xaty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Yemek yapmayı sevip değişik bir şeyler denemek istiyorsanız veya yemek yapmaya özenip malzeme almaya üşeniyorsanız tam sizlik. Onun dışında da özel bir gün, bir süpriz, birine güzellik, veya eğlence arayışı için de gayet başarılı bence. Başlığı açıcaktım geçenlerde de önce bir deniyim dedim. Şimdi Sushi siparişi vercem, bayadır yapmak isteyip malzeme toplamakla uğraşamadığım birşeydi. Daha deneyemeden başka da Sushi isteyen olur diye paylaşıyım dedim, ürünleri sanırım stoklu ve belirli bir süreliğine oluyor. Sonrasında yeni tarifler ekleniyor vb. Siteyi yemeksepeti gibi düşünmeyin, sonuçta kendi kuryeleri dağıtım yapıyor ve size pişmemiş halde malzemeler geliyor. Gelen tarife göre siz hazırlayıp yapıp yiyorsunuz. Biraz zaman ayırmanız ve uğraşmanız gerekiyor vb. Fiyat olarak malzemeleri direk alsanız tabi ki daha ucuza gelir ama o yemeği dışarıda yiyeceğinizden çok daha ucuza mal etmiş oluyorsunuz. Ayrıca özel bir anlamı oluyor. Tarihi ve saati seçtim, siparişi bekliyorum. Siparişim geldikten ve yemeği yedikten sonra da fikirlerimi paylaşırım. http://www.novomutfak.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 kendi pişireksem niye sipariş veriyorum ki hemde pahalı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 eve sipariş vericem adam pişmemiş, hazırlanmamış yemek getirecek adama para vericem oturup yemeği yapıcam profit??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 manava söylesen getiriyor zaten illa nördlük yapayım diyorsan daha ucuza migros getiriyor zaten eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 amerikada tutar bu sistem de türkiye de imkanı yok ameriganlar seviyo böyle incik cıncık şeyleri ben eve hamburger söylediğimde adam bi poşet kıyma ve bayat ekmek getirirse al yoğur diye, adamı da katık ederim heralde kıymaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 sakin ol greyjoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 senko said: eve sipariş vericem adam pişmemiş, hazırlanmamış yemek getirecek adama para vericem oturup yemeği yapıcam profit??? Kız arkadaşınla yapacaksın. Paticik buluşmasında değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 kız arkadaşım kendi yapsın işi o değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 of çok odunsunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 kız arkadaşım yok siteyi engelliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Niye, niye yani, niye? http://www.sanalmarket.com.tr/ Bu kadar da hipster olunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 abi yemek hazırlamaya zaman ayıran adam eve gelirken 10 dakika markete yada manava uğramaya da zaman ayırabilir yani. çok saçma bi olay gibi. he bulması çok zor olan malzemeler vs getirtilebilir belki o da yine yani meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Abi gerge başkasına hipster dedi. kayıtlara geçirelim bu anı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 gerge bile beğenmediyse, tutmaz bu site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 abi işte kıza bak asna yemek pişirdim demek için bu... bence mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 adamın yapması gereken tek şey link vermekti ya. u had one job. http://www.novomutfak.com ankarada olsa sushi söyleyip balığını kızartıp yapabilirdim. nihihih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Ahah link koymamışım. ilk satıra paste etmiştim, sonra ordan kestim sona koycam diye, unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 DERGİYE MAKALE YAZIYOR SANKİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 gelen adam yemeği pişirip gitse? yine kıza aha ben bişirdim diyebiliriz böylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 neyse geldi link, teşekkürler di .) sipariş verirken tarih ve saat aralığı seçiyorsunuz. saat aralığı biraz geniş, bakalım kaçta gelcekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Migros'dan soyleyip YouTube'dan yemek tarifi niye acmadigimizi anlamadim hala. Bunlarin aldigi fiyat farki Migros'dan 200gr yerine 400gr et almaya denk gibi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 bence güzel fikir. tutabilir. sonuçta özel bir yemek yapmak istediğinde her malzeme evinde olmuyor ve hepsini rahatlıkla tedarik edemeyebiliyorsun. ayrıca pahalı olayına da pek katılamadım. evde düzenli yemek yapamıyorum. misal roka ve parmesanlı ızgara bonfile yapmaya kalkacak olsam 200 gram yerine 400gr et almayı bırak, evde olmayan; Parmesan Peyniri Roka Çam Fıstığı Tatlı Mısır Koçanı Cherry Domates Balzamik Glaze alsam zaten 100 grlık et parası kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 abi yalnız yorumlarıo koudum. market gibi bir şey sandım, adam gayet tarifleri, adım adım nasıl yapılacağını falan anlatıyor. ayrıca işte x yemeğini yapacak malzemeleyi alırım evet, ama unuttuğum falan yanlış aldığım şeyler olabilr. bu site onun önüne geçiyor. her malzeme geliyor, tarifleri vs de var. kullanışlı olabilir. denemk lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Dün yaptım Sushi, 45dk dediği 2 saati buldu ama güzel oldu. http://img.ctrlv.in/img/15/11/04/56398fb0f1efc.png Bu arada adamlar bisikletle getiriyor yemeği. Kağıthane'den Ataşehir'e bisiklet biraz sıkıntılı olmuştur ama takdir ettim. Saat 18.00 - 20.30 arasına teslimat seçmiştim, 19:30'da geldi yemek. Geliş saati o kadar geniş bir aralık olmasaydı daha iyiydi. Malzemeler tek tek paketlenmiş. Sıvılar özel kaba konulup akmayacak şekilde poşetlenip ağızları güzelce kapatılmış. Bazı malzemeler özel olarak vakumlanmış. Malzeme kalitesini de beğendim ayrıca. Fiyat konusuna gelince, şu yemek dışarda en az 3 kat pahalı tutardı. Kendim yapmaya kalksam da daha ucuza gelceğini hiç sanmıyorum, çok spesifik ve az miktarlı malzemeler var sonuçta. Bir de ha deyince nerden bulcam sushi sarma matını, pirinç sirkesini, soya fasulyesini, wasabiyi. Alcam bir sürü artcak vs.vs... İyi oldu, çok memnun kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Yemeksepetinden soyleyin iste asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar