bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 surface pro 3 şu an overkill, surface pro 4 overkill'in overkill'i oluyor artık. sp3 kullanan adamın upgrade yapmak için sebebi yok, şımarıklık. book diğer yanda tamamen yeni bir segment ve çok iyi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Vurur yuze ifadesi, surface book 1500$ bi tanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 MBP ile aynı fiyat aralığı değil mi işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Evet biri mbp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Espiri tabi, ben begendim aleti. Donanim ozellestirmelerini gormek isterim ama. Discrete graphics deyip gt 940 koyuyolar intel 6k dan bile kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Abi ne kararsız kaldım ya :( Air var bende 3G yok ve 32 giga yetersiz geliyor. İş için de kullanacağım. Yoğun olarak Excel ve PowerPoint'i kullanıyoruz. Yeni iPad Pro, Surface Pro 3, MacBook Air derken bir de bu geldi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 mbp'den iyi abi zaten alet, biri surface demen gerek ipad pro iş kullanımına uygun değil, tablet işletim sistemi var. diğerlerinin hepsi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Ofiscinin velinimeti gibi bisi bu heralde. Buyuk ihtimal office free olur icinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 bingildak said: mbp'den iyi abi zaten alet, biri surface demen gerek Kaat uzerinde exper hepsinden iyi abi. O yuzden kaadi kalemi birakip iphone mbp falan aliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 kağıt üzerindelik bir durumu yok ki, kullandığı her şey şu an piyasada zaten. windows 10 çok iyi, hardware surface'dan piyasada çok iyi, dokunmatik topnotch, kalem yine kendi segmentinde en iyilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Esh said: Buyuk ihtimal office free olur icinde ama bu çılgınlık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 office paralı surface pro'da, 1 ay beleş veriyiler o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 1 yil oluyor, Surface pro 3 kullaniyorum. 4 un lansmanini merak ediyordum, hani "keske sunlar soyle olsa" dedigim bir iki sey eklemislermidir diye..sp4 gayet tatli gozukuyor ama upgrade etmeyecegim, sadece yeni klavyeyi alirim (renk degistirmek icin bahane :) ) Ote yandan, Surface Book tam istedigim cihaz olmus. Eksik bir yan bulamadim fiyat/form/performans olarak. Steve Ballmer gittikten sonra su yeni kel, gozluklu egzantirik konusan abi inanilmaz toparladi Msoftu 2 yil icinde. Darisi Apple'in, Johnny Ivesin basina.. Bundan 12 ay sonra, SBook 2 ve Sp5 inanilmaz iyi cihazlar olacak. Gozden kacmasin, telefonun desktop operate etmeside inanilmaz bir olay. 1-2 seneye cillop hale gelir bu gaz ile. (tu) http://www.youtube.com/watch?v=XVfOe5mFbAE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Bana ms apple'ın ağzına yüzüne vurmuş gibi geldi, bu nesilde değil belki ama gelecek sene telefonda da yakalarlar gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 ayrılma olayı iyiymiş, teknolojiyi bir adım ileri götürmüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 telefon isi zor, hele 1 sene icinde yakalamasi imkansiz. market payi da dususte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Haklısın fazla iyimser bir tahmin olmuş. Düşüşte olmaları doğal piyasada telefonları yok. App hadisesini düzeltir bir dahaki jenerasyonda da daha şık bir dizayn yaparlarsa neden olmasın. Piyasada rekabet lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 kendi duzeltebilecekleri cok bisey yok, market share olmadigi iicn devler ugrasmiyo, ya uber tesvik yapmalari lazim, ya kendileri oturup her app'e alternatif yapmalari lazim, ya da cok fantastik exclusive biseyler eklemeliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Usa icin Apple %44.1 Microsoft %2.9 Market paylasimi.. Telefonu unutsunlar baya bir sure simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Sam said: ayrılma olayı iyiymiş, teknolojiyi bir adım ileri götürmüşler. abi asusun tabletleri vardi transformer mi ne 5 sene once aynisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Sam zamani dondurmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 donanımlar ve fiyatlar açıklanmış aletler çok iyi surface pro 4'un yeni keyboardu almaya değer mi bakan var mı farklılıklarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 wacomu samsung yerıne mc kapsaydıda dam gıbı cizim teknolojiside olsaydı keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Sf4 un yeni klavyeyi ben dusunuyorum almayi, trackpadi baya fazla kullaniyorum, ve ciddi yoruyor artik ufak olmasi, hemde renk degistiresim var su anda mor kullaniyorum ve asinmaya basladi, siyah yada koyu yesil baya guzel duruyor hehe. Onun disinda tuslar biraz daha clicky imis, ki bu sevdigim birsey. Fingerprint sscanner simdilik sadece US imis, pekde ilave para veresim yok zaten normal olanindan alirim eger alirsam. Cikinca karar vericem. En cok merak ettigim bu "Hybrid cooling" olayi.. Yeni modelde, sf3'de ki throttling olayini cozmusler ise cidden helal olsun adamlara. Cuce, katiliyorum, zaten anlamadim bunca yildir neden kimse satin almadi wacomu, Samsung'da sadece %5 mi ne aldi galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 pad baya averaj zaten deneyim olarak, boyutundan öte. onu geliştirdilerse bana yeter, bende siyah var, siyah alma. renkli al, şanın yürüsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar