Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 niye sildiniz ne güzel yardırmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Llama said: RamsesII said: bir dahakine panpa, sen hep meşgulsun olm kızlarla takılmaktan bizi mi görür gözlerin ben kızlı ortama girdim de ne zaman sana gelme lan dedim inadına peşimde sürüklemedim mi lan seni ? tamam olm sitem yapma hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Llama said: imamizer senin işin yok mu abi işsizlikle alakalı değil ki, adam haklı ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 offf sayfa sonunda kaldım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 İmam çok ayıplı konuşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 http://i.imgur.com/bEFMpr7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 evet abi böyle böyle kafası ezilmeli yılanın başı ufakken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 @Aluriel HAHAHA yazı direkt penetration kazandı böyle yapınca asdaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 ABİ SLKDJBNJKLSDFNSKDJFSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 execute basmış adam direkt asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 ben artık bu adam yerinde olsam yazmam foruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 lan bi düzgün fotoğrafını koysan belki kurtarcan ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 niye ben cok begendim bu fotografi james bond gibi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 son iki yorum +2 araya oski girmiş llama ve sanssizsansli in yorumlarına +2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 AHAHAHAHAHAHAAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Selam, Bu foto olayi devam ederse saglam ban wave gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Aluriel'in ki caps olmuş artık plz onu bırakın :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 aluriel blekaysın yavercik.jpg'inden sonra gördüğüm en iyi criti vurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 RamsesII said: Lord_Argos said: Şu aralar aklımı kurcalayan soru. İyi öpüşmeyen kadınların genellikle yatakta da çok başarılı olamadığını gördüm. Ancak iyi öpüşenlerin daha iyi seviştiğine dair bir teorim var. olm, at sahibine göre kişner ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Ahahah son resim super, fakin saved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 di said: Selam, Bu foto olayi devam ederse saglam ban wave gelicek. adam kendi koymuştu foruma bu resmi. biyerlerden bulup feysbuktan çalıp falan koyulmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 balonun fotolardan birinin altına xesxe sevişebilsem yazıp atasım var aslında ama yemedi asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 public ortamda tiple dalga geçmek amacıyla foto koyulmasını malik ve roket adam haricinde tasvip etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 adam kendi koydu lan foruma bu fotoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Vingthor said: di said: Selam, Bu foto olayi devam ederse saglam ban wave gelicek. adam kendi koymuştu foruma bu resmi. biyerlerden bulup feysbuktan çalıp falan koyulmadı. Adam sikayet ediyor, biz siliyoruz, siz koymaya devam ediyorsunuz, adam sikayet etmeye devam ediyor. Sikinti burda. Hani bi kisi koysa, gulunse, sonrasinda silinse ya da silinmese tamam da, sadece su konuda bile 4-5 kere post edilmis. Hem baydi hem de cyber bully'likte cigir acildi. Her sikayet mesjaina tikladigimda karsima cikmasini saymiyorum bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar