Mal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 1 seneden beri sol böbrekte hafif bi burkulma vardı gece yaterken felan ama 1-2 günde geçiyordu. şimdi fazlalaştı. belirtilere bakınca taş düşürme olduğu kesin. hafif baş dönmesi, miğde bulantısı, aniden sıkışarak idrara çıkma. böbrekten idrar yollarına doğru gitmeye çalışan bişey hissi. bir tek dayanılmaz ağrı yok belirtilerde. burkuluyor idrar yollarına doğru bişeyin gitmeye çalıştığını hissediyorum o kadar. şimdi bu taş küçük mü demek yoksa dayanılmaz ağrı daha ilerki aşamalarda mı olacak? doktora haftaya gidebiliyorum önceden deneyimi olan varsa ağrı ne zaman başlamıştı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Kumdur? Salladim bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Bildiğim kadarıyla taşı direkt dökerken dayanılmaz ağrı yapıyor. Böyle bir sancı anında sıcak-ılık su dolu küvete uzanman faydalı olacaktır. Bir an önce doktora gitmekte fayda var tabi. Yanılmıyorsam bir takım ilaçlarla parçalayabiliyolar (en azından küçültebiliyorlar) onu içerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 interntte baktımda 4mm ve daha küçükse kendi düşer işte 5 mm felansa mesane yollarını genişleten ilaç verilir dahada büyükse ameliyatla alınır diyoda. ağrımama sebebi küçük olması mı yoksa olay daha yeni mi başlıyor acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Eşkina taşından mükemmel ilaç yapılır, taş düşürmeye iyi gelir. Tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Bu sefer ki küçük de olsa böbrekler ve metabolizma taş yapmaya müsait demek ki? Doktora git sen kendiliğinden düşecek de olsa derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 taş olsa deli gibi ağrı yapar. kumdur muhtemelen su, maden suyu iç bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 burda içilebilir doğal kaynak suyu var, sert yoğun biraz kıvamı ondan içtiğim için oldu büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Nefrolog go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 http://www.girebolu.com/gg/girebolu_01.jpg http://www.gilaburucu.com/icerik.asp?icid=57 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Mal said: 1 seneden beri sol böbrekte hafif bi burkulma vardı gece yaterken felan ama 1-2 günde geçiyordu. şimdi fazlalaştı. belirtilere bakınca taş düşürme olduğu kesin. hafif baş dönmesi, miğde bulantısı, aniden sıkışarak idrara çıkma. böbrekten idrar yollarına doğru gitmeye çalışan bişey hissi. bir tek dayanılmaz ağrı yok belirtilerde. burkuluyor idrar yollarına doğru bişeyin gitmeye çalıştığını hissediyorum o kadar. şimdi bu taş küçük mü demek yoksa dayanılmaz ağrı daha ilerki aşamalarda mı olacak? doktora haftaya gidebiliyorum önceden deneyimi olan varsa ağrı ne zaman başlamıştı?abijim eşkina baligini alıyorsun ama en az 1 kg bulmam lazım kucuklerindeki taşlar ise yaramayabiliyor.taşını çıkariyorsun bi güzel. Sonra esiyor sun. Sıcak suyun içine atıp az da limon sıkıp iciyorsun 10 güne bişeyin kalmaz geçmiş olsun.e benim yorlamam bukadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 zeki güzel anlatmış git yap onu duacı olursun bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 bol bol bira iç https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/c1/e6/91/c1e691ca1954e11ff66329c7bbf08bb7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 rahatsız edecek seviyeye gelirse bu tip şeyler kullanırım. soda içiyorum iyi geliyor mineralli olduğu için. mineral parçalıyomuş. esas soruya geliyorum. bu eğer taşsa penisten mi düşüyor götten mi? idrar yollarına doğru hareket eder diyor da penisten düşmez herlde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 tahareti unutma taş düşünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 ya şimdi taş düşürdüm diyenleri duyunca sıçarken düşürüyo diye biliyodum ben. ama idrar yollarına gidiyomuş ne alaka dedim sdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 benjani said: bol bol bira iç https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/c1/e6/91/c1e691ca1954e11ff66329c7bbf08bb7.jpg http://puu.sh/l6YDo/4b5bd46bff.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Mal said: ya şimdi taş düşürdüm diyenleri duyunca sıçarken düşürüyo diye biliyodum ben. ama idrar yollarına gidiyomuş ne alaka dedim sdfsda tavuk abi o sicarken tas dusuren.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Böbrek - idrar yolu Bağırsak - anüs Lise biyolojisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Mal said: bu eğer taşsa penisten mi düşüyor götten mi? idrar yollarına doğru hareket eder diyor da penisten düşmez herlde? naaptın abi sen. Ter yoluyla deriden atılıyor ama deride gözenekler küçük olduğu için ağrı yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 hasta mısın pipiden çıkıyo tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 benjani said: bol bol bira iç https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/c1/e6/91/c1e691ca1954e11ff66329c7bbf08bb7.jpg dis taş varsa go go bira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 hatta bira alıp sıcak su olan böyle hmm ne diyo lan ona hamam gibi ama sıcak bööle spa diyesinm geldi diil neyse hamama git sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 kaplıca falan olabülü git işte sıcak ama bira da al yanına çat çat düşsün taşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar