Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kpss 2016


benjani

Öne çıkan mesajlar

  • 1 ay sonra ...
finallerimin şahane geçmesi ile birlikte dün kpss kursuna yazıldım, mayısa kadar çok sağlam hazırlanıp meemır olmaya kasıcam ama ne olacağımı bile bilmiyorum açıkçası, girdik bir yola önce kpss-b hazırlanacağım sonrasında da uzmanlık zorlarım gibi geliyor, şu an uzmanlığa çalışacak dermanım kalmadı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben kitapsec den 4 kitap almıştım, 2 günde geldi.ama sorun yaşayan çok kişi var.

tarih için tonyukuk, evveliyat ve tarihin pusulası öneririm.önceki sınavda 20 soru tutturmuş tarihin pusulası, o yüzden popüler baya.youtube da ramazan yetgin var ünlü baya, tarih derslerini ordan da çalışabilirsiniz, evveliyat video ders notları diye ufak kitabı da var, not tutmanıza gerek kalmaz.

Türkçe Coğrafya vatandaşlık içinde evveliyat ders notlarını alabilirsiniz. tarih dışında pek bilgim yok şu an için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
yediiklime gidiyorum, araştırdığıma göre konu anlatım kitapları oldukça iyiymiş herhangi bir konu anlatım almayacağım şimdilik başka. dün d&r da encardlılar için güzel kampanya başlamış, 69 TL'ye evveliyatın bütün soru bankalarını aldım kargo dahil önümüzdeki ay 25 tl geri yatacak 44 tl ye geldi tavsiye ederim varsa encardınız.

daha çok vaktim var sanıyordum ama tarih dersine girince farkettim ki inanılmaz derecede çok konu var ve çalışmak için, çok da vaktim kalmamış aslında, 1 er soru gelmiş genelde ama unutmuşuz bu saltuklular göktürkler hunlar falan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de yediiklim'deyim, kitaplar güzel.uzaktan eğitimde tarih çok iyi, yasin hoca.ordan çalışmak daha iyi oluyor, normal derse gerek bile yok aslında uzaktan eğiitm varken.

https://www.youtube.com/watch?v=yS0E_extvAA&list=PL5kIOunpmSBN-qKMjtgkrTAMDmjtMBPbl

tarihi burdan da çalışabilirsiniz, efsane hoca.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben biraz müfredatı takip edebileceğim yer olsun, kaynak versinler, sınav yapsınlar, yol yordam göstersinler ve disiplinli bir çalışma olsun amacıyla kaydoldum. yoksa çıldırıcam artık 10 aydır okulu bitiricem diye kasıyordum 17 ders verdim şimdi o bitti 4 aya yakın kpss kasıcam, motivasyon falan kaybolmak üzere kurs olmazsa olmaz.

benjani hangi yediiklimdesin hoca mıydın sen yahu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...