aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 sostizm akp secmeni profili ciziyor gs konularinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 gs fena oynamadi yalniz. benfica cok soparladi boyle heyecanli ergen gibi oynadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Kapatamadı sezonu şu Sabri. Evlatlık al Dengeoğlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 sosti soğukkanlılığını yine korumuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Şampiyonlar ligi maçı izledik az önce farkında mısınız? Bol pozisyonlu çok heyecanlı bir CL maçı izledik. Neyse sizinle ayni spor anlayışını paylaşmadığımızı biliyorum. Siz de sevdiğinizi yapın. Hamza denge deyin Zabri asaddf deyin bildiğinizi yapın takılın siz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 sabri yi oynatcam diye bütün takıma takla attırdı insafsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 köy takımından 3 tane yiyenler sevinmesin boşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Hep mi karambolden gol yicez anasını satiyim. Ortaya düşen toplara mal gibi bakan defans sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Şu Denayer de kariyerinin en büyük hatasını yaptı. Balta ve Kaya'nın olduğu takımda zorla sağ bek oynatılıyor. Zabri 90 dakika oynasın diye harcanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 aquila said: sostizm akp secmeni profili ciziyor gs konularinda. Sorma ya... Çok da inatçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 ya iila sabriyi oynatcaksa denayerle şedzu ortada oynasın nedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Yasin ya Yasin. Boş kale abi dürt topu bitsin. Bir futbolcunun diğer ayağı sıfır olmamalı. Adam güvenemedi ayağına vurmadı. Rezalet. Bu arada Hamza takıma formata lige filan çok yabancı gerçekten. Burak yatacak yerin yok siktir git bu takımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 De Marqe @demarqesports 1 sa.1 saat önce SON DAKİKA: GALATASARAY YÖNETİMİ HAMZA HAMZAOĞLU'NU KÖYÜNE GERİ GÖNDERME KARARI ALDI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 rodrigez var yasin var hani her türlü alternatif var ama sabri sol açık hiçbir açıklaması yok ya. ben böyle köylü zihniyeti görmedim. bilal gidip hocasına hocam ben geride oynayamıyorum beni sneijder gibi oynat demiş. koskoca sneijder selcukla yanyana oynuyor amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Şu Balta da hucüm yapmayan anadolu takımları karşısında iki pas yapınca Pique muamelesi görüyor. CL de iki tane hızlı forvet geldi mi nal topluyor. Chedjou + Denayer varken kimleri izliyoruz. Ambrabat ve Bruma'yı gönderip sağ önde Zabri izliyoruz. Ulan bari kaç maç orada oynamış Rodriguez'i koy Yasin'i koymayacaksan. Sinan var ayrıca. Adam resmen yerlilerden tırstığı için sesi çıkana göre kadro kuruyor. 2 tane anadolu maçı kazanınca special one oluyor. Bir de Rodriguez tribün de. Neden ? Keşfettiği Jem var süper yedek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 snijder üvey sol açık oynamadı mı hamzayı ostime göndercen, yerli üretim fantezisisini yaşasın gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 rodriguez sakat galiba, kadroda bile yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 they see me shotin they hatin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 burak orda bile pas istiyor ya sdklfjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 burak degil o, poldi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 burak oyunda yok da pas isteyen adam vizyonluymuş en azından bu mal atamaz diyip istemiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Burak çıkmıştı. Podolski o. Gerçi keşke pas verseymiş asdasdsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 ben 2. golü yiyince kapadım valla. yasin bunu atamamış sene sonu satsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 neyse diğer kuşlar dikkat etsin biz yenilince siz de kaybediyodunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 zaaa falan bile yazan yok, maçı kaybedip bize laf atmak nedir tek kelime eden bile yokken ya ahahahahahah allah akıl fikir versin biri köy takımına yenilenler yazmasın demiş biri kuş demiş ya ulan rezil herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar