pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 tercih icin ne parası ya ok diyip kapatiyosun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 15 lira ücreti olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Onaylatma süreciyle ilgili bir durum yok değil mi, öğretmenler arasında sürekli böyle bir konuşma geçmiş. O da formasyonla ilgili sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 linsansa devam edip 3. 4. sınıf olanlar girebiliyormuş, bende gireyim 2016ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 basvuru mart'ta galiba, burdan yazilir heralde. olmadi ben om atarim benim gibi oylesine girceklere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 finallerimin şahane geçmesi ile birlikte dün kpss kursuna yazıldım, mayısa kadar çok sağlam hazırlanıp meemır olmaya kasıcam ama ne olacağımı bile bilmiyorum açıkçası, girdik bir yola önce kpss-b hazırlanacağım sonrasında da uzmanlık zorlarım gibi geliyor, şu an uzmanlığa çalışacak dermanım kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 müfredat falan nasıl acaba 2014'te tarihin anasını bellemişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 2014 den sonra tüm kaynaklar kapsamını genişletti, çok orjinal sorular var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 oo iyi iyi daha çok kişiyi elerim sdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 tarih için evveliyat alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 http://www.kitapsec.com/Products/2016-KPSS-Evveliyat-Tarih-Tamami-Cozumlu-Soru-Bankasi-Isem-Yayincilik-52716.html?gclid=CPr99sSpsMoCFUFsGwodayUHdw şu değil mi? pek de şıkmış, alır yanıma çözerim gezdiğim yerde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 o, cidden sorular zor.konu anlatımı için tonyukuk tavsiye ederim ya da youtube dan ramazan yetgin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 kitapseç'den alışverişi tavsiye etmem. stoklarında olmayan kitapları satıyor adamlar. bir ay bekletmişlerdi bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 benjani said: o, cidden sorular zor.konu anlatımı için tonyukuk tavsiye ederim ya da youtube dan ramazan yetgin aga kitap önerisi yapsana. simdi yeni sorunlarinda icinde oldugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 ben kitapsec den 4 kitap almıştım, 2 günde geldi.ama sorun yaşayan çok kişi var. tarih için tonyukuk, evveliyat ve tarihin pusulası öneririm.önceki sınavda 20 soru tutturmuş tarihin pusulası, o yüzden popüler baya.youtube da ramazan yetgin var ünlü baya, tarih derslerini ordan da çalışabilirsiniz, evveliyat video ders notları diye ufak kitabı da var, not tutmanıza gerek kalmaz. Türkçe Coğrafya vatandaşlık içinde evveliyat ders notlarını alabilirsiniz. tarih dışında pek bilgim yok şu an için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Ben de ikinciye giricem bu yil alandan. Kitap, soru tarzi vs sorusu olan varsa om atabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Öğrencim canavar gibi hazırlanıyor demedi demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 yediiklime gidiyorum, araştırdığıma göre konu anlatım kitapları oldukça iyiymiş herhangi bir konu anlatım almayacağım şimdilik başka. dün d&r da encardlılar için güzel kampanya başlamış, 69 TL'ye evveliyatın bütün soru bankalarını aldım kargo dahil önümüzdeki ay 25 tl geri yatacak 44 tl ye geldi tavsiye ederim varsa encardınız. daha çok vaktim var sanıyordum ama tarih dersine girince farkettim ki inanılmaz derecede çok konu var ve çalışmak için, çok da vaktim kalmamış aslında, 1 er soru gelmiş genelde ama unutmuşuz bu saltuklular göktürkler hunlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 internette aramaya inanin..deli kaynak var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 2-3 gb kaynak indirdim, milyon tane döküman oldu pcde hangi birine bakacağımı şaşırdım. konu anlatım için bir tane kaynak takip etmek daha mantıklı gibi geliyor, yoksa birini bitirip başkasına mı başlamak daha iyi olur bilemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 ben de yediiklim'deyim, kitaplar güzel.uzaktan eğitimde tarih çok iyi, yasin hoca.ordan çalışmak daha iyi oluyor, normal derse gerek bile yok aslında uzaktan eğiitm varken. https://www.youtube.com/watch?v=yS0E_extvAA&list=PL5kIOunpmSBN-qKMjtgkrTAMDmjtMBPbl tarihi burdan da çalışabilirsiniz, efsane hoca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 çalışma azmi olan şu videolarla bilim adamı olur yani her şeyin dersi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 ben biraz müfredatı takip edebileceğim yer olsun, kaynak versinler, sınav yapsınlar, yol yordam göstersinler ve disiplinli bir çalışma olsun amacıyla kaydoldum. yoksa çıldırıcam artık 10 aydır okulu bitiricem diye kasıyordum 17 ders verdim şimdi o bitti 4 aya yakın kpss kasıcam, motivasyon falan kaybolmak üzere kurs olmazsa olmaz. benjani hangi yediiklimdesin hoca mıydın sen yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 asfasd yok ya sınava hazırlanıyorum bende, ankara'dayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 hee tamam hacı paslaşalım arada böyle, ne zamandır çalışıyorsun ne durumdasın acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar