Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İndirimler başlığı! #3

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

ben de katılırım ama payımı wallettan veririm kabulse (dandik bi item koyarsınız markete satın alırım)

edit: ben kendim aldım, iptal

Silphatos tarafından düzenlendi
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

epic blackfriday indirimleri yapmış ama kupon mupon yok indirimler steam ile denk ? , alışmışız şimdi 60 tl çıkarmayınca garip geliyor heuae.

Türkçe indirim ekranı var :))

33203262998e2066dab3f932c38474b0.jpg

Darksun tarafından düzenlendi
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

hmm mastarcard ın kampanyası varmış.

https://www.mastercard.com.tr/tr-tr/consumers/offers-promotions/oyuncuysan-mastercardliysan-sans-senden-yana.html

Oyun tutkunuzu daha keyifli hale getirmek için Mastercard® ayrıcalıklarından faydalanın.

15 Ekim’den itibaren seçili online oyun platformlarında Mastercard® kartınız ile tek veya daha fazla seferde yapacağınız 250TL ve üzeri online oyun ödemelerinize* 50TL indirim kazanın.

Kampanya süresi: 15 Ekim - 31 Aralık 2020 (stok ile limitlidir)

Kazandığınız indirim, kampanya kapsamında yaptığınız harcama veya harcamalarınızın dönem içi işlemlere yansımasını takiben 14 gün sonra hesabınıza gönderilecektir.

Kartınızın bağlı bulunduğu bankanın işlemi hesabınıza yansıtması 14 gün dışında ek süre gerektirebilir. Bu ve benzeri durumlarda para iadelerinin hesabınıza yansıması 30 günü bulabilir.

Kayıt yapılmasına gerek yoktur.

Steam Games üzerinden Boacompra metodu ile yapılan ödemeler Mastercard® raylarından geçmediği için harcamanız kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

• Yeni Oluştur...