yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Allah rahmet eylesin. Tam nereye açacağımı bilemedim konu olarak. Mizah'ın serbest olduğu dönemlerde az gülmemiştik Olacak O Kadar'ına, Ne Olacak Şimdi aklımda kalan en güzel filmiydi, Mavi Muammer vardı bir de. 37 yaşındayım, neredeyse kendi jenerasyonumdan birini kaybetmiş gibi oldum... :(. http://www.sozcu.com.tr/2015/magazin/levent-kirca-yasamini-yitirdi-957258/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Toprağı bol olsun. Küçükken az izlememiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 2 gün önce resmen veda mektubu yazmıştı. Huzur içinde uyusun. http://odatv.com/levent-kircadan-veda-mektubu-1010151200.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 mekani cennet olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Topragi bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 20-30 yıl sonra ölümüne üzülebilecğimiz sanatçı olmayacak galiba.şimdi ki gençler Kıvanç ın filan arkasından yas tutar. eskiden ne güzel dalga geçerdi siyasilerle, şimdi twit atsan hapse atıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Huzur içinde uyusun.Yaşlanıyoruz arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Çok önemli mizahçıydı. Unutulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 a.r.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Çok üzüldüm ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 dün gece okuduğum veda mektubu üstüne şööyle bişey dinleyip yatmıştım ve sabah uyandığımda ölüm haberiyle gerçekten çok üzüldüm https://www.youtube.com/watch?v=CMGEXLUeNQk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Gündem'de başlığı var, oradan devam edelim lütfen. https://forum.paticik.com/read.php?98,8212239,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 abi hangi başlık bir karar verin cüce de diğer başlığa bu başlığı linkleyip kapattı.. başımız sağolsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 huzur içinde yatsın. Hem unutulmaz tiplemeleri, hem de hükümetlere korkmadan geçirmeleri hep aklımızda kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Adamcağız öldü gitti hala korkuyorlar http://postimg.org/image/47gsu1rwl/ Vicdansızlar yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 iskiğğ https://www.youtube.com/watch?v=gVhuRUxN4tc allah rahmet eğlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 daha dün gece yatmadan cem yılmaz ve okan bayülgen parodisini izlemiştim biraz olsun neşelenmek için. sabah annem söyledi çıkmadan önce. çok, çok üzüldüm. gerçekten Türkiye'nin en önemli, usta sanatçılarındandı. başka bir mizah anlayışı vardı. ailece oturup televizyon izlediğimiz zamanlarda, olacak o kadar illa ki izlenirdi. Atatürkçülüğü, solcu duruşundan ve sanatçı kimliğinden taviz vermeyişi, hala unutamadığım fatih altaylı'yı maymun edişi, tiplemeleri ve güldürürken fazlasıyla düşündürten skeçleri ile akıllarımızda kalacak. başımız sağ olsun, mekanı cennet olsun. böyle kötü günlerde her zamankinden çok ihtiyacımız vardı levent abi'ye. çok üzgünüm. ölümüne yakın yazdığı mektubu; “1974’te TRT ile girdim hayatınıza. O günden bu yana bayağı bir zamanınızı aldım. 41 yıl... Teşekkür ederim size, anılarınızda bana yer açtığınız için” cümleleriyle başlayan Kırca, mektubunda ‘iki kardeşin çorap için kavga etmesi, komşu çocuğu kardeşlerden birine saldırınca bitmesini’ anlatarak ülkede yaşanan sorunların bir sonu olacağını hatırlattı. ‘Güzellikler paylaştıkça değerlenir, kötüler çoğaldıkça kanıksanır’ diye devam eden Kırca, “İnsan olarak birbirimizi sahiplenmek, birleşebilmek için uzaylıların dünyayı istila etmesi mi gerekir?” diyerek kavganın bitmesi dileğini paylaştı. Kırca mektubunu, “Dik durun.. Adil olun, sabırlı olun. Daha iyi bir dünyada görüşmek ümidiyle. Atatürk’le kalın, cumhuriyetle kalın, hoşçakalın!!” diyerek bitirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 ARE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 komedi > politika Bestami'nin super sisko kemancisinin 1 ekmegi dikeyleme ortadan yirtip tencereye banarak agzi ile yok ettigi skeci hala hatirliyorum. Bulamadim paylasmak icin. Borclu hissettim. Sevenlerin ve gulenlerin basi sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Onun skeçleri ile büyüdük. Allah rahmet eylesin. Alkolik öldü gibi nefret söylemleri hem korkutuyor hem üzüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Siyasi elestirilerin serbest oldugu, medyanin devlet yalakaligi yapmadigi donemlerde yaptiklariyla uzun yillar hatirlanacaktir. Cok guzel bir veda etmis, ona da bu yaksirdi. Topragi bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 sostizm said: Adamcağız öldü gitti hala korkuyorlar http://postimg.org/image/47gsu1rwl/ Vicdansızlar yaa. di konu dışı olayını çözmüş terazisine tıkladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 alkolik tiyatrocu demisler de adam hayati boyunca agzina alkol surmemis, teke tek'te soylemisti. su yeni akit falan gibi gazetelere bi denetleme, dava vs. olayi yok mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar