aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 su icecekleri zaman acip kapiyosun diye dusundum ben, surekli calisana olmaz. ya da kedi su icmeye gelince calisan sensorlu bisey yaparsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 ulan bi tek benim kediler mi nefret ediyor heralde akan sudan nedir. üçü de acayip tırsıyor çeşmedir vs görünce bi gerginlik bi savaşma çabaları böyle durduk yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 ben de anlamadim kedi neden akan su arasin, sacma bi huylarini daha ogrenmis olduk, kedilerin abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 meraktan baya ya. benimki musluk suyundan çok korkuyor ama her seferinde musluk suyuna geliyor asdasd. insan gibiler, salak saçma şeyler hoşlarına gidiyor. hipsterlar neden varsa, kedilerde ondan böyle abuk zubuk şeyleri seviyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Fistan said: aynı suyu döndürdüğün sürece suyu taze tutamazsın kedi köpek suluğunda (tu) SABAH BERİ BUNU ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM üff caps açıkmış üşendim la düzeltmeye neyse mesaj gider en azından sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 kedileri şımartmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Auril said: Fistan said: aynı suyu döndürdüğün sürece suyu taze tutamazsın kedi köpek suluğunda (tu) SABAH BERİ BUNU ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM üff caps açıkmış üşendim la düzeltmeye neyse mesaj gider en azından sdf Bizim ev çok tozlu, en azından tozu vs filtreler suyun içinden. Ayrıca suyun akmasının getirdiği bi yanılsamayla kediler daha taze olduğunu düşünebilir suyun. Bi de hayvanların salyası da akıyo suya, o da bi nebze filtrelense güzel olur falan filan. Bi de abso da yazmış, onlarca kullanıcı yorumu da var kedinin su içmesini arttırdığı yönünde. 30 40 lira bunu denemeye değer bence içime sinerse. Bana daha fazla su içmesini sağlama ihtimali yüksek geliyo çünkü gözlemlediğim kadarıyla kedileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 ya su hergün filtrelenecekse gogogogo ama öyle şelale yapayım haftada bir temizlersem ohooooo olursa olmaz o iş yanlız wtf timeline falan oldum bunu yazarken sittir amk wtf is gooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 En azıondan durgun su olmasından ve çok daha fazla mikrop üremesinin önüne geçebiliyorsun ve suyun oksijen miktarı ciddi artıp bir yandan da filtre olmuş oluyor. Aslında en basiti kovanın kenarına akvaryum pompası takıcan o 1 karış yukarıdan dökecek suyu. Hem filtre hem de su havalanmış olacak. Auril said: Fistan said: aynı suyu döndürdüğün sürece suyu taze tutamazsın kedi köpek suluğunda (tu) SABAH BERİ BUNU ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM üff caps açıkmış üşendim la düzeltmeye neyse mesaj gider en azından sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Bu nedir neye yarar nasıl çalışır? Fistan said: şöyle bişey al tertemiz içsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 şebekeye bağlıyorsun ortadaki dile burnunu değdirince hayvan su akıyor çekince duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Evi su bastırır bu riskli yav veya küvetin içine koymak lazım. Elbette bir de bunun kedi boyuna uygunu gerekli hehe genelde büyükbaş içinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 http://www.amazon.com/PetSafe-FWB-RE-Drinkwell-Original-Fountain/dp/B00063446M 30 dolar. yurtdisindan kargilatirsaniz. turkiye fiyatlari yuksek. ben bu tur projelerin evde yapilmasini destekleyen bir insanim ama sokulebilir yapmaz iseniz kapali sistemde hijyeni saglayamazsiniz. alin gecin. mumkunse original degil ek hazneli olani oneriririm. hem daha sessiz. hem temizligi biraz daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Bizde drinkwellin en ufağı var süper bir alet ama temizlemesi işkence. Hem aleti hem pompasını temizlemeyi çok daha pratik yapabilirlerdi. Ne el giriyor ne fırça doğru dürüst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 original var bende de. pompa les gibi oluyor zaten, ve onu temizlemek pek mumkun degil. cunku makinaya falan atamiyorsun, islatmaman gerekiyor. diger kucuk parcalari ve tepe su haznesinin dibini eski dis fircasi ile temizlemeye calisiyorum ama bulasik makinasinda da yikasan her kosesine ulasamiyorsun. alinirsa paraya kiyip original in bir ust modelini almak lazim. ama onda bile ayni sorunlar muhtemelen surecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 bir de original cok ucuz digerlerine gore (ben 30 dolara almistim zamaninda yurtdisindan gelirken) ama o motor kafa sisiriyor, surekli takili birakamiyorsun. ust modeller daha sessizmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 İki üç haftada bi beyaz sirkeyle ya da %70lik alkolle falan çalıştırırsan motorun içi de bi nebze temizlenir aslında. Ama tabi benim ilk tercihim içi temizlenebilir/filtrelenwbilir bi motor almakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Motor temizlemesi bence en kolayı malum akvaryumla uğraştığımdan o kısmını biliyorum. Ama geri kalan cihaz temizliği baya can sıkıyor yani ince yosun oluyor 4*5 günde. Arada sirkeli suyla çalıştırıyorum ama o sadece mikropları öldürüyor yorunlar gene elle veya fırçalamaya kalıyor ve dediğim gibi aleti iç dizaynı bunu adam gibi yapabilmek için cok dar ve girintili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 http://cdn.instructables.com/FBF/W2NX/68SEP27XMTJ/FBFW2NX68SEP27XMTJ.MEDIUM.jpg Şunda her detay temizlenebilir, hatta motor hariç her şe makineye bile atılabilir üç günde bir. Çünkü motor hariç tek parça va shdgffs. Ama bu motor nasıl temizleniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Motor gürültüsü çok önemli, durmadan çalışacak bir şey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Drallın koyduğunun bir değişik modeli diyebiliriz. Su seviyesi ayarı ve depolaması kısmen ayarlanabiliyor kaplara göre :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 heyvan bundan nasıl su içecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 o şelale motorla olur da yine devir daim yaptigi icin aynı su filtrasyon falan işe yaramaz suyu da azaldığında direk motoru bozulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Absolut said: Drallın koyduğunun bir değişik modeli diyebiliriz. Su seviyesi ayarı ve depolaması kısmen ayarlanabiliyor kaplara göre :P Bu da çok mantıklıymış. Daha şık bi hale de getirilebilir. Hatta depo gibi olan kısmın üstü kapatılabilir, yalağı daha ince uzun bişey yapıp deponun da yalaktan dökülen kısmı hariç kısımlarını kapasak hem daha az tozlanır, hem de kedilerin bi delirişte etrafa su dökme ihtimali azalabilir. Bence bu topicte onca baltaya rağmen güzel fikirler filizleniyor sdf Bi de su zaten sürekli kontrolüm altında olcak. Bu aleti bırakıp bi hafta eve gelmeyeceğim zamanlar için değil, günlük kullanım için istiyorum. Depodaki suyun bitmesine izin vermem yani. Ya da su hiç ekleme yapılmadan iki hafta dönsün dursun istemiyorum. Filtreleme sistemi de içme suyundan kılı tozu filtrelesin, bi de salyadaki bakteriyi filtrelese güzel olur ama filtrelemese de olur modunda bişey olsun istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Bunun tamamen dolu halde 1 kediyi rahatlıkla 3-4 gün idare edebileceğini biliyorum. Elbette bu süreyi kapların miktarını arttırarak değiştirebilirsin. Temizlik olarak kıl tüy vs temizler hatta kömür filtresine göre baya bi başka şeyide temizler ama genede aynı suyu çok fazla bekletmemek lazım tazelemeden. Tek negatif yanı biraz ses yapabilir ki onuda kullandıkça suyun akma noktasına plastik bi yatay yüzeyle kaydırak gibi bişi halledilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar