pontipati Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 pharmaton benzeri yorgunluğu alan uyku kaçıran bildiğiniz hangi haplar var? mesela polivit-c veya bemiks c nasıldır? tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Sorması ayıp niye pharmaton'un benzerini ariyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 bağışıklık kazandım pharmatona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 10-15 gun ara vereceksin o zaman, hergun kullanilmaz zaten phaaton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 pharmaton ben de içiyorum ama hiç böyle etkiler görmedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Pharmaton alınca ayı gibi yemek yiyorum ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 ara vererek kullanın mutlaka bu tarz şeyleri, uzun süreli kullanımlar 100% sıkıntı yaratır vücutta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 tamamen psikolojik..zamaninda koreden 3-4 farkli gingseng getirip -kok olarak - denedim..ezdim yedim tozunu ictim vs..kafein bile daha yararli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Xaenin said: Pharmaton alınca ayı gibi yemek yiyorum ben ya. Benim de cok fena istahimi acmisti ya dunyalari yemistim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 http://www.nature.com/polopoly_fs/1.15459!/menu/main/topColumns/topLeftColumn/pdf/510462a.pdf http://annals.org/article.aspx?articleid=1789253 http://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMsa1504267 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 abi bir yanlışlık var bu işte. dinç kalmak için ilaca ihtiyaç duyuyorsun, hiç hayatında bir şeyleri değiştirmeyi düşündün mü? ya da bir şeyleri sorguladın mı? çünkü bu ciddi bi mesele. sağlığınla oynuyor olabilir misin? http://i.imgur.com/erV9guB.jpg?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 sadece dinç kalmak degil , binbir çeşit vitamin var, kışı gripsiz geçirmek için en önemli silah paharmaton/supradyn vs gibi destekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 supradyn'i biliyorum ben bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 pharmaton ben 1 ay kullanıyom 1 kullanmıyom. başağrısı, uyku ve dikkat konusunda yardımcı oluyo gibi. bu tarz şeyler doğru düzgün beslenen, normal uyuyan adama pek artı sağlamıyor. ammaa benim gibi abuk subuk beslenen, uyku saatleri karman çorman kişilerde olumlu etkisi oluyor. normal insana benzer oluyorsunuz. yan etkisi çok kıllanma yapıyo bende asddgf. kullandığım periyotta sakalı sabah kesiyom öğlen kesmemiş gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 dana22 said: tamamen psikolojik..zamaninda koreden 3-4 farkli gingseng getirip -kok olarak - denedim..ezdim yedim tozunu ictim vs..kafein bile daha yararli.. pharmaton psikolojik ama sonucta placebo etkisi nedeniyle işe yaramıyor denemez placebo etkisini yaratmak görevi işte öyle düşün :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Dikkat sorunu cekiyorsaniz da ritalin kullanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 aktiftablet said: sadece dinç kalmak degil , binbir çeşit vitamin var, kışı gripsiz geçirmek için en önemli silah paharmaton/supradyn vs gibi destekler eser elementler disinda faydasizlar abi..sadece kaliteli diski cikarttiriyorlar..o da bitkilerin isine yariyor.. o multi vitamin dedigin seyler 2 gunde 1 1-2 dilim ekmek ve haftada 1 elma .. extrasini istiyorsan haftada 2-3 avuc cekirdek ye ..15 gunde 1 de karaciger.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 http://www.solgar.com/pub/products/20131110131240_1180_T1_W275_H.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 elesso said: bu tarz şeyler doğru düzgün beslenen, normal uyuyan adama pek artı sağlamıyor. ammaa benim gibi abuk subuk beslenen, uyku saatleri karman çorman kişilerde olumlu etkisi oluyor. normal insana benzer oluyorsunuz. ^this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 cevap veriyorum: modiwake bulamazsan modiodal ilk çıkanı modiodal ama ben modiwake kullandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 pharmaton ilaç değil bu arada cahillik yapan olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 hap-likid vitaminlerin bağırsakta emilimi 0'a yakın. placebo etkisi sizdeki muhtemelen. yukarda da denmiş ama kakanız bayağı kaliteli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Kullanıp bırakınca kötü oluyor ya en iyisi başlamamak gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Boşuna mı veriyoruz kutusuna 50lira? Uyanıklıktan ziyade grip olmiyim diye içiyodum ben bunu hatta geçen kış grip olmayışımı da buna bağladım (her kış bir iki kere olurum normalde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 aktiftablet said: Boşuna mı veriyoruz kutusuna 50lira? Uyanıklıktan ziyade grip olmiyim diye içiyodum ben bunu hatta geçen kış grip olmayışımı da buna bağladım (her kış bir iki kere olurum normalde) neden bosuna olsun canim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar