Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İndirimler başlığı! #3

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Pathfinder 1-2'nin tüm DLClerini aldım 10 dolar bile tutmadı dün tanesi 10 dolardı ahah

bu dönem yeter bana zaten listemde başka bişey yok şu an çıkmış, belki Solasta2'yi alırım 1 hafta bitmeden daha da aklımda bişey yok.

Mesaj tarihi:

Yapı Kredi bankası MasterCard'ı olanlara (Kredi-Bankamatik kartı farketmiyor) Steam üzerinden yapılan alışverişlerde 300TL cashback veriyor. 2 aydır alıyorum ben geriye, önce telefondan WorldMobile girip arama kısmına Steam yazın çıkan kampanyaya Katıl butonuna tıklayın sonra Kredi-Banka kartınızla Steamden 300 TL veya üzeri bir alışveriş yapın, bonus puan değil bu Nays gibi geri ödeme yapıyor hesabınıza. Haydi hayırlı traşlar... asfsdss

img_0975-webp.915453

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Shadow, 21.03.2026 19:37 tarihinde dedi ki:

Yapı Kredi bankası MasterCard'ı olanlara (Kredi-Bankamatik kartı farketmiyor) Steam üzerinden yapılan alışverişlerde 300TL cashback veriyor. 2 aydır alıyorum ben geriye, önce telefondan WorldMobile girip arama kısmına Steam yazın çıkan kampanyaya Katıl butonuna tıklayın sonra Kredi-Banka kartınızla Steamden 300 TL veya üzeri bir alışveriş yapın, bonus puan değil bu Nays gibi geri ödeme yapıyor hesabınıza. Haydi hayırlı traşlar... asfsdss

img_0975-webp.915453

oha nasıl yani 

her oyunda 300tl indirim mi geliyor yani

Mesaj tarihi:
Saeros, 04.04.2026 12:15 tarihinde dedi ki:

oha nasıl yani 

abartma abi😁 her oyunda değil, ayda 1 tek sefer 300TL. Ben 2 kere cashback aldım 2 ayda mesela. Nays 100TL veriyor misal sadece çok az o.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

abi steam üzerinden veya ilandaki belirtilen yerlere ödeme yapıyorsan olur, eğer başka platformsa olmaz.

edit: ama önce cepten world mobil uygulamana girip steam diye aratıp, kampanyaya katıl butonuna tıkla yoksa olmaz unutma bunu

Shadow tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi: (düzenlendi)
Saeros, 04.04.2026 12:15 tarihinde dedi ki:

oha nasıl yani 

Zeus tuttuğunu adamantium etsin, çok büyük bless yolluyorum 🫵🔷

Edit: @Shadow'a yazacaktım yanlış quote. Ama bende çıkmadı bitmiş galiba kampanya.

Rewendor tarafından düzenlendi
  • Haha 1
Mesaj tarihi:

kampanya 19 nisana kadar geçerli bitmedi ama herkese çıkmıyor ilginç bir durum var ortada, Mastercard olması zorunlu bikere ama Kredi/Banka kartı farketmiyor. Cepten world mobile girip kampanya arama kısmına steam yazınca çıkarsa tamamdır yoksa maalesef 😞 bana saçma bir şekilde 2 ay üstüste çıktı lol

• Yeni Oluştur...