Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL 4. Grup Maçı | Benfica - Galatasray | @03.11.2015 22.45 - TRT1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
madcow said:

Kazanmayalım abi zaten yine haklı oldugunu salacak gerizekalı Hamza. Sabri nin ne isi var orda 70 dakka boyunca.

Al bu da GS taraftari, takim yenilsin de ben hakli olayim kafasi. Bravo.
Mesaj tarihi:
sostizm said:

madcow said:

Kazanmayalım abi zaten yine haklı oldugunu salacak gerizekalı Hamza. Sabri nin ne isi var orda 70 dakka boyunca.

Al bu da GS taraftari, takim yenilsin de ben hakli olayim kafasi. Bravo.
Takım yenilsin ki aptallıgından ders alsın yoksa aynı seyi ya bu calısıyodu diye tum sezon yapmaya calısıcak ligi falan da kaybedicez.
Mesaj tarihi:
aquila said:

topun olmadigi yerdeki adamlar surekli bos, hep bi halisahada gibi hep beraber topa kosalim aptalligi.

Fatih Terim özentiliğinden bu hep. Tam saha pres yapın bssın demiş de nasıl basıldığını anlatmamış.
Mesaj tarihi:
aquila said:

topun olmadigi yerdeki adamlar surekli bos, hep bi halisahada gibi hep beraber topa kosalim aptalligi.

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/2529/milli-takimin-kademe-anlayisi-yakalarsak-tik-tik
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Yalnız Bilal'i oynatması ve Sneijder yerine koyması dışında kadro dizilimi olarak Hamza'yı beğendim bu maç. Hatta ben yazarken tarih yazdı, Bilal'i çıkarttı.

:)
Mesaj tarihi:
Biz hucum yaparak oynayabilen bir takımız savunmada yokluguz. Bu durumda ekstra bir adam daha acıktan alıp savunmacı yapınca 0 kazanc. Hem de aslında kontralarda hucum yapabilecek adamlarımızın yarısını savunmaya almıs oluyoruz.

O yuzden kagıt uzerinde anlamlı gozukse de takımını hic tanımayan bir dizilimle cıktı sahaya iste.

Ayrıca beklerini ileri cıkartmadan hucum kurabilen bir takım da degiliz. Denayer zaten cok cıkan bir bek degil ama bir de onune stop noktası olarak sabriyi koyunca o kanat zaten bitti.

Yasin su destek kosusuna her pas bırakmadıgında tekme atmak istiyorum kendisine
Mesaj tarihi:
Amaç defansif oynamaktı zaten, bekler zayıf diye kanatları da defansif seçti işte. Bence iyi ve başarılı denemeydi. Sabri zaten 20 dk kaldı sağda. Saçma sapan goller yiyince işe yaramadı tabii.
Mesaj tarihi:
Abi iste defansif oynamayı secebilecegin bir takım yok ortada. Ne zaman kapansa gol yiyen 10larca pozisyon veren bir takımdan bahsediyoruz burda. Gecen macta da benficaya kapandıktan sonra kac tane pozisyon verdik yani
  • Yeni Oluştur...