DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 1.pc ekran kartı + harddisklere talip olabilirim fiyat alabilir isem. Edit: Hava temizleme zımbırtıları ev tipi mi yoksa ofis vs mi? Bir de onlardan bir tanesi için fiyat almam mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Lan bana yazmis o fiyati. Neden baskasina haber veriyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 audioengine A5+ nedir fiyatı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Usb cd rom'a dürüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 1. pc'yi niye satıyosun, yolculuk mu var uzun sureli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 barbu said: Lan bana yazmis o fiyati. Neden baskasina haber veriyorsunuzburdan bi taso kavgası çıkarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Drall said: Usb cd rom'a dürüm? Bulursam evde vericem, daha aramadim bi yerlerdedir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Ps3 alirdim be:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Esh said: Monitor asus 24" g248vg 144hz 1400 lira Monitör modeli yanlış olmuş galiba. VG248QE mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Thermaltake at kafasını alcam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 gec kalmisiz peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Eger parca parca satmaya karar verirsen monitore talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Monitore talip olan 8. Kisisin. Olm ikinci makine de canavar nasil kimse talip olmadi ki ona, her oyunu makslatir hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 DareJedi said: 1.pc ekran kartı + harddisklere talip olabilirim fiyat alabilir isem. Edit: Hava temizleme zımbırtıları ev tipi mi yoksa ofis vs mi? Bir de onlardan bir tanesi için fiyat almam mümkün mü? Dedigim gibi parca parca satis icin parcalarin hepsinin gitmesi lazim. Hava temizleme ev tipi ufak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 audioengine A5+, Benchmark Dac1 HDR, Beyerdynamic DT880 Ben mezun olduktan birkaç ay sonra hala duruyo olursa alırım... Benim batı almanyadan kalma sony ta636 ve iki kolondan ne kadar farklı onu çok merak ediyorum ya a5 ve benchmarkın sesiinin. Hatta benchmarkın tam neye yaradığına bile emin olmayabilirim ahah Usb dvdromu bulursan taksime beklerim, hem benim ses sistemini dener yorum yaparsın bu da ne meh dersin iyice meraklanırım ya da bu da iyimiş dersin rahatlarım para harcamam mezun olunca shdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 off çok kötü alasım var 1.yi monitörle kaça bırakın esh peşin yada 2 taksit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Esh said: Monitore talip olan 8. Kisisin. Olm ikinci makine de canavar nasil kimse talip olmadi ki ona, her oyunu makslatir hala ikinci makina hangisi ya edit. ben onu görmemişim ya. o ekonomikmiş onun oluru nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Sakin olun Dolar 2.5 olsun Esh Zulayı da döker buraya, daha iyisini daha ucuza alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Esh said: 1. Pc: Monitor asus 24" g248vg 144hz oldu da satılmadıysa, alabilirim, o uzun listeye ismimi yazdırmak istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Esh said: Monitore talip olan 8. Kisisin. Olm ikinci makine de canavar nasil kimse talip olmadi ki ona, her oyunu makslatir hala Abi monitorle guzel bi fiyat cekersen alirim pesin simdi deli uykum var isden ciktim yarin bi bakiyim maddi durimuma ama ciddi aliciyim su an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 1. pc çoh iyiymiş gerçekten , mezarcı fiyatı bile rahat 5.5k'dan falan başlar direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Monitör ne kadar 900 mu? Havada kapmanız lazım 900 ise eğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 zengin adamın 2. el satışına bile yetemiyoruz halimize bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 sana ne lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 87 şahin var 1. pc ile takasa girer misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar