kikboks
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Anger Management
kartlarımı açayım sana tek seansda tüm mental ve duygusal durumlarındaki bugları fixleyip dilediğin bir akord üzerinde olmanı sağlarız Mori ;)
Ciddiyim ;D
Ciddiyim ;D
ben de sana açayım abi kartları boynundan dolarız fularlı level up yaparsın ;)
noyan mı bu tarotçu.
haftada bi paintball öneriyorum. boya ile de olsa adam taramak pamuk gibi yapıyor insanı.
haftada bi paintball öneriyorum. boya ile de olsa adam taramak pamuk gibi yapıyor insanı.
abi haftada 2 kere boksa gidiyorum, o bile beni pamuk gibi yapamadıysa demek ki fizikselden çok psikolojik bir problem var. resmen sıfırdan varoldu son bir senede. esh'in dediği tiroid işini de bi hastaneye gidip göstercem.
hakeden adamlara denk gelse sorun değil de, milletin üzerimde biriktirdiği stresi sevdigim adamlardan çıkartır oldum.
hakeden adamlara denk gelse sorun değil de, milletin üzerimde biriktirdiği stresi sevdigim adamlardan çıkartır oldum.
tatil lazım abi, 3 haftada pamuk gibi oldum
Kimse hala demedi, dayanamıyorum...
abi haftada 2 kere boksa gidiyorum, o bile beni pamuk gibi yapamadıysa demek ki fizikselden çok psikolojik bir problem var. resmen sıfırdan varoldu son bir senede. esh'in dediği tiroid işini de bi hastaneye gidip göstercem.
bende şeker çıktı. şeker ilacı vermediler sakinleştirici verdiler. yemekten sonra deliriyorum sinirden çünkü
öyle bişey olabilir
dibini dovdur.
sinirlendiğin ya da canını sıkan şeyler içine atıp biriktirme.
tepkini o anda gösterirsen biriktirmemiş olacaksın, patlama da olmayacak. yardım alacağın kişi ilk bunu diyecektir muhtemelen.
tepkini o anda gösterirsen biriktirmemiş olacaksın, patlama da olmayacak. yardım alacağın kişi ilk bunu diyecektir muhtemelen.
Öne çıkan mesajlar