Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kahve'den anlayan varsa bir bakabilir mi

senko

Öne çıkan mesajlar

Gençler ya, eve espresso makinesi almak istiyorum.
Filtre kahve güzel bişi, french press sevdiğimiz bir alet ama
americano'nun espresso'nun yeri ayrı.
öyle hipster kıvamında kahve gurusu değilim ama severim içmeyi

http://www.delonghi.com/en-gb/products/coffee/coffee-makers/pump-espresso/dedica-ec-680m-0132106104

şöyle bişi alsam beni tatmin eder mi?
kapsül fln değil direk kahve ile kullanmayı planlıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

2 yıldır kullanıyorum, bir kez süt köpürtme kısmı bozuldu onu da ücretsiz olarak kargoyla gönderdim yapıp geri verdiler. Hala gayet iyi çalışıyor.

Denildiği gibi önemli olan iyi kahve almak, kahveyi aldığın zaman değil kahve yapmadan önce kendin içeceğin kadar çekmek (ayrıca kahve öğütücü almak yani). Ev için pahalı bir şey almanın anlamı yok.

Sosyal ağlarda paylaş

Çok düper über anlamıyosan delonghinin vintage tipli bi makiesi var o idare eder kahve veriyo. Bi arkadaşta simbo bıçaklı öğütücüyle öğütülmüş kahveyi onda yapıp içmiştim, idare eder bişeydi. Ama yok bu işe teori kasıcam güzel yapmak için çalışıcam öğrenicem hedehödö dersen beko bkk2170 mi ne öyle bi makine var aslen gaggia firmasına ait bi ürün. Onunla baya güzel yapabiliyosun, ama baya kötü de yapabiliyosun. Delonghiyle her yaptığın standart güzellikte olur, tadı sadece kahvenin tazeliği ve kalitesi etkiler. Gaggia basınçsız sepet olduğu için devreye sen ve öğütücü de girer kahvenin güzel olmasında
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...