LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 http://www.amazon.com/gp/product/B00SLVB71Q?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o02_s00 GERGE'nin ve diğer yapılan yorumların gazıyla Amazon'dan aldığım M6 PRO'yu satmaktayım. Aynı zamanda başka bir kulaklık hediye edildi, onu daha çok kullanır buldum kendimi. M6'yı 1 dakika falan test etmek için kullandım sadece. 56 dolara geldi bana (160-180 TL), 120 TL'den bırakırım, kargo sizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Bunun burn-in gerektirdigini de soyleyeyim, alan burn-in yapmali 50 saat filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 gerge kendi içinde küçük çaplı bi donanımhaber gibi. tek farkı donanımhaberdekiler kendileri getirip satıp kâr yapıyo, gerge babasının hayrına yapıyo tüm bu gaza getirmeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 ben de anlamiyorum ama, gerge dediyse almaliyim hissiyati uyaniyor icimde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 bütün foruma kapsüllü espresso makinesi aldırdı ya adam. insanlar garip gurup kapsüller içmekten pankreas başı tümörü olduğunda pankreatoduodenektomi ameliyatlarını GERGE ödücek bence 60ına geldiğinde forum ahalisi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 grup indirimi yaptiririz rahat olun..bu arada o kahve kartuslarinin yeniden nasil doldurulacagi ile ilgili bir kac video var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Şuursuz musunuz adam tavsiye edince kendi adınıza düşünemiyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 bingildak sen niye her fırsatta bir şeyler tavsiye edenleri babanın oğluymuş gibi savunup emeğe saygı artı rep vermeyenlere hakaretler yağdırıyorsun? kuvings slow juicer topikinde de aynısını yapmıştın bu ne la pms mi acaba demiştim, yine aynısını yapınca araştırasım geldi başka bu tarz topiklerde de yapıyor musun aynısını diye. bence arkana yaslan, derin bi nefes al ve internete merhaba ya da hoşçakal de bi de baktım da şimdi iki topiğin de sahibi TW, istese hepimizi ipe dizer yani sen rahat ol, kılıcını kınına geri sok sfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 dana22 said: ben de anlamiyorum ama, gerge dediyse almaliyim hissiyati uyaniyor icimde.. aynen abi, allahtna karşılayacak maddi gücüm yok hepsini de kafam rahat. süper adam ya. allah başımızdan eksik etmesin pls, in gerge we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Forumda insanlarin bir seyleri paylasmasi güzel çünkü. Her paylaşım yapana flame, troll, kurekle girilmesi ve buna meydan verilmesinden dolayi kimse adam akilli bir seyler paylasmaz oldu. Insanlar paylassin dursun, begenmiyorsan okuma olur biter. Kimseyi okumaya zorlamiyorlar. Seni ilgilendirmiyorsa baska basliklara bakma ozgurlugunu kimse kisitlamiyor. Paylasan adama yikici yaklasimin kimseye yarari yok. Sevmiyorsan bile yikici yaklasmana gerek yok. Diğer ergen ifadelerin hakkinda gidip fb statüs update edebilirsin delikanli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 GERGE said: Bunun burn-in gerektirdigini de soyleyeyim, alan burn-in yapmali 50 saat filan. burn in nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 tonlar otursun diye belli bi sure calistiriyosun aleti. hikaye diyolar gerce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Fırtına kopmuş, GERGE forum için bir nimet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 nimetse gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 kulak kiri hediyeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 ama az 1 dk lık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 ilgisiz satıcı ax him Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 2. elde nası burn in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar