Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuvings Slow Juicer


DareJedi

Öne çıkan mesajlar

http://i.hizliresim.com/25j7l0.jpg

Evlendikten sonra daha kaliteli bir hayat yaşamak istediğim için beyaz eşya, mutfak gereçleri vb gibi prize takılan herşeyi ben araştırarak almıştım. Katı meyve sıkacağını önceden gayet bilindik olan bıçaklı modellerden kullanırdım ama Slow Juicer diye bir olayın varlığından bir haberdim tabi yukarıda belirttiğim sebepten dolayı uzun uzun araştırma yaptım ve Kuvings 'i buldum ve aldım. Ürün için yorum yapmıştım onu olduğu gibi buraya aktarmak istedim. Kesinlikle alınması gereken bir şey tabi meyve sıkan birisi iseniz.

Edit: Okuması zor gelenlere uzun lafın kısası şayet bıçaklı normal katı meyve sıkacaklarından kullanıyorsanız bu zamana kadar içtiğiniz şey gerek tat gerek vitamin olarak kesinlik meyve suyu değil. Slow Juicer ile sıkılmış bir meyve suyunu kesinlikle tatmalısınız.

Kuvings'i yaklaşık 1 aylık araştırmanın sonunda almış bulunuyorum. Sessizlik kısmı ne kadar göreceli bir kavram olsa da bıçaklı modellere göre oldukça az ses çıkardığı bir gerçek.Gelir gelmez havuç ve yeşil elma ile deneme yaptım 3 adet orta boy ince havuç ve 1 orta boy yeşil elma ile yaklaşık 300ml meyve suyu çıkardı. Normal bıçaklı modellerde 5 orta boy havuç ve 1 büyük yeşil elmaya ihtiyaç duyardım bu açıdan oldukça başarılı buldum.

Posasız bir sıkım yapamadığı bir gerçek ancak ben rahatsızlık duymadım bıçaklı modellerde posasız olabiliyor fakat onlarda da meyve suyu değil sanki köpük içiyormuşsunuz gibi his uyandırıyordu. Özellikle bu noktaya dikkat çekmek istiyorum su içer gibi rahat ve keyifli bir meyve suyu deneyimi yaşamak istiyorsanız bu üründen şaşmamalısınız.

Yurtdışında alternatifleri fazla ancak ülkemizde sınırlı ve Kuvings ile kıyaslandığında fiyatları arasında büyük bir uçurum var. Şu an Kuvings ülkemizde ana vatanı da dahil olmak üzere çoğu ülkeden daha ucuza satılmakta.

Sıkması ve içmesi son derece keyifli. Temizlik faslına gelecek olursak her parça tek tek sökülüp temizlenebildiği için titizlik derecenize göre 5dkda da bitebilir 15dkda da bitebilir.İçerisinden çıkan tarif kitabı bence çok başarılı Türkçeye çeviri yapılırken bazı satırlar İngilizce olarak kalmış ama o kadar kusurda olsun artık ne diyelim.Ürün yapı ve hissiyat olarak ağırlığını belli ediyor bir de bunun yanında 10 sene garanti büyük avantaj. Umarım distribütör firma ürünü getirmeyi durdurmaz da garanti ve yedek parça ile ilgili sorun yaşamayız sonraki senelerde.
http://www.youtube.com/watch?v=mU-oJ1ryopM

http://i.hizliresim.com/PBQvv6.jpg
http://kuvingsturkiye.com/files/b6000w/alt.jpg
http://kuvingsturkiye.com/files/b6000w/sol1.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim böyle paylaşımları pek olmaz ama bundan inanılmaz memnun kaldım. Ben Slow Juicerlardan bir haberdim en azından başkalarının haberi olsun istedim. Bu arada konuyu açacak yer bulamadım burada mutfak gereçleri başlıkları vs vardı o yüzden buraya açtım.

Markası Kuvings olmak zorunda değil ama kesinlikle Slow Juicer olanları takip edin ve alın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla temizlemesi meşakkatli ne yalan söyleyim dediğim gibi çok titiz birisi 15dk boyunca boğuşur aletin parçaları ile. Alet pahalı mı evet baya ben %7 + %25 n11 indirimi ile birlikte aldım hea yine de ucuz mu hayır ama çok keyifli bir şeymiş onu gördüm.

Edit: Kuvings dışında da modeller var gerçi bizim ülkemizde yok sanırım ben bulamadım bulduklarımda 2000TL flndı. Bir de ülkemizde şuan normal yurtdışı fiyatından daha ucuza alınabiliyor. Fakirin vs de var sanırım bu tarz modelleri ama onlar da 600TL üstünde genelde ben indirimi yakalayınca bunu aldım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi elmayi sikacagina yesene :P

Fruktoz icme donemi zaten gecti. Portakal nar falan saglik niyetine icilmiyo artik.

Bu aletlerin ortak ozelligi en fazla 2 ay sonra mutfak ust dolaplarindan birine 5 yil boyunca hapsedilmeleri. Sonra gaza gelip bi daha deniyip yine 1 ay sonra ayni suctan omur boyu hapis cezasi vereceksin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayat tarzıyla alakalı ya, adam 15 yıldır içiyorum diyor işte

benim kız arkadaşımın babası da böyle, organik vitamin fln biraz kafayı yemiş durumda, saatlerce uğraşıyor pazardan "organik" alıp temizlemekle falan

beni silkseler uğraşmam yani ancak çoluk çocuğa ya da biri sıkıp önüme koyacak assada
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lifli sebzeleri de gayet gıcır gıcır ses çıkara çıkara sıkıyor kılavuzunda 30dk kadar suda bekletin fln yazıyor bazı lifli sebzelerde ama ben hiç bekletmeden atıyorum sorun çıkmadı şimdiye kadar.

Bu aletler zaten aktif kullanıcısı değilseniz alınacak şeyler değil o yüzden savunmasını yapmayacağım ama ben 15 senedir bir fiil çok nadir atlamışımdır onun dışında her sabah taze meyve suyu içen birisiyim. Azmi ve Arda beni gören kişiler yapım belli ediyor zaten iyi beslendiğimi :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...