chrome Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 acil olarak yüksek çözünürlüklü tepeden çekilmiş büyükada fotoğrafı lazım bana ama min hd fotoğraf ya da 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 google çekmiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 hepsi düşük çözünürlüklü olm öküz değiliz bulamasam rica etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 https://www.google.com.tr/search?q=b%C3%BCy%C3%BCk+ada&biw=1315&bih=766&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIzuHW4PayyAIVQY8sCh3PvwV8#q=b%C3%BCy%C3%BCk+ada&tbm=isch&tbs=isz:l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 http://cdn.pbrd.co/images/1dRCumby.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 çabuk buyukadafotosu diye aratman lazimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 uydudan çekeyim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 abi.... abilerim.... google da yok o hq fotoğrafların hiç biri ada nın tepeden çekilmiş kullanışlı fotoğrafı değil. maps ten alıp koyduğunda da çözünürlük yetmiyor, olsa zaten ben kullanırdım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/81/B%C3%BCy%C3%BCkada.JPG tepeden çekilmiş, yüksek çözünürlük hayır google'da yoksa burada kimden çıkmasını bekliyorsun ki harita ot bok var fotoğraf istemiyorsan bir sürü linkte 720p üzeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 gördüm bunu bro da, çok isli bu da olmaz. pastanın üzerine bastırıcam güzel bir şey olması lazım. böyle pis uçak camından fotoğraf olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 yaa arkadaş evden çıktım makina ile fotoyu çekmeye gidiyordum yoldan döndüm sizin yüzünüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 gradient uygulayıp lekeleri silmen 10 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 chrome said: abi.... abilerim.... google da yok o hq fotoğrafların hiç biri ada nın tepeden çekilmiş kullanışlı fotoğrafı değil. maps ten alıp koyduğunda da çözünürlük yetmiyor, olsa zaten ben kullanırdım onu. maps'ten parça parça alıp birleştirmen en kolayı gibi görünüyor. 10-20 tane zoom yapıp al screenshot, onları birleştir sonra. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 kiz meselesi etkilemek icin iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 abi ben bilmiyorum fotoşok, inşaatçıyım ben paint bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 cia'den bir arkadaş vardı forumda. O satalayta bağlanıp çekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Isli fotografi issiz hale getirmek kolay ya. Pastanin ustune hd mi basiyolar lan nasil teknoloji o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 çak bir filtre koy, pastada ne detayı görünecek allahasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 chrome said: abi ben bilmiyorum fotoşok, inşaatçıyım ben paint bilirim sen teker teker zoom ile çek, birleştiren bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 hep boyle gunler icin masaustunde kusbakisi buyuk ada fotografi tutuyordum, eve gidince atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 pasta makinesinin dpi i kac lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 200 topkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 offffff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 büyükada'yı mı satıcan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 abi zaten bok gibi basıyolar pastaya raat ol. sen sitediğin açılı resmi ver zaten o bile kötü çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar