Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 di said: Aruzyon said: Gizli said: hocam senin arkadaşlar biraz sıkıntılı galiba sdfsd sorma ya.. bazen ben de inanamıyorum bu kadar saçmalığı yaşıyor olmamın imkanı yok kesin problem benim kafamda diye... https://www.youtube.com/watch?v=2GKL_ZoJQjc Gayet samimi bir yorum yapayim buna; Evet. Baya baya itici tavirlarin zira kim ne dese bir kulp buluyorsun, yapma denileni goz ardi edip sonrasinda kendi agzindan cikanlar yuzune vuruldugunda "hayatimla oynuyorsunuz" diyorsun. Paticik dunyanin en mukemmel community'si degil, bu bir gercek ama silkinip bi kendine gelmenin bu community icindeki yerini iyilestirecegi de muhakkak. Diger turlu olay donup dolasip "Noyan, git, bi daha gelme"ye variyor. O yorumu kendi özel hayatımda hayatımı suistimal eden kişiler için demiştim fakat samimi yorumunun için teşekkür ederim.. Bir kaç mesaj önce de demiştim tekrar söyleyim : Bu esnada Paticik de görüyordur ve bende buradaki herkese teşekkür etmeliyim.. Bir kaç sene önceki ukala , agrasif şımarık halim ile şuan ki olduğum halim arasında dağlar kadar fark var. Bu farkı kendi içimde ve dışımda sağlalama vesile/yardımcı olan buradaki herkese teşekkür ederim. Zaten güzel bir noktaya geldik zamanla... İStanbulda , ankara da ya da izmirde yolda yürürken "aha noyzura sen misin ? ben paticikten ....." karşılaşmaları daha sık yaşamaya başladım ve karşılaştığım patilerlede güzel vakit geçiriyoruz samimiyetimiz arttıkça.. Yapıcı bir adım olarak Noyzura hesabımı geri alabilir miyim artık iki yılı geçti ve daha özen gösteriyorum fazla hırçın tartışmalara ... Yapılan yersiz ithamları da basit bir metaforla izah edersem : Nasıl bakkala giderken bir arkadaşım bana da iki bira bir tane de cips al demesi beni bakkal yapmıyorsa, dile getirdiğim sıkıntıdaki durum da beni ithamlardaki konuma koymaz fakat hatamın farkındayım. Sequo gibi hem scammer hem de haysiyetsiz adamlara gereğinden fazla iyilik ve samimiyet göstermişim. Benim hatam büyük fakat yine de kimsenin bana boyutunu çok aşan ithamlarda bulunmaya hakkı yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Unlu dediginiz mehmet ali erbilin programindaki on tarafta oturan seyirciler gibi bisey heralde? Yeri gelir ortaya cikar dans eder yeri gelir sosisle agzina vurulur vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Laurelin said: Bone said: ünlü olup TV'lere çıkarsan imzalı foto isteriz. "Paticik'e sevgilerimle" https://www.youtube.com/watch?v=N2uG9vwrCN4 Laurelin teşekkür ederim paylaştığın için benim de paylaşaım gelmişti. İmzalı selfie yapalım mı O:) ? Aynısın kopyasından öpücüğünün ruj izlerinden isterim =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Marty said: Unlu dediginiz mehmet ali erbilin programindaki on tarafta oturan seyirciler gibi bisey heralde? Yeri gelir ortaya cikar dans eder yeri gelir sosisle agzina vurulur vs Ne alaka yaw Show Tv anahaber bülteninde bir İlahiyet Profösörü ile yaşadığım deneyimleri paylaşırken adamın bana "sapğıkkhh inanışlar bunlar" diye kendi kendini ezip büzmesi benim için 10000'lerce ağzına vurulmuş sosise bedel.. O:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 abi Noyan gayet düzgün konuşan sakin birine benziyor. ha değişk görüşleri yaşam tarzı falan oalbilir ki bende inanmam enerji büyü vs en azından bu şekilde değil, ama bu öfke nedir yav? hayır farklı olana saldırı içgüdüsü neden bu toplumda bu kadar güçlü. bu kadar uyuz olunacak birşey görmüyorum hem paticik zaten entersan hatta saçma bi community ki güzelliği burda :) bırakın takılsın millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 birçok kez buradaki üyelere yersiz ağır ithamlarda bulunduğu için olabilir mi sdfsd hayatında kadın görmemiş nerd beyaz yakalı köleler falan gibi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 adamdan çok dramayı siz yapıyorsunuz ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 noyan haklı hepiniz bir olup adamı linç ediyonuz arada dayanamayıp tuttuk biz laurelin sen de vur falan diyenler var oha diyorum faşist yobaz bağnazlık bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 bullying in paticik, temsili ; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Buralar yabış yabış enerji olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Çok muhafazakar bi community burası. O yüzden sorun oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Bone said: ünlü olup TV'lere çıkarsan imzalı foto isteriz. "Paticik'e sevgilerimle" Hehe burada STV sunucusu "elindeki kılıcın bir ismi var mı ? " diye sormuştu... "SEXCALIBUR" demiştim adam da "abowww" demişti ama tv'de yayınlanmamıştı ;D https://www.youtube.com/watch?v=zOVhgN3SOy0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 noyan'ın şımarmaya başlama ortalaması 2 post. lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Bu sefer forma kız doldurucam diye çok iddali bir geri dönüş yaptıydı. Enerji ile doldurdu bıraktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 önümü kapatıyorlar napıyım.. Bugün dünyanın en güzel insanlarından birine LvL-Up yaptım.. konu nereden geldiyse paticik dedim biliyor musun ? Evet biliyorum dedi ve sonra konu otomatikman kapandı. Yarın instragramıma bakın neleri kendinize uzak tuttuğunuzu anlarsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 KenshinHimura said: noyan haklı hepiniz bir olup adamı linç ediyonuz arada dayanamayıp tuttuk biz laurelin sen de vur falan diyenler var oha diyorum faşist yobaz bağnazlık bunlar Hem raid grubu kurup dalıyorlar.. Bir türlü kesemeyince GM çağırıp bu Boss buglı diye ağlayarak banlatıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Aruzyon said: önümü kapatıyorlar napıyım.. Bugün dünyanın en güzel insanlarından birine LvL-Up yaptım.. konu nereden geldiyse paticik dedim biliyor musun ? Evet biliyorum dedi ve sonra konu otomatikman kapandı. Yarın instragramıma bakın neleri kendinize uzak tuttuğunuzu anlarsınız... hatunun resmini koy yoksa inanmayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 resim isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 YOk ya buraya koymam onu... Elf kızı gibi biri.. Hem gamer , hem müzisyen hem de artist... Birlikte başaracağım şeylerin hatrına o büyünün buradaki Sparkcaster gibi güzel kadın görünce eli cebine giden adamların davranışlarının çok doğal karşılandığı bir yere koyamayacağım gerçekten üzgünüm. Follow me on instagram ;) https://www.instagram.com/noyansama/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 kızlar kızlar bütün kızlar instagramımda diyosun, instagramda paso it enik filan resimleri var noyan. o nasıl olacak. bu gece sokaktaki kediyi doğurttum şimdi kıvrıldı yatıyor enikleriyle, ben de onların resmini çekip "karı kız ohoooo ortam bizde panpik" diye instagram hesabı mı açayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 patipete koyiyim dur ya. çok şirin enikleri var. bak hala instagram safhasına getirmedim meseleyi. acaba böyle böyle mi noyan kafasına ulaşıyor insan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 patipetten kız düşmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Yalniz cidden instagram /disappoint. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 ya sormayın ya aslında sadece patipet kıvamında değildi.. 16 martta hayatıma giren ergen bana tüm kızları sildirtti.. ;..( sonra ailesi benim gibi "aykırı" birini hayatında istemiyoruz diyince beni kople sildii.. GIcık oluyorum kendime bazen nasıl bu kadar salak olabildim diye. Fakat merak etmeyin topalayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 hahahah çakra makra enerji diyen adama bile kezbanlar fezbook şifresi söyletmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar