Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anger Management

moriarty

Öne çıkan mesajlar

Neden bilmiyorum belki bazı şeyler çok yordu belki yaşadığım ülke çok yordu belki de sadece benim öküzlüğüm ama son bir senedir ansızın gelen öfke patlamaları yaşıyorum ve en çok vakti sevdiklerimle geçirdiğim için genelde bu patlamalar onlara denk geliyor. Onları kırdığımı farkedip iki dakka sonra pişman oluyorum ama bazı şeyler geri alınamıyor sonuçta. Genelde her şeye patlama şeklinde değil de, biriktirip biriktirip tek bir kişiye yüklenme şeklinde oluyor bu. Artık bu konuda bir şeyler yapmam gerektiğini farkeettim insanları daha fazla üzmeden.

Bu konuda herhangi bir yardım almış olan var mı veya birilerini tavsiye edebilecek? Ankara veya Istanbul olur.
Sosyal ağlarda paylaş

yeahh1986 said:

ÜZÜNTÜYÜ BIRAK YAŞAMAYA BAK-Dale Carnegie

Dale Carnegie öyle dandik kişisel kitapları yazarı değildir ön yargıyla yaklaşmayın lüften. Ben okudum beni pamuk helva gibi yaptı. Sinirlendiğimde telsiz kıran, çekiçle insan kovalayan biriydim.

Okuyayım abi işe yarıyordur muhakkak ama sanki biraz profesyonel destekle hallolabilecekmiş gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

abi haftada 2 kere boksa gidiyorum, o bile beni pamuk gibi yapamadıysa demek ki fizikselden çok psikolojik bir problem var. resmen sıfırdan varoldu son bir senede. esh'in dediği tiroid işini de bi hastaneye gidip göstercem.

hakeden adamlara denk gelse sorun değil de, milletin üzerimde biriktirdiği stresi sevdigim adamlardan çıkartır oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

abi haftada 2 kere boksa gidiyorum, o bile beni pamuk gibi yapamadıysa demek ki fizikselden çok psikolojik bir problem var. resmen sıfırdan varoldu son bir senede. esh'in dediği tiroid işini de bi hastaneye gidip göstercem.

hakeden adamlara denk gelse sorun değil de, milletin üzerimde biriktirdiği stresi sevdigim adamlardan çıkartır oldum.

bende şeker çıktı. şeker ilacı vermediler sakinleştirici verdiler. yemekten sonra deliriyorum sinirden çünkü

öyle bişey olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...