Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

21:45 10 Ekim Cumartesi Çek Cumhuriyeti - Türkiye

kayserili

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

Arda iyiydi zaten ama bunu söyleyince şu tepki geliyordu:

applev0dka said:

ardanın zorladığı tek şey arkasına adam gelince kıçını dayayıp kendini yere atmak lel.

Bazı takımlarda 90dk boyunca tek bi pas vericek diye bi adamo oynatabilirsin, milşi takımı nereye koyduğuna bağlı. Arda hayalet gibi, bu gerçeği değiştirmiyo asisti
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

applev0dka said:

ardanın zorladığı tek şey arkasına adam gelince kıçını dayayıp kendini yere atmak lel.

1 hareketle -ki 10 numara 5 yıldız güzel asist ona lafım yok- tüm mactaki kötü oyununu örtmüyor ama benim gözümde.

tüm maç yürüdü, asisti de yürüyerek yaptı zaten, çekler savunma yapamadı pozisyonda, cezalı barçada olmasa belki cok daha iyi olabilirdi ama bu mac begenmedim ardayı
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Rewendor said:

applev0dka said:

Bazı takımlarda 90dk boyunca tek bi pas vericek diye bi adamo oynatabilirsin, milşi takımı nereye koyduğuna bağlı. Arda hayalet gibi, bu gerçeği değiştirmiyo asisti

applev0dka said:

Rewendor said:

applev0dka said:

1 hareketle -ki 10 numara 5 yıldız güzel asist ona lafım yok- tüm mactaki kötü oyununu örtmüyor ama benim gözümde.

tüm maç yürüdü, asisti de yürüyerek yaptı zaten, çekler savunma yapamadı pozisyonda, cezalı barçada olmasa belki cok daha iyi olabilirdi ama bu mac begenmedim ardayı

Ortada adam tutma diye bir olay var. Maç 0-0'ken top Arda'ya geldiği anda çevresini sarıyorlardı, gelmezken de markaj altındaydı, haliyle kendisi etkisiz kalıyordu. Bu sayede diğerleri açılıyordu. Yine bir şeyler zorladı. Maç eksiği olduğu için markajla boğuşamadı.

Maç 1-0 olduktan sonra adamlar daha ofansif oynayınca adamı sürekli tutmayı bıraktılar, adam da daha rahat oynadı.

Fark bu. Yoksa sihirli değnekle adamın performansı değişmedi 15 dk'da.

Maçtan önce de t.direktörleri falan Arda'dan bahsedip durmuştu zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Milli Takım böyle oynamalı. En azından mantık olarak zira ilk 1 saat çok kötüydük. Panik yapmadan, topu tutarak, sakin ve topun arkasına takım olarak geçerek. Yapmak istediğimizi tam olarak yapamasakta, kalitemizle kazanmayı bildik.

Hemen hemen bütün maç boyunca yürüdük. Set oyunu oynarken de baskı kurabilmek lazım. Bunu beceremedik. Top kapamadık gerektiği kadar. Olumlu pas yapmakta ileri uçta zorlandık. Fakat Çekler finaller de çok kötüydü ve bizi oyunda tuttu.

Cenk rezaletti. Umut bile daha mantıklı.
Selçuk fiziksiz, Hoca gazıyla oynadı. Uzun vadede iş yapamaz.
Arda gerçekten çok zor bulunur bir futbolcu. Takım onun üstüne inşa edilmeli.
Hakan gole rağmen kötüydü. Hiç deparını görmedim. Bi pozisyonda biraz koşsa gol atacaktı. Uğraşmadı bile.

Belli ki Fatih Hoca takımı son düzlüğe çok iyi hazırlamış. Ciddi başarılı bir taktisyen. Türk futbolu için büyük nimet.

Finalleri oynatmayı bilen bir hoca ve takımımız var. Kupaya gidersek büyük başarı bekliyorum. Bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...