ivy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Neden Caddebostan? Evinizin dibi diye mi? O zaman Taksim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 kadıköy ısrarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 kkoyden bi sokak dışarı çıkmam ctesi caddebostan orc gürühü doludur en kötü biz ramses karşimle birbirimizi şenlendiririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 ya bulusan siz degil misiniz, niye bu davarlara yer zaman belirletiyosun. ivy said: Neden Caddebostan? Evinizin dibi diye mi? O zaman Taksim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Caddebostan nedir? Biraz ötesi Kurtköy zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 kadıköyde cumartesi günü sessiz sakin mekan bulmak gibi bişey var mı? o yüzden caddebostan dedim ben. bide şimdi caddebostan olursa uğrarım yoksa kadıköye gel falan ohoo amaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 amma tatava yaptiniz ya :P kadikoyde bakariz artik iste sakin bir yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 aquila said: ya bulusan siz degil misiniz, niye bu davarlara yer zaman belirletiyosun. ivy said: Neden Caddebostan? Evinizin dibi diye mi? O zaman Taksim. forumun savcısı ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Kadıköy'de sakin mekan çok. Cumartesi/Kadıköy. Nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 böyle giderse perşembe beşiktaş'ta karar kılınacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 (tu) Wishmaster said: Kadıköy'de sakin mekan çok. Cumartesi/Kadıköy. Nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 cumartesi karga üst kat olur bence. saat? ordan da kanat yemeye gideriz ohh win/win/win benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 aquila said: ya bulusan siz degil misiniz, niye bu davarlara yer zaman belirletiyosun. ivy said: Neden Caddebostan? Evinizin dibi diye mi? O zaman Taksim. matama gibi tersten qoute yapmasana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Karga mekan olabilir de, kanat yemem ben. Beraber yemeğe gidileceği bile meçhul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Wishmaster said: Karga mekan olabilir de, kanat yemem ben. Beraber yemeğe gidileceği bile meçhul. herhangi bir mekanda buluşulur işte wish, gerisine de bakılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 oh oh buluşmacalar. konuşacaksanız kadıköy stereogun a gidin bence. ben olsam öyle yapardım. iyi de olurdu şükela olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Hayalperest, baykuş, london pub öneririm ben de. Muhabbet edip içmek için uygun mekanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 kız kıza buluşursanız haber edin, bizimkini göndericem yanınıza. paticik korkusunu kırmalıyız el ele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 beni havaalanindan arabayla alin ya. binmem ben taksiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Cumartesi Kadıköy saat 18.00 Teşekkürler, iyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Seele said: beni havaalanindan arabayla alin ya. binmem ben taksiye. Korktun mu bebegim sen barbar türklerden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 gelenlerin listesini ve mekanı da belirtin bari basalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar