Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 http://img7.anidb.net/pics/anime/146822.jpg http://img7.anidb.net/pics/anime/175986.jpg 5 yen karşılığında insanların dileklerini gerçekleştirip kendisine bir tapınak inşa etme hayali olan tanrı yato, silahı tomone'nin kendisinden ayrılmasından sonra bir insan olan hiyori ile ve kayıp bir ruhla tanışır. grubun başından geçenler, ayakashi'lerle mücadeleleri, diğer tanrılarla, silahlarıyla ilişkileri ve geçmişlerindeki sırları işleyen, aksiyon, komedi ve dram içeren hoş bir seri. mangadan uyarlama, ilk anime serisi 12 bölüm üstüne 2 ova'dan sonra ikinci seri devam ediyor, ova 2 bölüm daha gelecek sonra. tavsiye edilir. :) s2 - 4 süper gidiyor, pis herif çok kötü birbirine düşürdü ama bishamonten-sama'nın aksiyonunu bekliyordum, süper o bakımdan. :) ikinci sezonu daha da çok beğendim zaten bishamon üzerine kurulu olduğu için. http://danbooru.donmai.us/data/sample/sample-6d72d06befa84a92d5ee665da2748bc0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konu ve çizimler hoş duruyor, an itibari ile animeye başlıyorum. thnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 2. sezon çok iyi gidiyor, sezonun en iyilerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 4. bölüm öyle bi yerde bitti ki abv 5. bölüm yarın geliyomuş allahtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 2-5 ne pis bir herifmiş bu ya. kesecekler inşallah tez zamanda. kazuma'ya da yazık oldu, cidden öldü mü acaba. bishamon-sama'yı öldürdü sanınca aklım çıktı, akıllı ol yeto. :X süper gidiyor cidden, gene heyecanlı yerde kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 bishamon trapdi demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 yoo, o nereden çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Arc bitince izleyeyim diye bekliyordum ama dayanamadim. Tam yerinde bitirdiler yani, bekli simdi bir hafta. Bu arada Miyuki Sawashiro godlike'di resmen son bolumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 http://images6.fanpop.com/image/polls/1378000/1378076_1400894276416_full.jpg miyuki sawashiro'nun en iyi rolleri arasında bence de. http://www.youtube.com/watch?v=70C_wz_cMSs ingilizce konuşma rollerini de ona versinler artık yeter engurussihu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 hatun rol aldığı animelerin seviyesini direkt olarak 1 tık yukarı atıyor ya, çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Bu bölümde en iyi performanslarından biriydi ama. Zirveye çıktı bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 sanırım berserk'de slan'ı canlandırdığında ben dedim çağımızın tanaka atsuko'su oldu kesin olarak. eski berserk'de o seslendirmişti, bu bayrağı devraldı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 offtopic olacak ama until dawni sawashironun sesinden bir kez daha oynamak icin para verebilirdim, oyle bir firsat sunsalarda. birde oyundaki en sevdigim karakteri seslendiriyor tam bonus yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 6: ANE-SAMAAAAAA çok güzel tamamlandı arc, en iyi arc'tı bence zaten çünkü içinde bishamon var! çok güzel dövdü sonunda. kazuma da yurduna döndü. bakalım bundan sonra ilişkileri nasıl olacak bizimkilerle. http://danbooru.donmai.us/data/2c8e1441bafebf73a8681754c3958f52.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 10 ilginç oldu bu ebisu işi, kötü mastermind derken adam iyi çıkacak sanki hakikaten. hiyori izanami de iyiydi ehu. ane-sama gelecek bölümde döktürecek galiba gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 gelecek bölümler çok güzel olacak mangaya göre, birkaç sezona yetecek kadar da birikmiş bölüm var yardırırlar rahat rahat artık animede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Ucuncu sezon gelir, ratingler iyi. Ama 1-2 seneye. Artik studyolar eskisi gibi uzun anime cekmek istemiyorlar? Araya da 3-5 sezon koyuyorlar hep. Iyice satilsin, figurler gitsin, sonra yeniden boostlayalim mantigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 kami'nin dediği ve beklediğim gibi, efsane bölüm oldu. 11: ANE-SAMAAAAAAA http://static.zerochan.net/Noragami.full.1733387.jpg zırhı aiha imiş, affettim seni aiha. :) yukine sana da aferin iyi dövdün. herkese aferin herkes iyiydi. 2 bölüm kaldı, çok heyecanlı. şahane oldu bu sezon. Op ve ed de çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 çok güzel gidiyor bu da. şu babayı merak ettim sadece. father of all çıkmasın? birde japonya dışındaki deitylere el atarlarmı ileride? jesus christ odin zeus falan neticede onlarada tapanlar var. o değilde şu masterani.me den bişey izleyemiyorum ben. stream olmuyor. nedir sebebi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Çok iyi bölümdü cidden. Dialoglar aksiyon her şey yerindeydi. Yalnız çok gizemli konu ya, bana mı öyle geliyor yoksa daha lore çok mu eksik? Daha böyle karakter build up kısmı gibi geçiyor hep. Her bölüm bir sürü soru işareti kalıyor kafamda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 12 gene süper bölümdü, aksiyon olsun, duygusal anlar olsun. gene herkes kendini gösterdi. ane-sama /saygı ama ebisu'yu kurtaramadılar galiba onca uğraşa rağmen. haftaya final. süper sezon oldu, üçüncüyü daha merakla bekleyeceğim. oad 3 de çıkmış bu arada, ona da bakayım. ahah çok iyi oad3 gene, kesin izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=C-o8pTi6vd8 yumy sordu öbür başlıkta bunu, süper op seçmişler helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 aww tenks <3 aşırı iyi op cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 çok çok düzgün bi backstory lazım. yato çok op böle giderse baya mary sue karakteri gibi duruyo, kalitesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 yukine'den oldu yalnız o iş, ebisu söyledi hatta. blessed vessel işi. geçen bölümde sildi zaten o herifi de. yato hiçbirşey yapamadı nora ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar