Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerikadan Basketbol Topu

Mithat

Öne çıkan mesajlar

http://www.wilson.com/x/basketball/

Wilson X diye bir basketbol topu çıkmış , bildiğin attığın her şutun kaydını tutuyor. 200 dolarmış ve eğer yanlış anlamadıysam sadece amerikaya gönderimi bulunuyor.

Bunu almama yardımcı olabilecek birileri varsa üzerine komisyon ile alabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya 1-2 tane sayma 100 tane sayma falan önemli değilde , sonuçta bu topla 100k atış yapabiliyorsun , birike birike 100k olduğunda sana sahanın neresinden ne kadar atmışsın ne kadarı kaçmış ne kadarı girmiş gösteriyor böylece nereden zayıf atıyorsun öğrenip oraya çalışabilirsin veya nereden iyi atıyorsun öğrenip mükemmelleştirebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya hobi olarak oynuyorum sonuçta 100k şut çekeyimde aman Michael Jordan olayım gibi bir durum yok . İnsanlar hobilerine aşağı yukarı bu kadar para harcıyor ya , mekanik klavye hastası olup ne kadar para harcıyor adam ben son 10 senedir laptopın klavyeyleyim , kulaklık hastası oluyor benim iphone ile gelen kulaklığı kullanıyorum adam kaç yüz lira harcıyor . Onun gibi bişi , hobi olduğundan önemi artıyor ama amerikadan buraya getirtemiyorum işte, güvenilir kaynak yok hiç , bir iki tane amerikadaniste falan tarzı şeyler buldum ama onlarada güvenemedim . Bu yazıda imla falan kullanmadığımı farkettim çok karışık iğrenç yazmışım ama düzeltmekle uğraşamıcam okuyup kör olun.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

nereye 100k atış yapıyor ya, 100 atsan kolun kalkmaz o gün

La haftada 4 gün 250 serbest atış yapıyorum ben antreman olarak. Ki tırt atışları saymazsak bu 400 gün eder. 110 kilo ayı gibi şişman hımbıl herifim ben 250-300 arası atış yapıyorsam haftada 4 gün normal bir insan çok rahat 1k atış yapar hergün eğer isterse.
Sosyal ağlarda paylaş

İşsizi bilmemde vardiyalı çalışan biri olarak ben günde 8 saat çalışıyorum bir 1 saat falan yola gitse 9 saat eder , 8 saat uyumuyorum ama hadi 8 saat uyuyorum diyelim 17 saat eder , 7 saat daha kalıyor geriye , niye 1 saatimi spora eğlenceye falan ayırmayayım ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

dreagloth said:

nereye 100k atış yapıyor ya, 100 atsan kolun kalkmaz o gün

La haftada 4 gün 250 serbest atış yapıyorum ben antreman olarak. Ki tırt atışları saymazsak bu 400 gün eder. 110 kilo ayı gibi şişman hımbıl herifim ben 250-300 arası atış yapıyorsam haftada 4 gün normal bir insan çok rahat 1k atış yapar hergün eğer isterse.

la senin matematiğini yiyim. adam sayaçlı top almakta haklı. yaşlanınca şundan al sen

Sosyal ağlarda paylaş

hobiyi geçtim, arkadaşlarla oynarken daha iyi olayım diye bile düşünüp çalışsan günde 1000 şut falan atmazsın lan hayatta. anca profesyonel isen atarsın veya işte o yolda isen. hatta o zaman bile 1000 atmıyorlar, max 500 falandır.

ha topun sayması bence güzel ayrı konu da, günde X şut olayına takıldım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...