AscAnsio Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Samedov denen artiste fena ayar oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 link var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 gomez güçlenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 zor maç.. güzel puan iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 neyse beraberlik iyidir, burada çakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 sabahtan beri herkese beraberlik diyordum, keşke oynasaydım :( Sayın Gomez'i hak etmek için senelerce süründük ama sonunda en azından böyle bir şeyi izleme şansına sahip olduk. Ne diyelim, takımın net en değerli adamı... Biraz daha beslemek gerekiyor da bu düzenle olmaz. Töre'ye biraz kafa izni vermek gerek. 3 maçtır, hatta milli maç ile birlitke 4 maçtır bayağı kötü kafaca, sürekli top eziyor ve hatalar yapıyor. Biraz Kerim falan oynasa yerinde bir şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 ersan yine klasını konuşturup zorla takıma gol yedirtmiş.Şenol şu kazmada hala niye ısrar ediyor anlamıyorum sene başından beri yenen her golde adam başrolde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 gomez button koymamışsınız ya olmuyor böyle beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Gomez zehir gibi gol attı. Şenol töre-cenk değişikliğini yaptıktan sonra çift forvete dönmeyip Cenk'i kanatta oynatması saçmaydı. Kerim daha erken girmeliydi oyuna. Aslında o adama şans verilmeli ya. Q17 sahada yoktu bugün, onun hakettiği şansı Kerim de hakediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 ŞG hücumcu inadını 5 dakika olsa da geliştirmeyi başardı. Normalde 90 olmadan Quaresma - Töre çıkarmazdı, şimdi 85'te Kerim'i aldı. Böyle 5 dakika geliştire geliştire iyi yerlere geleceğiz inşallah sdafdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 off gene sacma sapan hatadan gol yedik zaten macta goller disinda pozisyon bile olmadı berbat bi macti kerizmaya da ilk 11 sansi verilince bi halt edemedigini gorduk gondersinler devre arasinda şoparı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 DarKRideR said: Töre'ye biraz kafa izni vermek gerek. 3 maçtır, hatta milli maç ile birlitke 4 maçtır bayağı kötü kafaca, sürekli top eziyor ve hatalar yapıyor. Abi evet ya. Bunu bi tek ben görüyorum sanıyodum. Harbiden kötü bu sene Gökhan. Şenol Hoca her türlü toplar onu ama, umudum çok yüksek benim. Euro 2016 da patlama ve transfer bekliyorum Gökhandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Yani Töre'nin kötü oynadığı maçlara baktığımızda zaten BJK'nin hücumda da hiçbir bok yapamadığını görüyoruz. Dünkü maçta Gomez'in ilahi vuruşu olmasaydı o maç sabaha kadar oynansa yine 1-0 biterdi. Formda olunca çok şey katıyor takıma da bu tip zamanlarda cidden takıma zararı bile oluyor. Bir an çıkıp bir şey yapar diye Kerim'i soğuk tutmaya gerek yok. Kerim de çünkü Töre potansiyeline sahip bir çocuk, elden geldiğinde hazırlamak gerek. Quaresma'ya da o kadar sabredileceğine keza Kerim denenebilir. Töre yine hırs yapınca geriye koşuyor falan top almak için Quaresma onu da çok az yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 şu maçtan sonra quaresma hiç trip yapmasın oyanmıyorum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar