Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 kufur gibi daha cok. NABER LAN VIBRAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 takım elbise veya ona yakın giyinenler ne tarz ayakkabı giyiyor merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Vingthor said: vibram'da tam hintli ismi değil mi Vibram 5 finger signa var bende , super birsey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 monoscope said: takım elbise veya ona yakın giyinenler ne tarz ayakkabı giyiyor merak ettim. bende şu an bundan var, hafif spor duruyor takımın altında ama idare ediyom artık napıyım :) rahat, su geçirmiyo, ayaklarım yamık olduğu halde hiç kalıbı kaymıyo falan. dayanıklı bir ayakkabı. http://www.deriden.com.tr/9741a-timberlandbrogue-oxford-p9031 indirimde şunun 43'ünden bulamadım yoksa bu daha şık http://www.deriden.com.tr/5549r-w-timberland-ek-stormbuck-plain-toe-oxford-p3232 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Black-ice said: sonunda müthiş ayakkabı topiği gelmiş yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 şundan alın toplam ağırlığı 4 gram falan ayakkabının ve inanılmaz koruyor. Native Fitzsimmons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 abi o dublin grey e bittim yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 2012 senesinde Salomon un city trekking tipi dedikleri bottan aldim. Ama karda kullanmadim hic, onun yerine 2 ay Istanbul kisini ve 6 ay Danimarka nin sogugunu, yagmurunu, camurunu yedi. Ustune 1 seneye yakin col iklimi gecirdi(Sicakta terletiyor). Halen seyahatlerde kullaniyorum. Kanimca surekli kullanimda(aka Allah in her gunu), en az 1.5-2 sene omru var gibime geliyor. Kisacasi Salomon gecerli not aldi benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Suark said: dectahlonda quechua dıye bı marka var cok memnunum ben bot konusunda f/p muhteşem. çok güzelmiş gerçekten http://www.resimbul.com/sonuc/ayakkabi/quechua-ayakkabi/quechua-ayakkabi-70328b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Montlar pahali ya colombiaya baktim 450 tl do emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Ben de mont arayışındayım. Geçen Lacoste'a baktım, 800-900₺ bandında fiyatlar. Polo ve gömleklerinden memnunum ama montta kalite nasıldır bilmediğimden vazgeçtim almaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 o paraya derinin hasını alırsın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Abi deri istemiyorum ya. Giyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 abi 800-900 verme bari deri almıcaksan yazık günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 olm kışın napacaksınız deriyi, al waterproof kaz tüyü bişi kapşonlu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 deri iyidir ya duzgun kesimlisini alabiliyorsan kaz tuyu ayagina kaz gibi yoluyolar insanlari genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Deriden'de çok güzel ürünler var istediğin amaca yönelik, Timberland altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Gecen ben de bot bakayim dedim. Viramli merrell bot 590 tl idi. Adama fiyati bu mu diye sordum. Ustune neden diye sordum xd Yane bot pahali bisi biliyorum, ama 250-350tl arasindaydi bunlar... Adam eurodolar geveledi falan. Oyle olsa bile kur artisi son aliciya bu kadar yansitilmamali. 2 kat artan bir kur da yok ortada. Bir de merrell yani. Hem de cirkindi ayakkabi. Meh Sonra gecen sezondan kalan north face buldum hem de şik 220 kaatti. Daha almadim bisey ama takip ediim bu konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Columbia ve NorthFace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Decathlona git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 columbianın spor ayakkabıları iyi mi? Delik delik tabanı falan vardı neydi anlamadım outdoor sanırım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 azcık daha spor dursa şunu alacaktımda burun kısmını dar yapmışlar o kadar spor durmuyor http://www.dockersturkey.com/dockers-217101-kahve-erkek-ayakkabi-2207-14-B.jpg rengi uyarsa bu var gene dockers. su geçirmez http://cdn.ayakkabionline.com/media/catalog/product/cache/1/image/494x494/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/2/5/257_213181M-361-1.jpg pantoloncu dockersla alakası yok "dockers by gerli" bu ama iyi ayakkabıları. outdoor modellerine bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 bugün decathlona gittim baya süper market gibi bişeymiş. direk git bulursun mutlaka. kafayı yedim dolaşırken herşey var kaliteli. şundan 2 tane aldım http://www.decathlon.com.tr/forclaz-20-erkek-polar-id_8317190.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Merrell Moab Rover Mid modeline bak, hem verdiğin modellere nazaran daha insancıl, hem de ben henüz kaydırmayı başaramadım. Su geçirmemesine henüz bir şey diyemeyeceğim, o konuda deneyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 kılık kıyafet topiği açıcam korkuyorum bu kadar zevksiz arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar