketlenmiş. Sıvılar özel kaba konulup akmayacak şekilde poşetlenip ağızları güzelce kapatılmış. Bazı malzemeler özel olarak vakumlanmış. Malzeme kalitesini de beğendim ayrıca.

Fiyat konusuna gelince, şu yemek dışarda en az 3 kat pahalı tutardı. Kendim yapmaya kalksam da daha ucuza gelceğini hiç sanmıyorum, çok spesifik ve az miktarlı malzemeler var sonuçta. Bir de ha deyince nerden bulcam sushi sarma matını, pirinç sirkesini, soya fasulyesini, wasabiyi. Alcam bir sürü artcak vs.vs...

İyi oldu, çok memnun kaldık
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...