Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

xhamster dul gül

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Osuran_boğa said:

bizim işyerinde vardı bi adam okey oyunundaki kadınlar erkek arıyor derdi.yav belki oyun oynamak istiyor sadece derdim de kabul etmesdi :D

evet abi bunu malesef canlı gördüm. annem okey oynuyo sürekli feysbuk profil fotoğrafını atatürk yapmak zorunda kaldık. ismi de eski ve unisex bi isim olduğundan yırttı artık rahat rahat oynuyor. diğer kadınlara kolay gelsin.

yani o diğer klasörünü bi kere bi açma gafletinde bulunmuştum da. görüp pılını pırtını topla git ülkeden direk.
Mesaj tarihi:
Yalnız okey oyununda hakikaten böyle muhabbetler dönüyor. Okey oynarken mesajlar kayıt altına girmiyor, silmekle uğraşılmıyor. Çakal hanımlarda eşlerini mızraklamak için okeyi paravan olarak kullanıyor. Yani es kaza kadının eşi şüphelendi ve kontrol etmek istedi, edemez. Oyunlar tanışmak için ideal ortamı yaratıyor.
Mesaj tarihi:
kabul edecegini dusunmemistim zaten ama yine de okey sohbet odalarina devletin el atmasi gerekiyor demek ki..

(tum memurlar oynuyordur gerci ya neyse. adamlara vergilerimizden okey oynama parasi veriyoruz haci. memurlarin sayisini 60% azaltip calismalarini verimli hale getirsen devletin ustunden yuk kalkar yalniz.)
Mesaj tarihi:
fenn said:

5 sene once esim adina profil olusturuo becayis ariyordum memurlar nette ve asamin birisi israrla arka arkaya mesaj atiyor. Neden atiyorsun dedim adamda gece 12 de internette ne isin var diyor. Eger aranmasan bu saatte nete girmezsin diyor. Hem suclu hem guclu. Kadin olmak cok zor

talep gelsin diye kadın ismiyle girmişsin
sen de biliyorsun peşin peşin
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

kabul edecegini dusunmemistim zaten ama yine de okey sohbet odalarina devletin el atmasi gerekiyor demek ki..

(tum memurlar oynuyordur gerci ya neyse. adamlara vergilerimizden okey oynama parasi veriyoruz haci. memurlarin sayisini 60% azaltip calismalarini verimli hale getirsen devletin ustunden yuk kalkar yalniz.)

Memurlar daha çok single player oynuyorlar. Candy Crush Saga, Bejeweled falan. Malum içeri biri dalınca oyunu durdurmaları gerekiyor sdlfksjg
Mesaj tarihi:
guncel said:

fenn said:

5 sene once esim adina profil olusturuo becayis ariyordum memurlar nette ve asamin birisi israrla arka arkaya mesaj atiyor. Neden atiyorsun dedim adamda gece 12 de internette ne isin var diyor. Eger aranmasan bu saatte nete girmezsin diyor. Hem suclu hem guclu. Kadin olmak cok zor

talep gelsin diye kadın ismiyle girmişsin
sen de biliyorsun peşin peşin

Tabi ki talep gelsin diye ! Erkek ebe varda ben mi gormedim! Ebeler icersinde esim adina profil olusturup girdim ki normali bu. hep daha kotu yerler denk geliyordu . Iyi yerler sifir araba fiyati cekiyordu. O gunlerde geride kaldi be.

Sevdigim kizin adini ters cevirip nick koymak nileppezdel ozenip yapilmis bi ergenlikti. Yillar ne cabuk gecmis
Mesaj tarihi:
ha yok benim ebem erkekti..rahmetli oldu simdi..1 90 kusur boyunda kalipli filan..cocukken ebeme sovduklerinde cok gulerdim..valla istiyorsaniz telefonunu vereyim ama kim kime atlar nerede patlar bilmem diye..
  • Yeni Oluştur...