Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Microsoft Event 2015

Borastus

Öne çıkan mesajlar

1 yil oluyor, Surface pro 3 kullaniyorum. 4 un lansmanini merak ediyordum, hani "keske sunlar soyle olsa" dedigim bir iki sey eklemislermidir diye..sp4 gayet tatli gozukuyor ama upgrade etmeyecegim, sadece yeni klavyeyi alirim (renk degistirmek icin bahane :) )

Ote yandan, Surface Book tam istedigim cihaz olmus. Eksik bir yan bulamadim fiyat/form/performans olarak.

Steve Ballmer gittikten sonra su yeni kel, gozluklu egzantirik konusan abi inanilmaz toparladi Msoftu 2 yil icinde. Darisi Apple'in, Johnny Ivesin basina..

Bundan 12 ay sonra, SBook 2 ve Sp5 inanilmaz iyi cihazlar olacak. Gozden kacmasin, telefonun desktop operate etmeside inanilmaz bir olay. 1-2 seneye cillop hale gelir bu gaz ile.

(tu)
http://www.youtube.com/watch?v=XVfOe5mFbAE
Sosyal ağlarda paylaş

Sf4 un yeni klavyeyi ben dusunuyorum almayi, trackpadi baya fazla kullaniyorum, ve ciddi yoruyor artik ufak olmasi, hemde renk degistiresim var su anda mor kullaniyorum ve asinmaya basladi, siyah yada koyu yesil baya guzel duruyor hehe. Onun disinda tuslar biraz daha clicky imis, ki bu sevdigim birsey.

Fingerprint sscanner simdilik sadece US imis, pekde ilave para veresim yok zaten normal olanindan alirim eger alirsam. Cikinca karar vericem.

En cok merak ettigim bu "Hybrid cooling" olayi.. Yeni modelde, sf3'de ki throttling olayini cozmusler ise cidden helal olsun adamlara.

Cuce, katiliyorum, zaten anlamadim bunca yildir neden kimse satin almadi wacomu, Samsung'da sadece %5 mi ne aldi galiba..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...