tiLi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 bottleneck :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 bottleneck diye bir olay var, netten araştırabilirsin detayları. cpu ile gpu hızı paralelliğini belli bir noktadan sonra yitirdiğinde gpu tam performans veremiyor. çok dar bir borudan gpu'nun baraj suyu akıtmaya çalışması gibi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 vay arkadaş ben de bundan korkuyodum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 senin oynayacağın hiçbir oyunda bottleneck seni high'dan medium'a zorlamaz. gpu olarak 970 al ama başka bir şeye verdiğin paraya yazık günah. mmo oynarsan performans patates oluyor cpu ağırlıklı olduğu için istersen en iyi ekran kartını tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 sonuçta şimdikinden hızlı olur ama ya. sonra da cpu alırız artık :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Bence 970 ve üstü e.kartı düşünüyorsan o işlemci ile yol alınmaz. Seni sınırlayacaktır. Sağlam bir o.c ile iş görebilir (3.9ghz-4.2 gibi) bottleneck yapar mı stok hız ile emin değilim ama şurada yazılar var. sistem düşmanı oyunlarda zorluk çıkarır. Daha çok donanımla uğraşan arkadaşlar var burada daha detaylı yazarlar. x6 ile de devam edebilirsin ama spor araca lpg gibi olur http://linustechtips.com/main/topic/396178-will-an-amd-1090t-bottleneck-a-gtx-970/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Black-ice said: işlemci de anakart da eski işlemci: amd athlon x6 1090t anakart: Asus M4A88TD-V Evo/USB3 amazon süper fikir ama taksitsiz almak kasar gibi beni o yüzden olmayacak gibi. heralde 9600 fln alıcam. oha bende de aynı işlemci var ve ekran kartı bakıyorum 1 haftadır alsam mı falan diye. açıcaktım topik eline sağlık dfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Bottleneck donanim dunyasinin burak-selcuk ikilisi gibi. Cok abartiliyo ama aslinda alt-orta segmentte goze batacak bir sorun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 alınır mı diyosun yankı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 970 de bir sneijder degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 benim anakart blekaystan kötü ama sanırım GA-790FXTA-UD5 işlemci de buymuş 3,20 gigahertz AMD Phenom II X6 1090T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 black 970 i tak, o yazdığın oyunların hepsini o işlemci ile* en üst ayarda oynarsın için rahat olsun. yeni seri işlemciler çıktı. anakart-ram her şey değişmesi gerekiyor kabaca ekran kartı dışında. onlar ucuzladığında alırsın tam takım olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 bende i7 2600k var işlemci. 970 alsam bottleneck olmaz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Vingthor said: alınır mı diyosun yankı 970 alinip bi sene sonra da cpu mobi upgrade i yaparsiniz iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Abi neyi hangi ayarda oynadiginiza da bagli bottleneck 970le zaten ultra cozunurlukte 60fps yi gecemeyecegin girla oyun var. Yeni nesil cpu ile de highda 100 leri gorursun diyelim, senin cpu ile 95 olur , hicbir fark algilamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 60 fps nedir benim derdim arma3'ten 40 fps alayım bana yeterli zaten. mediumda da fallout4 falan oynayayım tamam beklentim bu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 aynen abi 20 fps ile 30 saat witcher oynadım ya. oyundan soğucam böyle giderse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 witcher gpu ağırlıklı. fallout zaten patates ötesi, kasmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 970 alın geçin. 2 yıl sonra eskidiğinde yeni nesil kart yerine ucuza bi 970 daha alıp SLI yapılır, bi 2 yıl da o götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Ben haftaya donunce iki tane masaustu saticam, onlari bekleyin. Belki parca parca satarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 araya ben de bir soru sıkıştırayım. LG 34UC97 34" Curved LCD Monitor çok hoşuma gitti f/p olarak nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Esh said: Ben haftaya donunce iki tane masaustu saticam, onlari bekleyin. Belki parca parca satarim parça satarsa işlemci ve ana kart rezerve ne yazık ki ^____________________________________________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Rezerve mezerve yok açık arttırmaya gider iyi olan kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 yooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 eş ekran kartı ne sat bana plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar