Drall Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 bütün evi toplayıp temizlemeyip bi de yemek yapmam lazım yoksa hatun ağır küsücek. haklı da kız. gaz verin patiler :( KARI DİYİN BANA, YAP TEMİZLİK DİYİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 hiçbirini yapma, 3 tane hots at onun yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Niye haklı ki, ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 çünkü evi her gün benden sadece 1 saat erken geliyo diye o topluyo. nası başarıyo bilmiyorum ama bi saatte topluyo sdf. bugün de off günüm, rica etti sabah evi toparlayabilir misin yerler basılmıcak hale gelmiş diye, yapmasam büyük ayıp. sabahtan beri camış gibi yatıyorum, bi o yana bi bu yana yuvarlanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 yarım saatlik iş, 2 oyun at sen gevşersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 böyle böyle gitti işte günüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Drall said: çünkü evi her gün benden sadece 1 saat erken geliyo diye o topluyo. nası başarıyo bilmiyorum ama bi saatte topluyo sdf. bugün de off günüm, rica etti sabah evi toparlayabilir misin yerler basılmıcak hale gelmiş diye, yapmasam büyük ayıp. sabahtan beri camış gibi yatıyorum, bi o yana bi bu yana yuvarlanıyorum E iyi mantıklıymış da yemek niye yapıyosun. Ben süpürmek, sofrayı kurmak ve kaldırmak, çamaşır makinesini boşaltmak, bulaşık makinesi bitirince dizmek gibi daha basit işlere odaklanıyorum mesela. Islakla silmek, yemeği yapmak, çamaşır yıkamak, ütülemek falan işim olmaz. Baştan düzgün bölüşürsen düşmezsin bunlara :p Bugünlük temizliği yap, yemeği de makarna falan geçiştir, sonra benim taktikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 kaldır kıçını lan! Hem mis gibi hatunun var hem aynı evde yaşıyorsun, üstüne üşendiğin şeye bak. Nankör herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 denenebilir. yemeği doymak için değil de güzel bişeyler yemek için yapacak olduğumda en sevdiğim şeylerden birisi yemek yapmak. ama zaten dolabın kapağını açınca unuttuğum bir gerçekle karşılaşıp sevindim, geçen gün türlü yapmıştık onun yarısı duruyo hala! yanına bi bulgur patlatırım tamamdır, yemek faslı halloldu. şimdi evi toplayıp süpürüp çamaşırları katlayıp kaldırıp bulaşık makinesini boşaltıp yerleştirip mutfağı temizlemek kaldı hadi gaz bi müzik açıp kalkayım. disco halal mı açsam yoksa gedankenklang mı işte bu aradığım cevapmış. utanç içinde kalkıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 2 oyun at sonra başlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 kalk temizliğini yap ağzına sıçarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 tam olarak uşenmek için bahane yaratmışın kendine, dur bi topic falan açayım, dur bi el dota atayım, dur bi bilmemne falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 su anda bunlari okumuyor olman lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 O değil de yeni bir ARDA BEY olmasın şimdi? Ondan böyle haklı maklı ühü yazıyor bu galiba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 ahah yok hatun patiden nefret ediyo hayatta üye olup girmez, haklı da ajbagsjdhfsajd neyse başladım mutfakla. konu kilitlenebilir, forum dışına satılmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 abi ilk intiba önemli. genel dağınıklığı bi topla. havaya od spreyi sık. girişin yerlerine de biraz zemin temizleyicisi sürt gelmesine yakın. kapıdan ilk girişte o amonyak kokusunu aldığında hmm demekki yerler silinmiş diyecek beyni. çöp falan kalamsı ortada yeter zaten adfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 elesso said: girişin yerlerine de biraz zemin temizleyicisi sürt gelmesine yakın. kapıdan ilk girişte o amonyak kokusunu aldığında hmm demekki yerler silinmiş diyecek beyni. yarin gel icisleri bakani olarak basla..ulkenin sana ihtiyaci var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 her yeri tertemiz yap, kız arkadaşın içeri girdiğinde hoş geldin bebeksi derken zart diye bir sal bakalım ne dicek. hem ortalık temiz diye sevinecek, bir yandan böyle bir olaya sinirlenecek falan of süper bişi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 evi temizlemişsin ama şimdi içine sıçtın der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 ben evi temizle demiştim sen hala ne evde misin der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 aranılan kan bulunmuş. patiye takılmasan bitmişti iş şimdiden. aynı dertten bende müzdaribim ne yazıkki, şimdilik yemek ile geçiştirip arada bulaşıklara el atıyorum. geri kalan zamanda çirkeflik yapıp gönlünü alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 yemek işi zorsa hemen dışarıdan söylüyorsun sonra hatun niye dışarıdan söyledin niye kendin yapmadın diye bık bık yapınca yapacaktım ama canım çok fena kebab çekti çükümmü düşsün istiyon hea diye çıkşıyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 ne üşenik bir başlık olmuş gidip çalışasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 benim ev de beter durumda. bakalım kısmetse cumartesi toplamayı düşünüyorum. not: kız arkadaşım yok o yüzden .kimin keyfine göre başlıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar