Masticore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Migros'larda hayrına satılan bu mama'nın fiyatı 1 TL idi(100-150gr). Arabaya atıyorum,sokak'ta gördüm mü kedi köpek veriyordum. Şimdi baktım 12 Ekim'e kadar 50 kurus'a düsmüs. Almak isteyen buyursun stoklasın... Tüm migros'larda mevcut https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/51427359-33254-dostluk-mamasi-kopek-150gr https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/47752001-33255-dostluk-mamasi-100-gr-kedi-mamasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Ellerinden opuyorum abi cok sagol. 1 haftadir mama bitmisti tam denk geldi. Normal magazalarda da aynidir herhalde fiyatlar internete ozel degildir demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Evet Aynı fiyat 12 Ekim son Money kart zamanzingosu lazım ama... Yoksa birinden de geçirirsiniz problem cıkmaz kasada sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 mağazalardan alınıyorsa alayım ya. bugün zaten mahallede çok güzel bi sibirya gördüm şerefsizin biri dışarı atmış sanırım, denk gelirse ona veririm. paket sınırı var mı alırken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Sınır yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Gece hafta tüm mamalarda yüzde 50 indirim vardı. Devam ediyordsa Gidip büyük boy kuru mama alın on lira daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Abi bunun guzel yani cantama atiyorum sokakta kedi kopek gordum mu elimle de olsa yediriyorum gayet yeterli bi sey bence. Ev icinse dedigin mantikli tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 1,5 kilo goody 9 whiskas 12 liraya geliyor migrosta. 2 tane aldım 1,5 whiskaslardan, marketten gelene kadar 10 kediyi doyurdum. 3M'lerde purina falan da varmış sanırım, onlar da uygun fiyata denk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Dostluk Maması gerçekten güzel bende her sabah apartmanın müdavimi olan yavru kedilere veriyorum. Bu mama dışında diğer mamalarda da %50 indirim var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Kedi icin olan kalmamış gittim 500gr'lik goody marka aldım o da 3.5tl'ye geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Devam ediyor mu kampanya bugün boyunca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 bende bugün yavru bir kedi gördüm bitkin duruyordu çok evimin hemen dışında, aklıma bu konu geldi migrosa gidiyordum, dostluk maması yokmuş ama tüm kedi köpek mamalarında indirim varmış yavrular için whiskasın göremedim felixin vardı 1.5 lira mı ne tavuklu benim bile yiyesim geldi, 1 paket aldım verdim çok acıkmış hepsini yedi, çok mutlu oldum, yarında alıcam, aynı şekilde, büyüyene kadar en azından yardımcı olayım ufaklığa. her gün versek hazıra alıştırırmıyız diyeceğimde zaten sokakta ne bulsa yiyor avlanmıyor artık hayvancıklar sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 fareler basarsa şehirleri bu sefer millet kedilere mama vermeyin diye zırlamaya başlar asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 geçen bisikletle giderken bi tanesi sağdan depar atıp ön tekerin cantına çarptı ve geri sekti. sokakta yaşamak için fazla aptal hayvanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Mal said: geçen bisikletle giderken bi tanesi sağdan depar atıp ön tekerin cantına çarptı ve geri sekti. sokakta yaşamak için fazla aptal hayvanlar mama verin. konu mama. mama ile ilgili postlar atıyoruz. içine mama koy belli olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 sen olayı anlamamışsın sanırım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 şimdi ben bundan 50 tane alayım diyorumda bizim işyerinin burda çok kedi köpek var, kediye köpeğe zararı yok dimi lan bunların ? hayır yapalım derken tutup bacağını ayırmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 yumy said: Devam ediyor mu kampanya bugün boyunca? 4 ekim - 11 ekim arası diye duydum ama tam bilmiyorum kendim gidip görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 kedi için olanı stokta yok diyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 kermit said: şimdi ben bundan 50 tane alayım diyorumda bizim işyerinin burda çok kedi köpek var, kediye köpeğe zararı yok dimi lan bunların ? hayır yapalım derken tutup bacağını ayırmayalım yani onu yemeyince çöp yiyolar. dünyanın en sağlıklı mamaları değil bunlar ama çöpten daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 son kullanma tarihi mi yaklaşıyor acaba mamaların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 yok uzaklaşıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 adam haklı. gıcıklık yapıyo diyosunuz sonra fistana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 S-H said: yumy said: Devam ediyor mu kampanya bugün boyunca? 4 ekim - 11 ekim arası diye duydum ama tam bilmiyorum kendim gidip görmedim. Meh bitmiş zaten gittim hiç bişi kalmamış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Mal said: son kullanma tarihi mi yaklaşıyor acaba mamaların 4 ekim hayvanları koruma günü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar