Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Valkyrie Drive: Mermaid

White Wolf

Öne çıkan mesajlar

arkadaşın ne aradığını tam anlamadım ama klk'i o kategorideki animelere sokmam yani, medaka box'a benziyor bence tarzı, özellikle abnormal sezonu. çok boş beleş filler bölümler var. klk'nın ilk yarısı da shounen gibiydi zaten, elite four zamanı. ecchisi az ama karakterler, setting falan benzer. mako'nun bile aynısı var. zaten gainax, klk vibe'ı alıyorsun.

needless var mesela iki tarzın arasında kalmış. ben hiç beğenmemiştim onu ama arkadaşın hoşuna gidebilir belki. sam'in saydıklarından diğer ikisini izlemedim ama queen's blade'i beğenmiştim ben. karakterleri iyiydi, bi char development falan kasmışlardı. ikkitousen'i 3-4 bölüm izleyip droplamıştım sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

yok işte klk'ya benzetmiş de klk alakasız bu valkyrie drive ile filan, o nedenle buna benzer birşey arıyorsa bunun türüne göre şeyler söyledim ben. klk'ya benzer şey arıyorsa başka ama o çıkarımı yapmadım önceki mesajından doğrusu.

bu tarzın ana unsuru zaten dövüşerek elbise parçalanması, medaka da klk da başka yani. :) izlemedim ama senran kagura gibi var bayağı böyle seriler.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya çok kötü değil mi bu?
O kadar kötü ki lezbiyenler bile kurtaramıyo ya. Bu kadar vasat olmasa so bad its good/guilty pleasure kontenjanlarından yer kapabilirdi de 2 bölümü zor bitirdim.

Bir de bütün animeler sansüre boğulurken bunu nasıl sansürsüz yayınlamışlar ya borderline filan bile diyemiyorum direkt hentai.
Sosyal ağlarda paylaş

2'yi izlemedim de ilki evet bence de bayağı zayıftı ki türün standartları genelde düşük olduğu halde. 2'de iyileşmezse devam etmeyebilirim, var benzer çok daha iyileri. ne bileyim manyuu hikenchou mesela komik ve charlar genelde iyiydi.

klk bu türün parodisi gibi başladı hatta ilk bölümde, erkek charlar cıbıl kalmaz hiç. :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...