arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Off cihat basladi. Nasil barzo imaji korunur iste boyle mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Lol girenlerin tipinden mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Öehh ya kaçar mı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Ozan tam bir mal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 arda ilk yarı yoktu, skor yorumu yapmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Torenin pas siddeti ayarlayamamasi ile ozanin burger king fitnessi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Aha hakan yazdı 2yi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Rewendor said: Arda iyiydi zaten ama bunu söyleyince şu tepki geliyordu: applev0dka said: ardanın zorladığı tek şey arkasına adam gelince kıçını dayayıp kendini yere atmak lel. Bazı takımlarda 90dk boyunca tek bi pas vericek diye bi adamo oynatabilirsin, milşi takımı nereye koyduğuna bağlı. Arda hayalet gibi, bu gerçeği değiştirmiyo asisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 arcane said: Torenin pas siddeti ayarlayamamasi ile ozanin burger king fitnessi :( Direk bu :D Ozan cok iskender yemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 İnşaattaki 41 tonluk kamyon tam yüklü haliyle Ozan'dan daha hareketli heralde. Adam kıçını kaldıramayıp iki goş kaçırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 ozanı iyi ki almamışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Hakem ve rotasyoncu Çek TD sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Rewendor said: Arda iyiydi zaten ama bunu söyleyince şu tepki geliyordu: applev0dka said: ardanın zorladığı tek şey arkasına adam gelince kıçını dayayıp kendini yere atmak lel. 1 hareketle -ki 10 numara 5 yıldız güzel asist ona lafım yok- tüm mactaki kötü oyununu örtmüyor ama benim gözümde. tüm maç yürüdü, asisti de yürüyerek yaptı zaten, çekler savunma yapamadı pozisyonda, cezalı barçada olmasa belki cok daha iyi olabilirdi ama bu mac begenmedim ardayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Rewendor said: İnşaattaki 41 tonluk kamyon tam yüklü haliyle Ozan'dan daha hareketli heralde. Adam kıçını kaldıramayıp iki goş kaçırdı. Santrfotla oynasaydık kayar falan sokardı onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 yedek forvet yok mu kadroda ya ben de onu anlamadım, tosun cıkarken girecek forveti yok mu bu milli takımın. ayrıca hakem macı adamlardan aldı bize verdi 2 penaltı kararı ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Umut mu girseydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 aktiftablet said: Rewendor said: Arda iyiydi zaten ama bunu söyleyince şu tepki geliyordu: applev0dka said: ardanın zorladığı tek şey arkasına adam gelince kıçını dayayıp kendini yere atmak lel. Bazı takımlarda 90dk boyunca tek bi pas vericek diye bi adamo oynatabilirsin, milşi takımı nereye koyduğuna bağlı. Arda hayalet gibi, bu gerçeği değiştirmiyo asisti applev0dka said: Rewendor said: Arda iyiydi zaten ama bunu söyleyince şu tepki geliyordu: applev0dka said: ardanın zorladığı tek şey arkasına adam gelince kıçını dayayıp kendini yere atmak lel. 1 hareketle -ki 10 numara 5 yıldız güzel asist ona lafım yok- tüm mactaki kötü oyununu örtmüyor ama benim gözümde. tüm maç yürüdü, asisti de yürüyerek yaptı zaten, çekler savunma yapamadı pozisyonda, cezalı barçada olmasa belki cok daha iyi olabilirdi ama bu mac begenmedim ardayı Ortada adam tutma diye bir olay var. Maç 0-0'ken top Arda'ya geldiği anda çevresini sarıyorlardı, gelmezken de markaj altındaydı, haliyle kendisi etkisiz kalıyordu. Bu sayede diğerleri açılıyordu. Yine bir şeyler zorladı. Maç eksiği olduğu için markajla boğuşamadı. Maç 1-0 olduktan sonra adamlar daha ofansif oynayınca adamı sürekli tutmayı bıraktılar, adam da daha rahat oynadı. Fark bu. Yoksa sihirli değnekle adamın performansı değişmedi 15 dk'da. Maçtan önce de t.direktörleri falan Arda'dan bahsedip durmuştu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Bir de volkan salaklik yapsa da oyuna girince hizlandik. Top tutar olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 umutun milli takımda ne işi var ki, forvet dedim ben :( 4-6-0 cok salak bir taktik abi, ceklerin şu macta puana ihtiyacı olmaması işimize yaradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Birisi Ozan'ı ben keşfettim Caps'i yapsın FT için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Neyse abi arda da olmasa TRde yetişen adam yok takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 sonuç çok iyi. iyi oynamadan da kazanmayı bildiler, tebrik ederim. bugün ekstra lazımdı o galibiyet. ama ortasahada, golü asisti olanlar dahil kimse çıkıp da ben iyi oynadım diyemez bence. neredeyse hepsinin performansı soru işaretiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Ben hiç beklemiyordum milli takımdan.. Helal olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Milli Takım böyle oynamalı. En azından mantık olarak zira ilk 1 saat çok kötüydük. Panik yapmadan, topu tutarak, sakin ve topun arkasına takım olarak geçerek. Yapmak istediğimizi tam olarak yapamasakta, kalitemizle kazanmayı bildik. Hemen hemen bütün maç boyunca yürüdük. Set oyunu oynarken de baskı kurabilmek lazım. Bunu beceremedik. Top kapamadık gerektiği kadar. Olumlu pas yapmakta ileri uçta zorlandık. Fakat Çekler finaller de çok kötüydü ve bizi oyunda tuttu. Cenk rezaletti. Umut bile daha mantıklı. Selçuk fiziksiz, Hoca gazıyla oynadı. Uzun vadede iş yapamaz. Arda gerçekten çok zor bulunur bir futbolcu. Takım onun üstüne inşa edilmeli. Hakan gole rağmen kötüydü. Hiç deparını görmedim. Bi pozisyonda biraz koşsa gol atacaktı. Uğraşmadı bile. Belli ki Fatih Hoca takımı son düzlüğe çok iyi hazırlamış. Ciddi başarılı bir taktisyen. Türk futbolu için büyük nimet. Finalleri oynatmayı bilen bir hoca ve takımımız var. Kupaya gidersek büyük başarı bekliyorum. Bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 yahu ne kadar taraflı yorumlar bunlar, bu saate kadar aklı nerdeymiş bu başarılı muhteşem taktisyenin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar