Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AL 3. Grup Maçı | L.Moskova - Beşiktaş JK | @22.10.2015 Perşembe 19.00 - TivibuSpor

totemic

Öne çıkan mesajlar

sabahtan beri herkese beraberlik diyordum, keşke oynasaydım :(

Sayın Gomez'i hak etmek için senelerce süründük ama sonunda en azından böyle bir şeyi izleme şansına sahip olduk. Ne diyelim, takımın net en değerli adamı... Biraz daha beslemek gerekiyor da bu düzenle olmaz.

Töre'ye biraz kafa izni vermek gerek. 3 maçtır, hatta milli maç ile birlitke 4 maçtır bayağı kötü kafaca, sürekli top eziyor ve hatalar yapıyor. Biraz Kerim falan oynasa yerinde bir şey olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Töre'ye biraz kafa izni vermek gerek. 3 maçtır, hatta milli maç ile birlitke 4 maçtır bayağı kötü kafaca, sürekli top eziyor ve hatalar yapıyor.

Abi evet ya. Bunu bi tek ben görüyorum sanıyodum.
Harbiden kötü bu sene Gökhan. Şenol Hoca her türlü toplar onu ama, umudum çok yüksek benim. Euro 2016 da patlama ve transfer bekliyorum Gökhandan.
Sosyal ağlarda paylaş

Yani Töre'nin kötü oynadığı maçlara baktığımızda zaten BJK'nin hücumda da hiçbir bok yapamadığını görüyoruz. Dünkü maçta Gomez'in ilahi vuruşu olmasaydı o maç sabaha kadar oynansa yine 1-0 biterdi.

Formda olunca çok şey katıyor takıma da bu tip zamanlarda cidden takıma zararı bile oluyor. Bir an çıkıp bir şey yapar diye Kerim'i soğuk tutmaya gerek yok. Kerim de çünkü Töre potansiyeline sahip bir çocuk, elden geldiğinde hazırlamak gerek.

Quaresma'ya da o kadar sabredileceğine keza Kerim denenebilir. Töre yine hırs yapınca geriye koşuyor falan top almak için Quaresma onu da çok az yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...