Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 saat 15 dakikam var

Drall

Öne çıkan mesajlar

çünkü evi her gün benden sadece 1 saat erken geliyo diye o topluyo. nası başarıyo bilmiyorum ama bi saatte topluyo sdf. bugün de off günüm, rica etti sabah evi toparlayabilir misin yerler basılmıcak hale gelmiş diye, yapmasam büyük ayıp. sabahtan beri camış gibi yatıyorum, bi o yana bi bu yana yuvarlanıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:

çünkü evi her gün benden sadece 1 saat erken geliyo diye o topluyo. nası başarıyo bilmiyorum ama bi saatte topluyo sdf. bugün de off günüm, rica etti sabah evi toparlayabilir misin yerler basılmıcak hale gelmiş diye, yapmasam büyük ayıp. sabahtan beri camış gibi yatıyorum, bi o yana bi bu yana yuvarlanıyorum

E iyi mantıklıymış da yemek niye yapıyosun. Ben süpürmek, sofrayı kurmak ve kaldırmak, çamaşır makinesini boşaltmak, bulaşık makinesi bitirince dizmek gibi daha basit işlere odaklanıyorum mesela. Islakla silmek, yemeği yapmak, çamaşır yıkamak, ütülemek falan işim olmaz. Baştan düzgün bölüşürsen düşmezsin bunlara :p

Bugünlük temizliği yap, yemeği de makarna falan geçiştir, sonra benim taktikler.
Sosyal ağlarda paylaş

denenebilir. yemeği doymak için değil de güzel bişeyler yemek için yapacak olduğumda en sevdiğim şeylerden birisi yemek yapmak. ama zaten dolabın kapağını açınca unuttuğum bir gerçekle karşılaşıp sevindim, geçen gün türlü yapmıştık onun yarısı duruyo hala! yanına bi bulgur patlatırım tamamdır, yemek faslı halloldu. şimdi evi toplayıp süpürüp çamaşırları katlayıp kaldırıp bulaşık makinesini boşaltıp yerleştirip mutfağı temizlemek kaldı

hadi gaz bi müzik açıp kalkayım. disco halal mı açsam yoksa gedankenklang mı

işte bu aradığım cevapmış. utanç içinde kalkıyorum sdf
Sosyal ağlarda paylaş

abi ilk intiba önemli.

genel dağınıklığı bi topla.

havaya od spreyi sık.

girişin yerlerine de biraz zemin temizleyicisi sürt gelmesine yakın. kapıdan ilk girişte o amonyak kokusunu aldığında hmm demekki yerler silinmiş diyecek beyni.

çöp falan kalamsı ortada yeter zaten adfs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...