Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Microsoft Event 2015

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
surface pro 3 şu an overkill, surface pro 4 overkill'in overkill'i oluyor artık. sp3 kullanan adamın upgrade yapmak için sebebi yok, şımarıklık. book diğer yanda tamamen yeni bir segment ve çok iyi görünüyor.
Mesaj tarihi:
Espiri tabi, ben begendim aleti.

Donanim ozellestirmelerini gormek isterim ama.

Discrete graphics deyip gt 940 koyuyolar intel 6k dan bile kotu
Mesaj tarihi:
Abi ne kararsız kaldım ya :(

Air var bende 3G yok ve 32 giga yetersiz geliyor. İş için de kullanacağım.

Yoğun olarak Excel ve PowerPoint'i kullanıyoruz.

Yeni iPad Pro, Surface Pro 3, MacBook Air derken bir de bu geldi şimdi.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

mbp'den iyi abi zaten alet, biri surface demen gerek

Kaat uzerinde exper hepsinden iyi abi.

O yuzden kaadi kalemi birakip iphone mbp falan aliyoruz
Mesaj tarihi:
kağıt üzerindelik bir durumu yok ki, kullandığı her şey şu an piyasada zaten. windows 10 çok iyi, hardware surface'dan piyasada çok iyi, dokunmatik topnotch, kalem yine kendi segmentinde en iyilerden.
Mesaj tarihi:
1 yil oluyor, Surface pro 3 kullaniyorum. 4 un lansmanini merak ediyordum, hani "keske sunlar soyle olsa" dedigim bir iki sey eklemislermidir diye..sp4 gayet tatli gozukuyor ama upgrade etmeyecegim, sadece yeni klavyeyi alirim (renk degistirmek icin bahane :) )

Ote yandan, Surface Book tam istedigim cihaz olmus. Eksik bir yan bulamadim fiyat/form/performans olarak.

Steve Ballmer gittikten sonra su yeni kel, gozluklu egzantirik konusan abi inanilmaz toparladi Msoftu 2 yil icinde. Darisi Apple'in, Johnny Ivesin basina..

Bundan 12 ay sonra, SBook 2 ve Sp5 inanilmaz iyi cihazlar olacak. Gozden kacmasin, telefonun desktop operate etmeside inanilmaz bir olay. 1-2 seneye cillop hale gelir bu gaz ile.

(tu)
http://www.youtube.com/watch?v=XVfOe5mFbAE
Mesaj tarihi:
Haklısın fazla iyimser bir tahmin olmuş. Düşüşte olmaları doğal piyasada telefonları yok. App hadisesini düzeltir bir dahaki jenerasyonda da daha şık bir dizayn yaparlarsa neden olmasın. Piyasada rekabet lazım.
Mesaj tarihi:
kendi duzeltebilecekleri cok bisey yok, market share olmadigi iicn devler ugrasmiyo, ya uber tesvik yapmalari lazim, ya kendileri oturup her app'e alternatif yapmalari lazim, ya da cok fantastik exclusive biseyler eklemeliler.
Mesaj tarihi:
Sf4 un yeni klavyeyi ben dusunuyorum almayi, trackpadi baya fazla kullaniyorum, ve ciddi yoruyor artik ufak olmasi, hemde renk degistiresim var su anda mor kullaniyorum ve asinmaya basladi, siyah yada koyu yesil baya guzel duruyor hehe. Onun disinda tuslar biraz daha clicky imis, ki bu sevdigim birsey.

Fingerprint sscanner simdilik sadece US imis, pekde ilave para veresim yok zaten normal olanindan alirim eger alirsam. Cikinca karar vericem.

En cok merak ettigim bu "Hybrid cooling" olayi.. Yeni modelde, sf3'de ki throttling olayini cozmusler ise cidden helal olsun adamlara.

Cuce, katiliyorum, zaten anlamadim bunca yildir neden kimse satin almadi wacomu, Samsung'da sadece %5 mi ne aldi galiba..
  • Yeni Oluştur...