Mithat Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 http://www.wilson.com/x/basketball/ Wilson X diye bir basketbol topu çıkmış , bildiğin attığın her şutun kaydını tutuyor. 200 dolarmış ve eğer yanlış anlamadıysam sadece amerikaya gönderimi bulunuyor. Bunu almama yardımcı olabilecek birileri varsa üzerine komisyon ile alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 200 bana ver ben tutarım istatistik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 girip girmediğini anlamak için potada da bişey olması gerek miyor mu? Bakmadım siteye ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 o değil de kulaklıkla basket oynamak nasıl kötü bir fikir. hoş o özelliği illa kullanmana gerek yok tabi. bu arada file sesinden anlıyor sanırım basket olduğunu, türkiye'deki potaların %99'unda file olmadığından düzgün çalışmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 bu topu alan adam gider salonda oynar zaten sokakta yamuk potada oynamaz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Baya aptalca birşey ya. Oldschool takılmak varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 baya iyiymiş. profesyonel olma yolundakiler için falan harika yani antrenman yaparken. oturup sayacağına, o senin için sayıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 napıcan ki sayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Ya 1-2 tane sayma 100 tane sayma falan önemli değilde , sonuçta bu topla 100k atış yapabiliyorsun , birike birike 100k olduğunda sana sahanın neresinden ne kadar atmışsın ne kadarı kaçmış ne kadarı girmiş gösteriyor böylece nereden zayıf atıyorsun öğrenip oraya çalışabilirsin veya nereden iyi atıyorsun öğrenip mükemmelleştirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 veya 100k atış yapmışım ne işsiz adamım da diyebilirsin alma bence moralini bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 nereye 100k atış yapıyor ya, 100 atsan kolun kalkmaz o gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 sahanın neresinden ne kadar attığını nasıl gösteriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 gören nba de oynuyor zannedecek, napacan dayı oğlu istatistiği falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Guzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 basketten ekmek kazanıyorsan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 adidas futbol topu için yapmıştı baya zaman önce demek basket içinde yapılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Ya hobi olarak oynuyorum sonuçta 100k şut çekeyimde aman Michael Jordan olayım gibi bir durum yok . İnsanlar hobilerine aşağı yukarı bu kadar para harcıyor ya , mekanik klavye hastası olup ne kadar para harcıyor adam ben son 10 senedir laptopın klavyeyleyim , kulaklık hastası oluyor benim iphone ile gelen kulaklığı kullanıyorum adam kaç yüz lira harcıyor . Onun gibi bişi , hobi olduğundan önemi artıyor ama amerikadan buraya getirtemiyorum işte, güvenilir kaynak yok hiç , bir iki tane amerikadaniste falan tarzı şeyler buldum ama onlarada güvenemedim . Bu yazıda imla falan kullanmadığımı farkettim çok karışık iğrenç yazmışım ama düzeltmekle uğraşamıcam okuyup kör olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 dreagloth said: nereye 100k atış yapıyor ya, 100 atsan kolun kalkmaz o gün La haftada 4 gün 250 serbest atış yapıyorum ben antreman olarak. Ki tırt atışları saymazsak bu 400 gün eder. 110 kilo ayı gibi şişman hımbıl herifim ben 250-300 arası atış yapıyorsam haftada 4 gün normal bir insan çok rahat 1k atış yapar hergün eğer isterse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 işsiz bir adam yapabilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mithat said: Bu yazıda imla falan kullanmadığımı farkettim çok karışık iğrenç yazmışım ama düzeltmekle uğraşamıcam okuyup kör olun. :( bu arada tam bir türk yorumu yapıcam: manyak mısınız la bozulur bu sektire sektire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 İşsizi bilmemde vardiyalı çalışan biri olarak ben günde 8 saat çalışıyorum bir 1 saat falan yola gitse 9 saat eder , 8 saat uyumuyorum ama hadi 8 saat uyuyorum diyelim 17 saat eder , 7 saat daha kalıyor geriye , niye 1 saatimi spora eğlenceye falan ayırmayayım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mithat said: dreagloth said: nereye 100k atış yapıyor ya, 100 atsan kolun kalkmaz o gün La haftada 4 gün 250 serbest atış yapıyorum ben antreman olarak. Ki tırt atışları saymazsak bu 400 gün eder. 110 kilo ayı gibi şişman hımbıl herifim ben 250-300 arası atış yapıyorsam haftada 4 gün normal bir insan çok rahat 1k atış yapar hergün eğer isterse. la senin matematiğini yiyim. adam sayaçlı top almakta haklı. yaşlanınca şundan al sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 o telefonun yanında olması şart mı videodaki gibi acaba öyleyse telefonla basket oynanmaz ya düşer sürekl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 hobiyi geçtim, arkadaşlarla oynarken daha iyi olayım diye bile düşünüp çalışsan günde 1000 şut falan atmazsın lan hayatta. anca profesyonel isen atarsın veya işte o yolda isen. hatta o zaman bile 1000 atmıyorlar, max 500 falandır. ha topun sayması bence güzel ayrı konu da, günde X şut olayına takıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Adamlar contest için 1 dakikada 25 şut atacam diye götünü yırtıyor, senin dakikada 15 şut atacağın şüpheli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar