White Wolf Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 2 bölümü çıktı, baya güzel. Tavsiye ederim. (͡° ͜ʖ ͡°) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 https://i.imgur.com/kCxos9J.jpg ama ben biraz zayıf buldum benzerlerine kıyasla doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 kill la kill dışında benzeri ne var ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 kill la kill dışında benzeri ne var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 yok ya klk ile alakası yok. hyakka ryouran, queen's blade, ikkitousen serileri filan bu tarz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 ikkitousen 'den emin değilim, ama diğer 2'si iyi gözüküyor. Saol sam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 ikkitousen hepsinden iyi aslında ama ikinci serisinde mangadan ayrılıp saçmalamaya başladılar. mangası süperdi, efsane çizer. charları bariz en iyidir ama. http://76.72.168.19/images/2008-10-11-119246.jpeg sen de sağol. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 "White Wolf" said: kill la kill dışında benzeri ne var ? :D medaka box var. direk klk'in esinlendiği seri cliffhanger bitiyor ama manga satmak için yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 fighting girls with wardrobe malfunction serileri kendi başına apayrı bir tür yalnız, medaka vs bayağı alakasız shounen o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 arkadaşın ne aradığını tam anlamadım ama klk'i o kategorideki animelere sokmam yani, medaka box'a benziyor bence tarzı, özellikle abnormal sezonu. çok boş beleş filler bölümler var. klk'nın ilk yarısı da shounen gibiydi zaten, elite four zamanı. ecchisi az ama karakterler, setting falan benzer. mako'nun bile aynısı var. zaten gainax, klk vibe'ı alıyorsun. needless var mesela iki tarzın arasında kalmış. ben hiç beğenmemiştim onu ama arkadaşın hoşuna gidebilir belki. sam'in saydıklarından diğer ikisini izlemedim ama queen's blade'i beğenmiştim ben. karakterleri iyiydi, bi char development falan kasmışlardı. ikkitousen'i 3-4 bölüm izleyip droplamıştım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 yok işte klk'ya benzetmiş de klk alakasız bu valkyrie drive ile filan, o nedenle buna benzer birşey arıyorsa bunun türüne göre şeyler söyledim ben. klk'ya benzer şey arıyorsa başka ama o çıkarımı yapmadım önceki mesajından doğrusu. bu tarzın ana unsuru zaten dövüşerek elbise parçalanması, medaka da klk da başka yani. :) izlemedim ama senran kagura gibi var bayağı böyle seriler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Saol xenus senin dediğin de güzele benziyor.Kill la kill çok beğenmiştim, ama ben türlerden çok anlamıyorum, o yüzden o örnek yanlış olabilir. Valkyrie de hoşuma gitti, senin ve sam'in verdikleri ile baya izleceğim oldu bu 2 genre de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Ya çok kötü değil mi bu? O kadar kötü ki lezbiyenler bile kurtaramıyo ya. Bu kadar vasat olmasa so bad its good/guilty pleasure kontenjanlarından yer kapabilirdi de 2 bölümü zor bitirdim. Bir de bütün animeler sansüre boğulurken bunu nasıl sansürsüz yayınlamışlar ya borderline filan bile diyemiyorum direkt hentai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 2'yi izlemedim de ilki evet bence de bayağı zayıftı ki türün standartları genelde düşük olduğu halde. 2'de iyileşmezse devam etmeyebilirim, var benzer çok daha iyileri. ne bileyim manyuu hikenchou mesela komik ve charlar genelde iyiydi. klk bu türün parodisi gibi başladı hatta ilk bölümde, erkek charlar cıbıl kalmaz hiç. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 ne kadar kotu bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Sirf konusu acildi diye ilk bolume baktim. Konuyu acani banlamayi oneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar