imamizer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 said: gül gıbı narin ve essiz güzellikteki güzell Ümidisn caresiz kalble imza yapıcam şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 yani nickim 21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 moriarty said: Peregrin said: acaba benimle de konusmus musundur ya seninle konussam yatağındaydım şimdi çapkın <3 yaaa http://i.imgur.com/OOZ9i1E.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 imamizer said: said: gül gıbı narin ve essiz güzellikteki güzell Ümidisn caresiz kalble imza yapıcam şunu onu yazan kesin kuşçu ya. yaktığı ateşin önünde ince belli bardağından bi yudum alıp miroğlunun hediye ettiiği laptopundan yaızyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Peregrin said: moriarty said: Peregrin said: acaba benimle de konusmus musundur ya seninle konussam yatağındaydım şimdi çapkın yaaa http://i.imgur.com/OOZ9i1E.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 ahahah güzel polish'ledin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Silphatos said: Dul gul hanim en son ne zaman tarak yediniz diye sorsam cok mu kaba olur? seni çılgın amcık yazdı abi adam ya hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 abvscmbavsdds bu ne la sabah sabah anırdım kus diline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 chrome said: Bana ayda 15 20 trink gelse once lazerle killarimi aldiririm. Daha sonra yerleri laminant parke doserim. Kendimi zeytinyagiyla kaplayip torpido baligi gibi evde saga sola donerdim zeminde. 3 4 sene boyle yapardim. Cok da guzel olurdu. KSGDFVOSHUIAKDLFJVHG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 eğlenceli bulmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 paticik'te gördüğüm en komik şeylerden biri 11/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 2 sene önce denediğimiz kadınlarklubü trolünde herkesin okula gönderilmesi sonucu benim bitane embriyolog hesabım hala aktif. aklıma geldikçe girip yazıyorum 2 senedir oluşturduğum persona beklemede. EXECUTE OPERATION SUTLU NURIYE falan gibi bi kod verilmesini bekler halde. bir ara çok eğlenebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 aa ben burada idda etmiştim aralarına sızıcam diye. Dur yapayım bunu. 29 Ekim'de tatilim var baya. Bir planım da yok. İstek alıcam buradan araya sızınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Çok başarılı olmuş vietnam savaşı muhabbeti ahaha eline sağlık iyi güldüm Daha malzeme çıkar burdan asfa "BINLARI LİSİDİ BIRIKTIK YİİAAA" çekenler gtfo plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Kadınlar kulubu trolle karsı korumalı resmen. Direk basıyolar tekmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Ahah karilar klubu troll yemiyo Op title gelsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 liberal said: https://www.youtube.com/watch?v=CiWk8VCGBOY okcupid bu sitenin adı çok iş düşüyo avrupada sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 okcupid tr'de de kullanılıyo biraz biraz, iş de yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 abi kuş dilini okuyunca ofiste pfsss diyerek kendimi zor tuttum. o nedir arkadaş ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 madcow said: Kadınlar kulubu trolle karsı korumalı resmen. Direk basıyolar tekmeyi. then, you're too low level to troll kadınlar klübü sdfs halen orada bi hesabım durur ama kimbilir neydi kullanıcı adı maili vs. :D baskın döneminde açmıştım. garip garip sorgu sualleri vardı diye hatırlıyorum abonelik icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 moriarty said: "amaç bi arkadaşımı rahatsız eden biri vardı, yorum atcaktık siteye dulum beni arayın diye. ama sadece 5 dakikada hiç bi şey yapmadan olusan izdihamı gorunce vazgeçtik." aa dur insanları kekliyim diye girmedik yani. okuma yazman yok ilkokul 1desin heralde bonec. bunları aştığımızı sanıyordum. daha da sağlam girişirim de sana teytey bonec, kücücük bir clitoris esprisine bozulup forumu bıraktığın için bebe gibi daha 2 yıl önce, bi şey yazıp forumu bırakmanı falan istemiyorum simdi. seni de adam yerine koyup okuyanlar var sonuçta. bu sayfadaki yazilarin hepsini okudum ve moriarty, sen haksizsin ****. seni kiniyorum, ve sana laflar hazirladim Bonec haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Bizim sitede böyle bi bekçi var, facebooktan ekledi beni paylaşımlarının yarısı din allah vatan bayrak, kalanı yeğenleriyle resimler memleket manzaları vs. Ama arkadaş tavsiyelerine bakıyorum filipinli rus kızlar dul hatçe diye facebook profilleri, bakıyorum ortak arkadaşımız bu eleman falan. Çok acaip olm insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 moriarty said: http://i.hizliresim.com/yRzN77.png LAN AHAHAHAHAHHA Olum beni çağırın şöyle olaylarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 olm yok mu yeni güzel mesajlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 axedice said: Bizim sitede böyle bi bekçi var, facebooktan ekledi beni paylaşımlarının yarısı din allah vatan bayrak, kalanı yeğenleriyle resimler memleket manzaları vs. Ama arkadaş tavsiyelerine bakıyorum filipinli rus kızlar dul hatçe diye facebook profilleri, bakıyorum ortak arkadaşımız bu eleman falan. Çok acaip olm insanlar. iste tam turk insani disariya allah kitap icinde rus tayvanli..aykipi secmeni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar