Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpek arıyorum.


BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar. Sahiplenmek için köpek arıyorum. Benim iş saatlerim gece uzun saatlere sürdüğü için kız arkadaşım evde tek kalmaya korkuyor ve ona arkadaşlık edecek minik cins bir köpek arıyoruz. Tercihimiz yavrudur.

Barınaklara filanda bakmaktayız ama tanıdık birinin elinden almak daha güzel olur.

Öncelikli tercihimiz pug veya french bulldog tur. Bana kalsa herhangi bir köpek olur ama kız arkadaşımın isteği bunlar.

Evim Beşiktaşta bahçeli bir ev ve daha önce bir çok köpeğe bakmışlığım var. Çiftlik evimiz filanda bulunmakta.

Eğer sahiplendirmeyi düşünen varsa beni öncelik listesine katarsa sevinirim. İsteyen sahiplendirmeden önce gelip evimizide görebilir.

Teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bin euroluk köpeği sahipelenebilirseniz bana da sahiplenin alırım sdfs

bu arada ben daha taze sokaktan sahiplendim dayanamadım. bi an sana teklif edesim gelmedi değil 2 hafta oldu alalı. ama insan bırakamıyor. bu arada sahiplenme aslında köpek yaralı olduğu ve tedavi olması gerektiği için oldu. eve sokunca bırakamadık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pug yada french bulldog da almaz korkyuda işte kendini sevdirerek kafayı meşgul eder. Barınaktan ancak kırma kurt yada golden falan bulabilirsiniz. French bende baktım baya, sahiplerini bulup yavru iken almak gerekiyor onlar da para ile satıyor çok iyi tanıdığın değil ise.
Burda üsküdar da var french bulldoglu bi amca da hiç pas vermiyor adam o kadar köpeği sevdik falan.
Bulursan buraya yazarmısın bende bakıyorum bir yandan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bi komşu french bulldog buldu ya 2 yaşındaydı ama, sahibi baya kötü bakmış hayvan 50m yürüyemiyodu nefes nefese kalıp devriliyodu. Zayıflattı onu, yavaş yavaş kondisyonunu toparladı derken artık kmlerce yürüyebiliyo hayvan. Arayan bulur, çok fazla para verip kötü bakan hayvan sahibi var. Onlardan kurtarın köpekleri, varsın yavru olmasın ille cins arıyosanız da :)

Bi de yukarıda yazdım saf pekinese vardı bildiğin. Diğerleri de bulunur barınaktan acelen yoksa
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün sabah Beykoz hayvan barınağına gidip köpeğimizi almış bulunmaktayım. Orada çok güzel köpekler var ve hepsi iyi durumda gözüküyor. Bakıyorlar yani hele iki tane husky vardı çok güzellerdi ama ayrılmıyorlarmış. Tek tek bağışlamışlar hiç susmadan 3 4 gün ağlamışlar ayrıldıkları için geri getirmişler filan. Her çeşit köpek vardı.

Ben ise orada bulunan en mutsuz köpeği aldım :) . Eski sahibi köpeğe çok kötü davranmış, dayaklar, havluyla dövmeler, kemerle dövmeler vs filan. Tüm köpekler kendini göstermek ve sevdirmek için öne çıktığında bu yavrucak arkada mutsuz mutsuz oturuyordu en çok onun bir aileye ihtiyacı olduğunu düşünüp onu aldım.

Şöyle güzel bir dişi kendisi. Pointer / Dalmaçyalı kırması sanırım çok uslu ama şu anda çok korkak bir köpek. Elimde bir şeyler yanından geçince bile hemen köşeye sinip hafifçe ağlamaya başlıyor. Eski sahibinin (küfürler küfürler ...) nese.

Şöyle koyayım daha ismini koymadık bugün aşısı yapıldı, defteri çıkarıldı.



Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...