senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Gençler ya, eve espresso makinesi almak istiyorum. Filtre kahve güzel bişi, french press sevdiğimiz bir alet ama americano'nun espresso'nun yeri ayrı. öyle hipster kıvamında kahve gurusu değilim ama severim içmeyi http://www.delonghi.com/en-gb/products/coffee/coffee-makers/pump-espresso/dedica-ec-680m-0132106104 şöyle bişi alsam beni tatmin eder mi? kapsül fln değil direk kahve ile kullanmayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Karikizin kahve makinasi kalite algisi yok. O yuzden tchibodan al gec. Artan parayla eve bi tane kure dunya al, tasarim urun olsun ama, kirtasiye isi degil. Hayirli sevismeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Ahahahsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Bzim şirkette hem öğütme hem de linkteki gibi bi makine var. Bu üzerinden sıcak su geçmesiyle, french preste demlemek arasındaki farkı çözemedim hala. Makinadan çıkan niye daha sert oluyoki acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 karıkız için tchibo'da alırız, küre var. bunu kendim için alcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 bu espresso işini görür süt ısıtma köpürtmesi zayıf kalır ama güzel espresso içersin her türlü ev kullanımı için yeter sana. sıcak suyu ekledin mi az al sana americano. afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Kısmen doğru bulduğum yorum. Kahvenin kalitesi %80 kahve çekirdeğine bağlı. Bu sorduğun makinenin buhar basıncı da çok kolay düşüyor, söyliyim. Parçaları malzemesi çok kaliteli ama dediğim gibi buhar basıncı çok biraz sorunlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 o yüzden sordum biraz da yani 15 bar yerine gidip 13 12 bar vericekse pek te bir anlamı olmuyor sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 peşpeşe 6-7 tane yaparsan düşer basıncı bunu istemiyosan 8000liralık aletlere bakacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 ortası yoksa salla o zmn bunu alırım. ev için 8k'lık alette espresso yapmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 8k lık espreso makinesini eve almak gerçektende çok mantıklı değil. 10tl olsa 800 espresso(ki kahvesi elektriği suyu dahil değil) içebilirsin. benim rahat 10 yıllık espresso masrafım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 sana mantıklı değil. parası olana mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 2 yıldır kullanıyorum, bir kez süt köpürtme kısmı bozuldu onu da ücretsiz olarak kargoyla gönderdim yapıp geri verdiler. Hala gayet iyi çalışıyor. Denildiği gibi önemli olan iyi kahve almak, kahveyi aldığın zaman değil kahve yapmadan önce kendin içeceğin kadar çekmek (ayrıca kahve öğütücü almak yani). Ev için pahalı bir şey almanın anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Çok düper über anlamıyosan delonghinin vintage tipli bi makiesi var o idare eder kahve veriyo. Bi arkadaşta simbo bıçaklı öğütücüyle öğütülmüş kahveyi onda yapıp içmiştim, idare eder bişeydi. Ama yok bu işe teori kasıcam güzel yapmak için çalışıcam öğrenicem hedehödö dersen beko bkk2170 mi ne öyle bi makine var aslen gaggia firmasına ait bi ürün. Onunla baya güzel yapabiliyosun, ama baya kötü de yapabiliyosun. Delonghiyle her yaptığın standart güzellikte olur, tadı sadece kahvenin tazeliği ve kalitesi etkiler. Gaggia basınçsız sepet olduğu için devreye sen ve öğütücü de girer kahvenin güzel olmasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 basınçsız sepet ne oluyor anlatır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Ben Breville BES 860 kullanıyorum memnunum. Ne kadar bütçe ayırdın bu işe bilmiyorum ama bu alet 1.5k civarındaydı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 öğütücü ile birlikte 1.5k'dan fazla vermek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 dediğin alet 2.5k olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 OHA 1 yılda yüzde 60 kazandırmış. Lan bileydim iki tane daha alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Burasi paticik burda herkes gurme olm. Benim arkadasta var bi tane, bakalim nasil memnun mu, ogreneyim buraya yazarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 750-4000 arası hepsi aynı espressoyu verir anlayamazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 bu paticik bidaha aglamasın maasımız az bohohuhu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 noldu zorunamı gidiyo insanlar pahalı bişi alınca ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 gereksiz şeylere harcamasın parasını insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 sana göre gereksiz ama adama göre değil abi. niye servet düşmanlığı moduna giriyosunuz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar