dasBock Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 MasterHapLo said: Dikkat edin takmasınlar bıçağı uzaktan sevin sevecekseniz. gereksiz yere hümanizm taslıyosunuz. nasıl böyle bişe yapılır diye hala soruyosanız Master cevap vermiş. Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir
di Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Hastasiyim polyanna ile bob ross arasi kafalarin. "Belki de surada dokunulmamis bir duygu vardir" =)
hattok Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Mahmut Kemal Orhan paparnozda ne kasmış ya, dayak şart bu tip insanlara cünkü laflar fikir beyan etmeler bu tip insanlara göre ılıklıktır hakedene hakkettiğini vereceksin. FOTO hjasdfhashdjkfhjklasdflhjksahdjkflahjksdflhkjasdghkfjlhkjsadfhkga
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Oha nasıl bir sıkmak abi o öyle. Hani şöyle bir ucundan sıkıverirsin anlarım da bebenin kafası çıkıyormuş az kaldı.
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 cocugu lego sanmis galiba eleman :/
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 hattok said: Mahmut Kemal Orhan paparnozda ne kasmış ya, dayak şart bu tip insanlara cünkü laflar fikir beyan etmeler bu tip insanlara göre ılıklıktır hakedene hakkettiğini vereceksin. FOTO hjasdfhashdjkfhjklasdflhjksahdjkflahjksdflhkjasdghkfjlhkjsadfhkga laziolu taraftar roma formalı çocuğu dövüyor
Red Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 aquila said: vay anasini, bunlar hep cok film izlemekten galiba. http://www.youtube.com/watch?v=DeJpaWBzDqY ahahha uçan tekme efsane.
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 gitarcı delikanlı cocukmuş belliki ortam yapmak için almamış sevmiş sanatı
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 8 yaşındaki çocuğun boğazını sıkmadan da net mesajı vermenin yolları var. Adam olan adam o kadar ufak çocuğa o kadar sert yapmaz. Muhtemelen kendi gücünün yeteceğini görebildiğinden öyle sert yapıyor. Yazık... Bazıları "mülteci çocuk o sıkacaksın boğazı ömür boyu yeter ona" gibi şeyler söylemiş... Ne vicdansızsın be adam... Burada mülteci de sanki keyfinen mülteci.. Geldiği yerde çok daha büyük kötülükler görüyorlardı. Mülteci bir çocuk küfür ediyor diye boğazını sıkmayı hak görebiliyorsan eğer, insaniyetinin gelişmesine izin vermebilmeni dilerim.
di Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Ben de seni son gonderdigimde bir daha donmemeni diliyodum ama sevilmeyen ot burnumuzun dibinde bitiyo iste Noyan. Yazdigim sey senin anladigin sey olmadigi icin gayet rahat vicdanim. Ha yok olmaz, vicdandan, dogrudan devam edelim dersen once bagimlilik yapici madde satisindan baslayalim, daha cok ekmek cikar ordan...
di Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Para karsiligi baskasina eskort bulmak falan da olur. En olmadi "para kabul etmiyorum, altin aliyorum fal bakarken, para isin icine girince olay bozuluyo" diye gezen sahtekarlardan baslariz.
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 bune, bırı couğa girişmiş utanmadan sizde bunumu alkkısladınız.
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Red said: aquila said: vay anasini, bunlar hep cok film izlemekten galiba. http://www.youtube.com/watch?v=DeJpaWBzDqY ahahha uçan tekme efsane. superı ıskaladığında bıraz hırpalanıyo ama 3'e tek almıs akıllarını
di Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Ahah abi istediginiz kadar elestirin, olay komik zira olan sey bir tarafin kufurler sacarak digerine dogru yururken sesinin bir anda hiyk diye kesilmesi. Ahahaha lan hani skip birakiyodun yatiriyodun oraya? Yalniz hayret ettigim sey kimsenin cocuga yanlis bu, yapma demedigini varsaymaniz. Bir kisi bile iyi davranmamis varsayip, biri konustugu anda cocugun mukemmel bir birey olacakmis gibi yazmaniz. Siz de biliyosunuz bunun boyle olmadigini ama disardan bakinca mi gaza geliyonuz napbiyonuz bilmiyorum.
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Kafasına supurge sapını yıyen bebe geldi aklıma
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 o değil de hattok yoksa hotdog'un okunuşu mu lan bunu bir anda böyle kıvılcım gibi farkettim hep de gördüğüm üyedir. sypro spyro farkını öğrendiğm andaki kadar olmasa da biraz heyecanlandm.
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 di said: Ben de seni son gonderdigimde bir daha donmemeni diliyodum ama sevilmeyen ot burnumuzun dibinde bitiyo iste Noyan. Yazdigim sey senin anladigin sey olmadigi icin gayet rahat vicdanim. Ha yok olmaz, vicdandan, dogrudan devam edelim dersen once bagimlilik yapici madde satisindan baslayalim, daha cok ekmek cikar ordan... Para karsiligi baskasina eskort bulmak falan da olur. En olmadi "para kabul etmiyorum, altin aliyorum fal bakarken, para isin icine girince olay bozuluyo" diye gezen sahtekarlardan baslariz. hey di yukarıda sadece bir zaten hayatın yeterince vurduğu mülteci bir çocuğu, sokakta dövmeden de uyarmak mümkün dediğim için bana uyuşturucusu satıcısı , eskort kiralayıcı ve sahtekar demeye hakkın olmadığının farkına var. Sen genel yöneticisin bu forumda biraz daha cool ol. Fikir ayrılıklarımız olduğunda direk benim özel hayatım hakkında gerçekmişçesine geniş geniş saçmalamaya hakkın olmadığının farkında olarak, bırak etraftaki low tier adamlar yapsın bunu ya da alt char aç kendine öyle boz kendini. Ha dediklerin doğruysa da u...u ve insan ticaretinden sonra organ işlerine geçersem alırım böbreğini vicdansızca ;D Bu forumdaki son kişisel tartışmamız olsun. Fikirlerimiz ters düşerse fikirler hakkında karşıt fikirlerini belirt. Kişiliğime, yaşantıma, özel hayatım hakkında atıp tutma ok ? Medeni insanlara yakışan bu.
di Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Bisey alirsin orasi kesin de alacaginin bobrek olmayacagi muhakkak. lol Medeni insana yakisan "istenmiyorsun" diye gonderildiginde geri donmemek bu arada. En guzeli yavas yavas uza sen.
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Teşekkür ederim mutluyum. Sende mutlu olmana bak.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 abi arka sayfada söyle bişey okudum. "para vermedim diye kalkti tekme atti, dondum sadece baktim gülümsedi" o çocuk biraz daha buyusun para vermedin diye bıçağı takacak haberin olsun
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 di said: -Deno- said: ABİ KÜFÜR ETME bisey demedim olm, limon siktim sadece. eksi eksi, asitli asitli. Pipin yanar abi sikme limon mimon.
Öne çıkan mesajlar