Komodo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 hayrını gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evrimcikmazi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 bu otobüs 150 kişi alsa günde kişi başı 3 tl verse mazotu 50 tl olsa iyi para iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 goriller nasil cok kasli ben onu anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Protein tozu alıyorlar. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 zürafaların baskete gitmeden o kadar uzun boylu olmalarıda çok ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Ahaha ne içtin abi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Şuna baksan falan tam işsizlik yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 ya evet. zürafalar da çok saçma geliyo yani bana. "yapraklara ulaşabilmesi için boyu uzun". bu nasıl argüman abi? bence doğa ana bizi yiyo. yoksa tavşanın da allahı var. o otçul değil mi? http://i.hizliresim.com/o98LYk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 TheRiverBelow said: ABİ TOPU TOPU TAMAM MI TOPU TOPU 7 TANE NOTA VAR KAÇ BESTE? Bu soruya bu güne kadar verilmiş en güzel yanıt bence bu: http://www.youtube.com/watch?v=DAcjV60RnRw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Dinozorların büyük olmasında hava sıcaklığı, kıta büyüklükleri, oksijen zenginliği vs. gibi farklı etkenler de var. Ada sendromu mu ne diyorlarmış hatta bu kıta boyutlarıyla canlı boyutlarının korelasyonuna. Şöyle ki, Madagaskar'dan bilmem kaç bin mi milyon mu ne yıl önce kopan bir adacıkta, mikro-bukelemunlar yaşıyor. Madagaskardakilerle soydaşmış bu arkadaşlar. Madagaskar gibi büyük bir habitattan, kopan parçadaki küçük habitata geçince besin kaynakları vs. azaldığından zamanla cüsseleri de küçülmüş. Böylece popülasyonu koruyabilmişler. Aynı şey dinazorlar için de geçerli. Gök taşı, kıta hareketleri, buz devirleri vs. derken habitatları küçülmüş; o kocaman pterodaktiller tavuk olmuş. Onun haricinde günümüzde yaşayan otobur hayvanların midelerinde bildiğim kadarıyla selüloz vs. gibi bizim midemizin sindiremediği şeyleri sindirebilen bakteriler var, malum sindirim sistemleri de farklı (kırkbayır, börkene, işkembe vs. var adamlarda); öyle olunca ottan vs. bir bizim alamadığımız protein ve kaloriyi de alabiliyorlar bir miktar ve otlamak yetiyor. Yalnız burada da şöyle bir şey var, yine bildiğim kadarıyla hayvansal gıdalardan alınan proteinin yerini tutmadığından aldıkları proteinler, biraz daha aptal oluyorlar etobur hayvanlara göre. Garbage'a bu kadar uzun başka post atmadım kıymetimi bilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Otçul hayvanlar selüloz sindiriyo. Olay o işte. Ottan daha çok kalori alıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 abi teşekkür ederim cevaplar için. tatmin oldum gayet. sorma nedenim de şeydi zaten; ark'ta brontosaurus tamelemek istemiştim. sonra baktım ki sokacak bir evim yok. sahip olduğum küçücük dino kapısından geçmicek mahlukat. ben de gözlerimde birer damla yaş ile vurdum etini aldım. sonrasında da; ULAN SEN OT YİYON SADECE, HOW DO YOU GET SO BIG, FAGOT?? *1 saniye duraklama* SAHİDEN, NASIL? deyu isyanı basınca bir düşünce aldıydı beni. fkin herbivores man. http://i.hizliresim.com/ZJ72kg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 TheRiverBelow said: ya evet. zürafalar da çok saçma geliyo yani bana. "yapraklara ulaşabilmesi için boyu uzun". bu nasıl argüman abi? bence doğa ana bizi yiyo. yoksa tavşanın da allahı var. o otçul değil mi? http://i.hizliresim.com/o98LYk.jpg görüyorum ve arttırıyorum http://40.media.tumblr.com/ecbbf0505e338a5498b50b51c9a5509c/tumblr_inline_nlq39bmspW1t9bak3_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 peki ördeklerin neden çok büyük penisleri var? avesin penisi yok. ördeğin var. hemde baya büyük bi penis. damarlı falan bir penisi var ördeğin. neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 penisleri büyük ve sulu sulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 ördeklere bu ilgi neden peki aras ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 beni tanımayan insanların ismimle hitab etmesi beni baya rahatsız ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 ama ben tanıyorum seni alsancak kordonda bira içtik sdf neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 nasıl ya dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 auril diye biri geldi mi ya? ben hatırlamıyorum sen kimdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 ya sen gene rahatsız ol ya sorun yok rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 valla şaşırdım hatırlamıyorum hiç ben auril Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 hatırlamadığıma göre öle çok ske sürülür biri değilmişsin bence. (yok yok şaka yaptım). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Ashes2ashes iken gitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar