Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL 4. Grup Maçı | Benfica - Galatasray | @03.11.2015 22.45 - TRT1

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

sarı kart kuralı bu konuda hiç açık değil işte dediğim gibi. olay hakemden hakeme değişiyor, ki bence açık hale getirilmeli.

nasıl kendini yere atmak hakemi kandırmak ve sarı kart ise(ceza sahası içi dışı) hakemi kandırıp elle oynamak(oynamak bak çarpma değil) da sarı kart olmalı.

ama işte hücüm edene sadece elle gol atarsa falan sarı veriyorlar.

şu pozisyon çarpma mı ? ahdhashdasfasf
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

nasıl kendini yere atmak hakemi kandırmak ve sarı kart ise(ceza sahası içi dışı) hakemi kandırıp elle oynamak(oynamak bak çarpma değil) da sarı kart olmalı.
Kandırıp elle oynamak ne demek ya? Sadece Burak sarı gorsun istiyorsun diye element uyduruyosun.

Bu arada ilk sarısı olacak olsa konusulmayacak pozisyon okadar alakasız yani. Sadece tatava.
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

applev0dka said:

Kandırıp elle oynamak ne demek ya? Sadece Burak sarı gorsun istiyorsun diye element uyduruyosun.

Bu arada ilk sarısı olacak olsa konusulmayacak pozisyon okadar alakasız yani. Sadece tatava.

normalde indiremeyeceğin topu, ya da gögüs ile kontrol edemeyeceğin topu elinle kasıtlı olarak düzeltip önüne alırsan hakemi kandırma amacıyla bunu yapıyorsun, beşiktaş'ta oynarken attığı bir gol vardı, baya indirdi elle önüne sonra vurdu.

bunların sarı kart olması için illaki gol pozisyonu olmamalı diyorum, 1 ay önce başka bir mac konusunda da konusuldu aynısını yazdım, buraktan bağımsız.
Sosyal ağlarda paylaş

benim dediğim elle oynama bariz olan pozisyonlarda da bir standart yok.

kimi hakem yerine göre (kaleye giden top falan olursa) veriyor.
isteyerek elle oynanan coğu pozisyona vermiyor hakemler. buna bir standart gelmesi gerek.

pozisyonda bence burak isteyerek uzatıyor eli.
arka sayfada sarı kartlık elle oynama değil mi derken cidden farklı yorumlar var diye sordum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...