Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

xhamster dul gül

moriarty

Öne çıkan mesajlar

2 sene önce denediğimiz kadınlarklubü trolünde herkesin okula gönderilmesi sonucu benim bitane embriyolog hesabım hala aktif. aklıma geldikçe girip yazıyorum 2 senedir oluşturduğum persona beklemede. EXECUTE OPERATION SUTLU NURIYE falan gibi bi kod verilmesini bekler halde. bir ara çok eğlenebiliriz
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

Kadınlar kulubu trolle karsı korumalı resmen. Direk basıyolar tekmeyi.

then, you're too low level to troll kadınlar klübü

sdfs

halen orada bi hesabım durur ama kimbilir neydi kullanıcı adı maili vs. :D baskın döneminde açmıştım. garip garip sorgu sualleri vardı diye hatırlıyorum abonelik icin.
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

"amaç bi arkadaşımı rahatsız eden biri vardı, yorum atcaktık siteye dulum beni arayın diye. ama sadece 5 dakikada hiç bi şey yapmadan olusan izdihamı gorunce vazgeçtik."

aa dur insanları kekliyim diye girmedik yani. okuma yazman yok ilkokul 1desin heralde bonec. bunları aştığımızı sanıyordum.

daha da sağlam girişirim de sana teytey bonec, kücücük bir clitoris esprisine bozulup forumu bıraktığın için bebe gibi daha 2 yıl önce, bi şey yazıp forumu bırakmanı falan istemiyorum simdi. seni de adam yerine koyup okuyanlar var sonuçta.

bu sayfadaki yazilarin hepsini okudum ve moriarty, sen haksizsin ****. seni kiniyorum, ve sana laflar hazirladim

Bonec haklı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim sitede böyle bi bekçi var, facebooktan ekledi beni paylaşımlarının yarısı din allah vatan bayrak, kalanı yeğenleriyle resimler memleket manzaları vs. Ama arkadaş tavsiyelerine bakıyorum filipinli rus kızlar dul hatçe diye facebook profilleri, bakıyorum ortak arkadaşımız bu eleman falan. Çok acaip olm insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Bizim sitede böyle bi bekçi var, facebooktan ekledi beni paylaşımlarının yarısı din allah vatan bayrak, kalanı yeğenleriyle resimler memleket manzaları vs. Ama arkadaş tavsiyelerine bakıyorum filipinli rus kızlar dul hatçe diye facebook profilleri, bakıyorum ortak arkadaşımız bu eleman falan. Çok acaip olm insanlar.

iste tam turk insani disariya allah kitap icinde rus tayvanli..aykipi secmeni..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...