masa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 n][/url] İncirli metrobüs durağının orda gördüm. Ağaçtan dökülmüşler. Büssürü vardı. Ne olduğunu bilen var m? Baya büyük bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 kestane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Bu ve ne ayri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 bune ingilizce buün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Fistan said: kestane kafam kadar kestane mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 lan ben de gördüm dün bunlardan. merak ediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 At kestanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 banana for scale plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Jak meyvesi(Artocarpus heterophyllus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Artocarpus heterophyllus diyince jeton düştü şimdi tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 nasil ya tropikal meyve ki bu..ne isi var istanbulda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 ilk defa mı geliyor tropikal bir meyve istanbula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 k1nJo said: Artocarpus heterophyllus diyince jeton düştü şimdi tamam. Erken düşmesine sevindim. dana22 said: nasil ya tropikal meyve ki bu..ne isi var istanbulda.. Bu tür meyvelerin üretimi marcottage yöntemiyle yapılır.Mango,hindistancevizi,ananas , kivi ,Avokado gibi tropikal meyveler Türkiye'de zaten mevcut. Jak meyvesinide görmen o kadar anormal değil.Tabi ananas, kivi , avokado vb meyveler kadar favori değil.Muhtemelen çok eski ve yaşlı ağaçtır gördüğün agaç.Kolay koaly meyve veren bi ağaç değildir.5-6 sene içinde meyve verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 devil fruit lan o yeseydin keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Yencek birşey ise gidip topliyim? Yere dökülmüştü büssürü, bir o kadr da ağaçta vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 KenshinHimura said: devil fruit lan o yeseydin keşke hangisi özellik geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Bir hafta yatak istirahati geliyor isten kovulmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 h2s said: Bu tür meyvelerin üretimi marcottage yöntemiyle yapılır. mm yontem guzelmis bu arada saol sayende bilgi sahibi oldum da..esas abi istanbulda bunu gordugunu soylemis..hani tropik meyve bu kelimesini ondan sarfettim..iklim uygun degil faunasi degil ..sokakta dogal halinde ne tropik meyvesi..hayir oyleyse gidip yozgata ananas filan ekicem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 aynısını geçenlerde mudanya da gördüm trilye de gezerken. monkey brain dedi bi arkadaş. türkçesini bulmaya erindik. jak meyvesi değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Fasülye kestanesi bu. Kırınca binlerce parçaya ayrılır. Bizim köyde zeytinyağlısını yaparlar bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 az top oynamadık bunlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 HASSSS !? XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar