aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 lastiğe verilen paraya acımayın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Lassa fena degil de 250 baremine cikinca daha iyileri olabilirdi. Bi baksaydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Boyle alakasiz markalarin orta seviiyleri iyi cikabiliyo Nankang falken dunlop falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Selam, ContiSport Contact veya Pzero falan. Tabi lastikten ne beklediğine bağlı olarak değişir ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Uf geç kaldınız :( impetus'ta 66 db ve yol tutuş B notunu görünce iyidir zaar dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Benimde değiştirme zamanım geldi. Pilot sport 3 kullanıyorum. Şimdi ps4 alıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Selam, Ama sana ne diyeyim ki : https://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/sommerreifen/2016_Sommerreifen_Test_225_45_R17.aspx?ComponentId=254870&SourcePageId=31821 Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Hankook iyi mesela ucuz ama iyi Vredestein da michelin in yan firmasi sanirim o da ucuz. Hankook son zamanlarda baya atak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Ben miniyi satmadan once toyo t1r almistim baya guzel yol tutuyodu mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 o testler ne kadar tarafsız bilmiyorum, zaten ne yazıyor onu da anlamadım almancadan dolayı :) amma velakin yağmur çamur memnunum ben ps3 ten. 225 45 17 önler 245 40 17 arkalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paran varsa al tabi pilot sport. Ama o kadar paraya pzero falan da alirsin sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Uplayayim, 1.16nin uzerindeki lastikleri degistirmeye karar verdim. Rft alsam mi almasam mi emin olamadim. Lastikcim de nonrft yokohama onerdi, yanaklari diger markalara gore daha sert dedi, bluearth diye bir model gosterdi grip A yakit tasarrufu C ses 71db. Stepnesiz bir sekilde tamir köpüğü ile binilir mi, yokohama iyi midir bilen eden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Yokohoma orta sınıf markalardan. Review/test sonuçlarında süper durmuyor; http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Yokohama/BluEarth-AE01.htm Bana da lastik lazım, şu ikisi arasında kaldım; Hankook Ventus Prime 3 Goodyear Efficient Grip Performance fiyatları aynı 225/45R17 benzer fiyattaki önerilere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Yokohoma kullandığım lastikler içerisinde EN sevmediğim oldu Gacır gucur ötüyo bir de kapalı AVM otparklarında falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Selam, ADAC 2016 225/45R17 Y: https://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/sommerreifen/2016_Sommerreifen_Test_225_45_R17.aspx?ComponentId=254870&SourcePageId=31821 ADAC 2018 205/55R16 V: https://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/sommerreifen/2018_Sommerreifen_Test_205_55_R16.aspx?ComponentId=313499&SourcePageId=31821 'Daha kalın yanaklı' diyerek RFT'e alternatif oluşturulmaz! Ben tamir kiti ile kullanıyordum normal lastiği; 3-4 lastik patlamasında tamir edip yola devam ettim ama bir tane iri patlakta yolda kaldım :P Tamir sıvısı da her seferinde neredeyse lastik parasına geliyordu. Kısaca; tamir kitin varsa RFT şart -bence-! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Sizi dinlemedim ve aldım lastikleri sdf Su an asiri mutluyum zira rftden sonra surus inanilmaz fark etti, yumusacik suzuluyorum yollarda eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Hankook Ventus Prime 3 aldım ( 360₺ ), memnun kalırım umarım. Arabanın önceki sahibi kış lastiklerini 4 mevsim sanıyordu, hala değiştirmemiş. Jantın biri yamuk çıktı, lastiklerden biri de fitilli çıkması sürpriz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Selam, RFT'den zaten performans beklememek gerekiyor. ADAC'da testleri var ve pratiklik amacıyla kullanılması gerekli. Y serisi bir yazlık performans lastiği ile aynı randımanı vermesini bekleyecek koşullara ilerlemek tehlikeli. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 200 üzerine çıkmıyorsak V W Y ne kadar fark eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Selam, En basit 205/55R16 lastikte bile H(210km/h) ile V(240km/h) arasında ciddi farklar olabiliyor. Sanki ADAC'da bununla ilgili bir yazı okumuştum ve V'nin çok daha iyi performans sergilediği belirtilmişti. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 H çok farklı ama, amacı hedefi vs. V Y W birbirine daha yakın, mutlaka fark var da ne derece dikkate almaya değer. 91 veya 94 olması gibi mesela. Hem 94 hem XL olunca bile test sonucu oynamayan lastikler var. Malzeme ve dolayısıyla liste fiyatı değişiyor ama liste fiyatından satılan lastik görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Merhabalar benimde lastik ile ilgili bir sıkıntım var. Eylül ayında aracı yenileyerek a5 1.4 aldım araçta takılı lastikler 240/45 r18 kış lastiği alırken bu ebatta lastik mi alayım yoksa 225/50 r18 mi bakayım karar veremiyorum. Ankara'da yaşayıp 240 genişlikli lastiklerin performansı hakkında bilgi verebilecek olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Selam, Kış lastiklerinin daha dar ve kalın yanaklı olması makbuldür. Bir de standart jant lastik ölçülerine zincir takılamıyor bir çoğunda, içerideki tesisata falan zarar verebiliyor. Audi genelde kış lastik opsiyonunda belirtir kullanılması gerekeni. Kitapçığında da vardır bu bilgi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Nokian kis lastikleri oldukca iyi diye okudum arac sayfalarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 aracın kullanım klavuzunda zincir için sadece jant'a göre ölçüler belirtmişler ama lastik ebatı hiç yok. Aracı aldığım yeri aradım farklı yanak ebatı kullanırsanız araç km si ve devirde yanlış gösterim olabilir dedi 225/40 r18 için dönüş yapacaklarını söyledi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar