Baggio Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Bu öğlen Maslak'taki Carl's Jr.'da yedim öğle yemeğini. Biraz da geç kaldım, 12:40 gibi gittim, iğne atsan yere düşmüyor. Birkaç dakika bekleyerek zar zor yer buldum, iki kişilik bir masaya oturdum. Karşımdaki iki kişilik başka bir masaya da bir çift oturdu. Kısa bir süre sonra sağımdaki 6 kişilik masadan 4-5 kişilik bir grup kalktı. Bu karşımdaki ikili haldır haldır kalkıp sağımdaki masaya geçtiler. Bir süre bekledim, gelen giden bir arkadaş vs. yok. Dayanamadım, kız da rahatsız olmasın diye erkeğe döndüm, "kusura bakmayın ama buraya geçmeniz gerçekten gerekli miydi, bakın bu kadar kalabalık, az önce biz de zar zor yer bulduk, mont/çanta koyacaksınız diye 6 kişilik yeri işgal etmek ayıp değil mi" dedim. "SZİ NİYE ALAKADAR EDİYOR Kİ YANEE" diye Nişantaşı travestisi gibi parladı cahil kız yandan. Ben de yeterince yüzsüz ve cahil olduklarını anlayınca gülümseyip döndüm önüme, "KOMİK GELEN NEDİR :sSs" diye kendi kendine bir atak daha yaptı da sallamadım. TLDR; Ülkemizin sorsan kendini elit ve eğitimli sayan, "plaza çalışanı" olan, öğlen yemeğine 25-35 TL bayılabilen beyaz yakası bile böyle cahil, anlayışsız ve bencilken; fakir ve eğitim alamamış, dinle minle büyütülmüş olanlardan çok da bir şey beklememek lazım. Şu andan itibaren 20-30 sene kesintisiz iyi yönetilsek BELKİ bir sonraki nesil biraz düzelebilir, ama o da olmayacağından koyverelim gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 ay sen miydin o kaba şey? SENİ NİE ALAKADAR EDİO Kİ ARKAAŞIM?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 HAYIR SEN KİMSİN? KİM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Her yerdeler Rıza Baba! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 empati kelimesinin sözlük anlamını ülkenin %90'ı bilmiyordur. sadece bu kelimenin anlamını ilkokulda öğretsen ülkenin sorunlarının yarısı çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 gerçekten sana ne ? bu kadar işsiz olmamalı insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 ozgurluk diger insanlari hakkini gasp edebildigin noktada baslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Ya bu tip tanidigin bildigin sakalastigin biri mi ? degilse bir sonraki post'u yuzunden ucurucam. Fin said: gerçekten sana ne ? bu kadar işsiz olmamalı insan. Böyle ayı olacağıma işsiz olayım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Arada ben de gidiyom oraya da takim elbise döpyesli ama hödük cok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 "u öğlen Maslak'taki Carl's Jr.'da yedim öğle yemeğini. Biraz da geç kaldım, 12:40 gibi gittim, iğne atsan yere düşmüyor. Birkaç dakika bekleyerek zar zor yer buldum, iki kişilik bir masaya oturdum. Karşımdaki iki kişilik başka bir masaya da bir çift oturdu.[b][/b] demekki zar zor yer bulunmuyor bi kaç dakka bekleyerek insanlar gelip oturoylar gayet.senin zar zor yer bulmanın sebebide her gün hamburger yiyip kocagötlü bi şişko olman olabilir sanırım :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Egitimle alakasi yok bunun saygi ve kultur ile ilgili. Populer kultur altinda ezilen bosninsanlar kndini dunyanin tepesinde goruyor iste dunyanin her yerinde bole bu. Empati olmayinca saygida olmiyor,ckeneisi tek ve dunyanin merkezinde diger herkes ise bocek filan, burgerciye gelene kadar trafikte filan goruyorsun bu tipleri daha cok Cahiller bole degildir, cahilligin getirdigi bir hos mahcubiyet vardir hani, aman kimse elestirmesin diye geride durmaya calisirlar hep. Bu bahseidlen ise direk yari cahil tutumudur, hicbibok bilmeden dunyanin tepesinde kendini gorme ve herseyi bildigini, herseyi astigini sanma filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 ketçap fırlatsaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 mekan sahibi gelip sizi ne ilgilendiriyor beyfendi , lütfen müşterileri rahatsız etmeyin deseydi çok eğlenirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 bu arada carl jr ne kadar kötü abi? ne kadar kötü gerçekten? nasıl o kadar kötü olabilir araştırılması gerekiyor ya. ve tıklım tıklım dolu leş gibi hamburgere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 ayıb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 imamizer said: mekan sahibi gelip sizi ne ilgilendiriyor beyfendi , lütfen müşterileri rahatsız etmeyin deseydi çok eğlenirdik. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 sene 2015 hala yemek yiyen var ya, yemek yemek ne fakirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 carls jr. abi 2 sene önce mükemmeldi uzun bir aradan sonra bir kaç ay önce yedik mcdonaldstan daha kötüydü ya konuyla baya alakasız oldu ama neyse sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Orjin' e geldin sanırım. Abi Maslak' ta çalışmak, yaşamak ayrı bir yaşam mücadelesi zaten. Çoğunluğu empati yoksunu, bencil insanlardan bahsediyorsun. Hatta beyaz yakalı denen tiplerin götümden uydurduğum bir oran ile %90 ı bu şekilde. Millet birbirinin kuyusunu kazmaktan, arkasından iş çevirmekten yeteri kadar geriliyor zaten, sen gidip ne demişsin sevgili executive çalışanlara. Senin hatan fasds Alayının allah belasını versin işte, ben de bunlar gibi olacağım diye korkuyorum her gün. Çok acayip tipler ya, sabah akşam bunlarla metroya bin, o çakal gözlerle karşı karşıya gel, daha iyi anlarsın hallerini. Tek bir koltuk için milleti sağa sola iten kızlarımız var mesela benim favorim onlar. Kaltak Levent' te inecek ayağına basa basa çantasıyla vura vura gidip oturuyor. Hele o metro gelirken sarı çizginin önüne geçip seni arkada bırakıp cinlik yaptığını düşüren kevaşeler tam ayrı. Umarım müdürüyle yatıp kalkarken hamile kalır tüm hayatı rezil olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Laurelin said: Egitimle alakasi yok bunun saygi ve kultur ile ilgili. Populer kultur altinda ezilen bosninsanlar kndini dunyanin tepesinde goruyor iste dunyanin her yerinde bole bu. Empati olmayinca saygida olmiyor,ckeneisi tek ve dunyanin merkezinde diger herkes ise bocek filan, burgerciye gelene kadar trafikte filan goruyorsun bu tipleri daha cok Cahiller bole degildir, cahilligin getirdigi bir hos mahcubiyet vardir hani, aman kimse elestirmesin diye geride durmaya calisirlar hep. Bu bahseidlen ise direk yari cahil tutumudur, hicbibok bilmeden dunyanin tepesinde kendini gorme ve herseyi bildigini, herseyi astigini sanma filan sen cahil gormemissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 onun dediği cahillik mesela en büyük teyzem (70 li yaşlarda) köyde doğmuş büyümüş hala hayraboluda mesela, uydunun kanallarını bozunca ben yapardım çok bilmişliğimle laf ederdim küçükken öf nasıl bozup duruyorsunuz bıktım artık diye (dünyayı kurtarıyor piç) aman oğlum ne bileyim basıyorum bir şeylere bozuluyor cahiliz biz falan derdi o işte. o cahilliğinin içinde mükemmel bir insan yatıyor, teknolojiden türlü dramalardan her şeyden uzak kendi halinde yaşıyor. en büyük derdi kocasından kalan maaş kuyruğu, işte evde ekmek bitmesi falan. özlemişim be gitsem görsem tiyzemi a be kızanım diye sevse yine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 ona ne zamandan beri cahillik deniyor mutevaziliktir onun adi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 oha mütevazılıkla ne alakası var asıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 bunun beyaz yakayla, carls jr ile, maslakla alakası yok. Her kesimde bu tip davranışlar görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 cahillik ile yar icahilligi karistiriyorsunuz herzamanki gibi cahil bilmez, bildiginide iddia etmez hani bi bok bilmediginin farkindadir yari cahil yarim yamalak bisi bilir ama herseyi en dogru bildiginiz sanir, birde bunla sark kurnazligini combolayinca klasik turk insani cikiyor ortaya iste. cahil dediginzi tipleri ncogu yari cahildir hani cunki gercek cahil rahatsiz etmez insani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar