Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kahve'den anlayan varsa bir bakabilir mi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gençler ya, eve espresso makinesi almak istiyorum.
Filtre kahve güzel bişi, french press sevdiğimiz bir alet ama
americano'nun espresso'nun yeri ayrı.
öyle hipster kıvamında kahve gurusu değilim ama severim içmeyi

http://www.delonghi.com/en-gb/products/coffee/coffee-makers/pump-espresso/dedica-ec-680m-0132106104

şöyle bişi alsam beni tatmin eder mi?
kapsül fln değil direk kahve ile kullanmayı planlıyorum.
Mesaj tarihi:
Karikizin kahve makinasi kalite algisi yok. O yuzden tchibodan al gec. Artan parayla eve bi tane kure dunya al, tasarim urun olsun ama, kirtasiye isi degil.
Hayirli sevismeler.
Mesaj tarihi:
Bzim şirkette hem öğütme hem de linkteki gibi bi makine var.

Bu üzerinden sıcak su geçmesiyle, french preste demlemek arasındaki farkı çözemedim hala. Makinadan çıkan niye daha sert oluyoki acep
Mesaj tarihi:
bu espresso işini görür
süt ısıtma köpürtmesi zayıf kalır ama güzel espresso içersin her türlü ev kullanımı için yeter sana. sıcak suyu ekledin mi az al sana americano. afiyet olsun.
Mesaj tarihi:
Kısmen doğru bulduğum yorum. Kahvenin kalitesi %80 kahve çekirdeğine bağlı.

Bu sorduğun makinenin buhar basıncı da çok kolay düşüyor, söyliyim. Parçaları malzemesi çok kaliteli ama dediğim gibi buhar basıncı çok biraz sorunlu.
Mesaj tarihi:
8k lık espreso makinesini eve almak gerçektende çok mantıklı değil. 10tl olsa 800 espresso(ki kahvesi elektriği suyu dahil değil) içebilirsin. benim rahat 10 yıllık espresso masrafım.
Mesaj tarihi:

2 yıldır kullanıyorum, bir kez süt köpürtme kısmı bozuldu onu da ücretsiz olarak kargoyla gönderdim yapıp geri verdiler. Hala gayet iyi çalışıyor.

Denildiği gibi önemli olan iyi kahve almak, kahveyi aldığın zaman değil kahve yapmadan önce kendin içeceğin kadar çekmek (ayrıca kahve öğütücü almak yani). Ev için pahalı bir şey almanın anlamı yok.

Mesaj tarihi:
Çok düper über anlamıyosan delonghinin vintage tipli bi makiesi var o idare eder kahve veriyo. Bi arkadaşta simbo bıçaklı öğütücüyle öğütülmüş kahveyi onda yapıp içmiştim, idare eder bişeydi. Ama yok bu işe teori kasıcam güzel yapmak için çalışıcam öğrenicem hedehödö dersen beko bkk2170 mi ne öyle bi makine var aslen gaggia firmasına ait bi ürün. Onunla baya güzel yapabiliyosun, ama baya kötü de yapabiliyosun. Delonghiyle her yaptığın standart güzellikte olur, tadı sadece kahvenin tazeliği ve kalitesi etkiler. Gaggia basınçsız sepet olduğu için devreye sen ve öğütücü de girer kahvenin güzel olmasında
  • Yeni Oluştur...